O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


TROCHU HUMORU - ŽE BY ČERNÉHO? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 červenec 2015
Přijde člověk do baru v nejvyšším patře mrakodrapu. Vypadá to tam slušně, tak si přisedne k pultu, objedná si a dá se do řeči s chlapíkem vedle. "Jsem tu poprvé, stojí to tu za to?" "Jo, já jsem tu furt. Je to tu vážně mimořádné místo." "V čem?" "Vidíš tamhleto okno? To třetí zleva? Vítr tu naráží na stěnu budovy tak zvláštním způsobem, že když vyskočíš ven, uletíš jenom pár metrů a hodí tě to zpátky."

"Ale to přece nejde." Chlapík se místo odpovědi zvedne, otevře okno a vyskočí. A opravdu - uletí sotva deset metrů, zastaví se ve vzduchu a proletí oknem zpátky dovnitř. "Je to sranda, měl bys to taky zkusit," řekne a vrátí se k baru. Člověk zaváhá a pak proskočí otevřeným oknem. Deset metrů, dvacet, třicet, padesát... a bum, rozmázne se o chodník.

Barman se nakloní k chlápkovi a utrousí: "Poslyš, Supermane, ty když se napiješ, ses vážně pěkná mrcha!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  "Jak zjistíte," vyptával se jistý český politik odborníka, "že někdo, kdo vypadá úplně normálně, je úplně normální blbec?"
"Pro takový účel máme speciální otázky."
"Například?"
"Horolezec Schwarz dvakrát vystupoval na Mont Blanc. Při jednom z těchto výstupů spadl a zahynul. Při kterém?"
"Ale doktore, jak to má ten blbec vědět, když se třeba nezajímá o horolezectví?"

 

 

 

  Američan, Čech a Rus se hádají o tom, která země má vyspělejší zemědělství.
Američan povídá: "V Americe jsme vyšlechtili takovou odrůdu brambor, že je můžeme sklízet dva měsíce poté, co je zasadíme".
Čech povídá: "To nic není, u nás jsme vyšlechtili takovou odrůdu brambor, že je můžeme sklízet už měsíc po zasazení."
Rus povídá: "To u nás se brambory sklízí druhý den po zasazení."
"To není možné," diví se Američan a Čech.
"Je - vy totiž nevíte, co je to hlad," odpoví Rus.

 

 

 

  Byl jsem ředitelem jednoho velkého podniku. Kávu mi vařila sexy sekretářka a jezdil jsem do práce tatrou613. Jednoho dne za mnou přišli, abych zaplatil 5000kčs na pohřeb jednoho významného člena ÚV KSČ. Řekl jsem, že za 5000 pochovám celý ÚV KSČ sám.
Od té doby jsem byl ředitelem menšího podniku. Kávu mi vařila starší sekretářka a do práce jsem jezdil tatrou 603. Jednou mi vyčítali, že jsem nebyl na poslední schůzi KSČ. Řekl jsem, že kdybych věděl, že je poslední, přišel bych s transparentem.
Od té doby jsem pracoval jako mistr. Do práce jezdil vlastním autem a kávu si vařil sám. Na stěně jsem měl obraz Husáka a Lolobrigidy. Řekli mi, abych tu kurvu sundal. Sundal jsem Husáka.
Od té doby jsem pracoval na výkopech. Do práce jsem jezdil na kole a kávu nosil v termosce. Když jsem kopal, přišli za mnou, abych kolo schoval, že tudy půjde Sovětská delegace. Řekl jsem ať se nebojí, že mám kolo zamčené a pojištěné.
Od té doby jsem byl dlouho nezaměstnaný, ale život mě poučil, než přišel sametový převrat.
Od té doby pracuji v politice. Kávu mi vaří sexy sekretářka. Do práce mě vozí řidič v Audi. Držím hubu a zvedám ruku, jak je potřeba. Moje životní úroveň stoupá. Na výstřelky z mládí už jen vzpomínám.

 

 

 

 

  Přijde za otcem pětiletý synáček a ptá se, co je to politika.
"Jak bych ti to vysvětlil, "přemýšlí otec." Podívej se, to je jako u nás doma: Já jsem kapitalismus. Já vydělávám peníze a nosím je domů. Maminka, to je socialistická vláda. Ta mi peníze vezme, něco si nechá a zbytek přerozdělí podle svého uvážení. Vaše chůva, to je dělnická třída. Ta pracuje a my jí za to platíme. Dědeček, to jsou odbory, ten dává pozor, aby dělnická třída nebyla vykořisťovaná. Ty sám jsi lid. Pro tebe to všechno všichni děláme. A tvůj malý roční bratříček, tak to je naše společná budoucnost. Rozumíš tomu?
Chlapeček se dlouze zamyslí a pak řekne: "Zatím ještě nevím, nechám si to projít přes noc hlavou."

