O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


ONI DVA - NEBO ON A JÁ? PDF Tisk E-mail
Středa, 07 srpen 2019
Je mi 43 a moji dva kluci z prvního manželství mají už vlastní život. Tak jsem se rozhodla ještě nebýt sama. Nedávno jsem se seznámila s Mirkem. Jemu je o dva víc, tedy 45, vypadá výborně, v práci je na dost významné pozici, zajištěný. Je moc fajn a je mi s ním velmi dobře. Postupně se sbližujeme, jestli víte, co tím myslím.

 

 

 

 

Ale ono je vždycky nějaké to ale. A to vám napíšu: Mirek bydlí v nádherném střešním bytě se svou 18 letou dcerou. No, tady to začíná být zvláštní. Jak si občas malé děti vlezou do postele k rodičům, třeba se jen tak pomazlit, nebo když se jim něco ošklivého zdá, tak oni to mají doteď. On třeba přijde pozdě v noci a ona spí v jeho posteli. Tak nic, on si k ní lehne.

 

Nebo když spolu mluvíme, třeba o tom, jaká jídla máme rádi, on hned nejprve vyjmenuje její oblíbená jídla. S tak je to se vším. Úplně. Mluvíme o hudbě, o sportu, cestování, ale všechno je on a ona.  Prostě mi to přijde divné.

 

Mirek tedy občas přespává u mě, ale já si neumím představit být u něj, v jeho posteli. Tam, kde občas spí i jeho 18 letá dcera. Moje narážky a dotazy se smíchem odmávne, že je to přece normální, on je jen otec samoživitel, co vychovává dítě. Když malá za ním přijde, přece nebude dítě vyhazovat.

 

Mě to přijde přinejmenším "neběžné". Asi bych měla vzít nohy na ramena, co?

Mimo jiné, taky si říkám, co ta holka, nebude nějak poškozena v budoucím životě? Ale zas, mám nějaké právo něco rozviřovat?

 

JANINA


Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Muži si často přejí, aby se jim narodil syn,pokračovatel rodu, ale nakonec jsou podělaní ze svých andílků, které nekonečně rozmazlují. Klidně to může přerůst až v patologický stav.
Měla jsem kolegyni, tehdy už s dospělou dcerou, která tak milovala svého otce, že žárlila na vlastní matku. Na nějaké oslavě, kde byla i jejich rodina, jsme dost zírali, jak se otec a dcera opravdu neběžně k sobě chovali.
Tatínek a jeho holčička, tak to bych zpozorněla, možná jsou i další příznaky a třeba ne???
srpen 08, 2019 09:38
... : toulavejV
Janino, nedívej se tolik na televizi! Nebo internet. Nebo . . . vím já co sleduješ . . .
Jsem přesvědčenej, že občasný spaní 18 letý dcery vedle táty ji nijak pro budoucnost nepoškodí, zato tebe to „liberální“ vidění světa už teď pěkně semlelo, jen co je pravda . . . JSI PLNÁ PŘEDSUDKŮ!!! Ostatně, přísloví říká podle sebe soudím tebe . . .

V každý rodině to funguje jinak, jsou tam různě nastavený vztahy mezi jejími členy. Takže i hodně odlišný jednání může být normální a neznamená, že je někde něco špatně. Ti dva jsou prostě sehraná dvojka, jsou si blízcí a není na tom nic nenormálního! A protože se o dceru táta stará 18 let, není nic divnýho na tom, že ví, co má ráda a co jí zajímá! Divný by spíš bylo, kdyby to nevěděl!!!

Podívej, můj táta vydělával peníze, byl pořád pryč, neuměl si s námi dětmi hrát a tak o nás nic nevěděl. A když přišly vánoce, šel nám kupovat knížky, protože jsme děti hodně četly. Ale, protože nevěděl, co nás zajímá, kupoval knížky, co nás nezajímaly – protože dárky nosil Ježíšek, co všechno ví, tak se nás nemohl ptát, co čteme. Ani máma to nevěděla, protože neměla čas si s námi povídat, měla moc práce s domácností a hospodářstvím. Nikdy nás neobjímali, protože tak nebyli zvyklí jednat ze svých rodin. No a někde je to zase jinak, objímají se všichni, spí v jedný posteli a ví, co má kdo rád . . .

Když jsem začal jezdit na vodu a zval kamarádku, nedovedla si představit, že by mohla s chlapem spát v jednom stanu. Nedovedla si představit, že by nedošlo na sex :-). Ale, s holkou, se kterou jenom kamarádíš, nic víc, přece nemáš sex jenom proto, že spolu spíte ve stanu na vodě.

Společnost ti vnutila názor, že když on a ona spí vedle sebe i jako táta a dcera, musí v tom být určitě něco sexuálního. Dnešní „liberální“ západní společnost se úplně zbláznila. Hlupáci, co ji prosazují, vnutili lidem úchylné vidění světa. Úchylku nebo postižení člověka začali vydávat za normálno nebo dokonce přednost. A tak na odlišení se museli zase normálno ukázat jako možnou úchylku, minimálně podezření.
srpen 08, 2019 10:11
... : Moira
...,
vztah obou nechci komentovat. Zda se, ze k sobe mají hodne blizko a ze se mají radi. Spise to ale pro tebe znamena, ze budes vždy ta druha a na tvůj názor asi nebude bran tak uplne zretel. Nechci nic předjímat, ale dovedu si představit, ze pokud by ses nejak znelíbila dcerce, budes opustena lusknutím prstu. Tak si to radeji srovnej předem, abys nebyla pripadne moc zklamana. Tenhle vztah vidim hodne docasne.... Ale to zalezi na tobe , jak hodne budes nekonfliktni....
srpen 08, 2019 13:07
... : doktor
Mám syna a dceru.Oba jsou dospělí.Syn je bezva kamarád do nepohody a dcera je i v 55 můj talisman štěstí a furt malá holka.
srpen 11, 2019 13:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]