O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


KDYŽ DĚTI POZNÁVAJÍ PRAHU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 červen 2015
Je příjemné sledovat, jak se má dcera snaží za relativně málo dní předvést svoje Čechy dětem. Občas si říkám, že to, co už všechno proběhli, viděli, zažili, zkusili, ochutnali... atd., by stačilo na náplň dvou měsíců pro tadyzemšťany. A to jsou tu teprve čtrnáct dní... S jedním jejich zážitkem se vám však musím pochlubit, protože to FAKT stojí za to. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Chechtala jsem se, a směju se i teď, když o tom píšu.

 

      Lenka jela někam s dětmi vlakem - z Hlavního nádraží. Pochopitelně, že si vnoučata všechno všude bedlivě prohlížejí, fotografují, o všem chtějí vědět co nejvíc. A tak si samozřejmě vyfotili i jedno tam stojící sousoší.

 

      Ovšem pak následovala jejich obdivná věta: "Maminko, tady v Čechách je opravdu svoboda a demokracie - kde jinde by mohli mít homosexuálové takovou velkou sochu..."

 

      A - to ještě ani ta dvě nevinná robátka neví, jaké komunitě Hlavní nádraží spolu s okolím podléhá... 

 

 

 

d@niela

 

 

 

 

 

 

Komentáře (9)add feed
danielo : kolemjdoucí
červen 23, 2015 06:20
Danielo, : Mikin
to jsi jim mela vysvetlit a na You Tube ukazat, co to byl "dvojity Breznev". Vcetne nejakeho toho slintani…..
Ja mel tu cest ukazat Prahu Joanne a nasi mladsi holce Mary. Bydleli jsme v kamaradove byte v ulici, kde zastrelili Heydricha, tak jsem mel o cem vykladat. A pres noc napadl snih a vydrzel akorat tak dlouho, abychom videli zasnezene Stare mesto, Hradcany a Kampu. Nadhera.
Na Brnaka jsem odvedl ve stovezate maticce pozoruhodny vykon. smilies/cool.gif
červen 23, 2015 06:21
Jo, kolemjdoucí, : Krakonoš
právě jsem na to narazil a s votevřenou hubou dočetl. Zákonoprznitelé EU dělají zřejmě všecko proto, aby i původního eurooptimistu přesvědčili, že je nutný tenhle bolševickej orwellovskej spolek rozpustit - už jsem tak napůl nalomenej.
Proti týhle debilitě by se sice dalo vcelku úspěšně bojovat - pokud vobčani EU nejsou vovčani, tak prostě začnou hromadně zveřejňovat všichni všechno a těším se na ten čurbes, kdyby se vorgáni EU pokusili vobvinit a soudit třeba 50% svejch vobyvatel za trestnej čin - pos*ali by se z toho do kulata. Druhou možností je úplně stejným způsobem zahrnout milionama žádostí vo souhlas "autory" těch budov (prosím pěkně, koho budu žádat, až si vyfotím třeba hrad Loket?). Myslím, že se svejch "autorskejch práv" ještě rádi vzdají.
Nojo, ale jde vo princip. A princip říká, že těmahla krokama míří slavná EU přímo do pr***e.
červen 23, 2015 08:13
kolemjdoucí : mia I
Ty mě děsíš smilies/wink.gif V referendu jsme kdysi s manželem hlasovali proti vstupu naší země do EU. Tenkrát si možná leckdo myslel, že jsme zpátečníci. Bylo in hlasovat pro. No člověk žasne a říká si, že to snad ani není možné, co tam od stolu vyplodí.

Danielo je fajn, že tu máš po dlouhé době rodinu po kupě a je fajn, že děti vidí, poznávají, porovnávají. Myslím, že na tenhle výlet budou dlouho vzpomínat.
červen 23, 2015 08:21
... : mif
Se tu chechtam ... Takové malé Prague pride :-)

červen 23, 2015 10:10
Ale no tak, děti :-) : Mura1
Zrovna vo pár řádek níž je pěknej článek na toto téma. Jako byste neznali novináře...
červen 23, 2015 10:51
Jo, taky jsem právě zjistil, : Krakonoš
že jsem "profesionálním novinářům" (= nevzdělanejm, zlejm a línejm šmejdům, jak se už léta vzácně shoduju s naším prvním skutečně demokratickým panem presidentem, kterej si jednoho jejich typickýho reprezentanta vybral za vykladače a vobhájce svejch kroků smilies/wink.gif ) skočil na špek. Výroba "blbý nálady" skrze noviny mi stále víc připadá jako čísi záměrná a velmi dobře řízená činnost. Že by počínající paranoia?
červen 23, 2015 11:03
můro : mia I
mám tam v komentáři smajlíka, takže to vážně neberu a ani jsem článek nečetla. To bych nedělala nic jiného než seděla u počítače, kdybych měla všechno číst. Ale obecně těch pitomin co nám úředníci EU vymyslí je myslím dost - tak byl můj příspěvek myšlen. Balené koblihy apod.
červen 23, 2015 11:18
Daniel :)) to je hezký : bb.
vnoučata jsou bystrá a uvažují zcela logicky :-)
červen 23, 2015 16:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]