V noci se probudí zápachem, protože jeho malý bratříček se pokakal. Zajde tedy do pokoje rodičů. Tam spí jenom maminka a nejde probudit.
Chlapec jde tedy do pokoje služky. A tam vidí tatínka, jak si s chůvou právě hezky užívá. Ani jeden si malé postavičky nevšimne.
Chlapeček se smutně otočí a za rohem uvidí dědečka, jak se zájmem pozoruje oknem tatínka se služebnou. Ani dědeček si ho nevšimne.
Chlapeček se rozpláče a jde si lehnout.

Ráno se ho tatínek ptá: "Tak už víš, co je to ta politika?"
A chlapec smutně odpoví: "Už to vím, ale je to trochu jinak, než jsi říkal včera."
"A jak, prosím tě?"
"No, kapitalismus zneužívá dělnickou třídu. Odbory tomu nečinně přihlížejí, zatímco socialistická vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorován. A naše společná budoucnost leží ve sračkách."

 

 

 

 

  Když už nemůže Rath do  vlády, mohla by jít vláda za Rathem.

 

 

 

 

  A závěrem jeden těžce současnej: 

 

Když k nám v roce 863 přišli Cyril a Metoděj,
tak to jsme ještě netušili, že si po víc než 1152 letech Řecko vyúčtuje cesťáky a diety.

 

 

 

Komentáře (11)add feed
... : Milene
To je úžasné, jak na jakoukoliv situaci je hned vymyšlený vtip. Tím myslím ten poslední o Řecku. smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
červenec 17, 2015 10:33
Milene : mamča
Mně se zase líbí ten předposlední... smilies/grin.gif
červenec 17, 2015 11:56
ano mamčo, ... : micka
taky mi ten předposlední přišel výborný i aktuální :-D
červenec 17, 2015 13:27
A jeden politicky nekorektní: : Lenka1

Letí letadlo. Po 10 minutách letu si pilot všimne, že má přetížený letadlo a tak zavolá letušku a řekne jí, že to musí nějak vysvětlit cestujícím a někdo musí vyskočit, aby letadlo odlehčil.

Tak letuška jde a vrátí se za 10 minut a povídá, že všechno je v pohodě. Pilot začne vyzvídat.

A letuška na to: "Nejdřív se přihlásil Američan, vypil bourbon a s výkřikem za Ameriku skočil. Pak skákal Němec, vypil pivo a s výkřikem za Německo skočil. No, a završil to ňákej Rus, kterej vypil všechen alkohol na palubě a s výkřikem za Afriku vyhodil dva černochy."
červenec 18, 2015 21:43
Jeden z Ruska : Mikin
Agentura TASS uvedla, ze rozvod manzelu Putinovych probehl v "pratelskem duchu a bez konfliktu".
A zle jazyky dodavaji, ze je to zarucene pravda. Pani Ljudmila je totiz jeste porad nazivu. smilies/wink.gif
červenec 19, 2015 22:34
jeste jeden politicky nekorektni : Mikin
Putinovi vrtalo hlavou proc ho tolik lidi kritizuje za vojenskou pomoc ruskym separatistum na Ukrajine. Sedl proto do Ziguliku, nalepil si plnovous a jel se tajne podivat do Donecke lidove republiky.
Hned za hranicemi ho prepadl dav muziku. Vytahli ho z auta a s vykriky "job tvoju mat" ho zbili jako psa, ukradli mu sako, hodinky, penezenku a ujeli v Ziguliku.
Vladimir Vladimirovic se hrabe z prikopu a dojate septa: "jsou to nasi".
červenec 19, 2015 23:12
Mikine, : Lenka1
s tebou to jde z kopce čím dál víc...........
červenec 19, 2015 23:44
Prezident Putin : Myška
prohlásil, že navzdory tomu, že byla Ukrajina posledních pár týdnů ve zprávách, průzkum ukázal, že 64 procent amerických studentů neumí najít Ukrajinu na mapě. Ano, ale je to jen otázka času. Brzo ji tam nenajde nikdo.
červenec 20, 2015 00:07
Putin: : Myška
Je příliš brzo, abych se rozhodl, jestli budu usilovat o znovuzvolení v roce 2018. Ale není příliš brzo na to, aby se rozhodlo o výsledku.
červenec 20, 2015 00:08
A ještě... : Myška
Někteří Rusové si stěžovali, že volby byly zfalšované a že Putinova moc není legitimní. Víte, jak se v Rusku takovým lidem říká? Nezvěstní…


Skupina ruských rodičů žádala Vladimira Putina, aby byl v Rusku zrušen koncert Eltona Johna. Stěžovali si na to, že propaguje homosexuální životní styl a oni nechtějí koukat na gaye na scéně. Místo toho chtějí, aby se koncert nahradil představením baletu Bolšovo těatra.
červenec 20, 2015 00:10
Pekne, Mysko……. : Mikin
Putinovi se zjevil duch J.V.Stalina a tak se ho Putin zeptal na radu, jak ridit ruskou zemi.
Stalin rika: "bod 1 - nech postrilet vsechny zastance demokracie. A bod 2 - nech natrit cely Kreml na zeleno".
"Proc na zeleno?" chtel vedet Putin.
"Ha, ha…. ja vedel ze nebudes mit k prvnimu bodu zadne otazky."
červenec 20, 2015 01:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]