O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


VĚDA A TECHNIKA ... PDF Tisk E-mail
Středa, 20 květen 2015
Chemik, inženýr, fyzik a obchodník dostali každý jeden barometr a úkol změřit pomocí něj výšku jedné vysoké budovy. Chemik velmi pečlivě změřil atmosferický tlak u paty budovy. Pak jel výtahem až na střechu a změřil tam také atmosferický tlak. Nakonec vytáhl kalkulačku a pečlivě vypočítal výšku z rozdílu atmosferických tlaků. Inženýr jel hned výtahem nahoru na střechu. Našel dlouhý provaz u takové té věci na mytí oken zvenku a přivázal k němu barometr. Pak ho spouštěl ze střechy až na úroveň terénu.

 

 

 

 

Nakonec ho vytáhl zpátky a při tom změřil výšku budovy v rozpaženích, což prý je asi metr a půl. Fyzik také ihned jel nahoru. Překročil lano a šel ke hraně střechy. Vyndal stopky a pustil barometr ze střechy. Ze změřené doby volného pádu a znalosti gravitačního zrychlení vypočítal výšku budovy.

Obchodník vůbec nikam nejel. V přízemí zašel za správcem domu a řekl mu: „Když mi povíte, jak je tahle budova vysoká, dám vám tenhle prima barometr.”

 

 

 

 

Novinář, matematik a fyzik jedou spolu vlakem Arizonou. Novinář se dívá z okna a po chvíli prohodí: „Jak tak koukám, všechny krávy v Arizoně jsou černé.” Fyzik ho poopraví: „Pane kolego, to jste řekl velmi nepřesně. Aby to bylo přesné, musíte říci: Všechny krávy v Arizoně, které jsme viděli, jsou černé.” Matematik zvedne hlavu od čtení a praví: „Ale ani vy jste to neřekl správně, pane kolego. Správně musíte říci: Všechny krávy v Arizoně, které jsme viděli, jsou alespoň z jedné strany černé.”

 

 

 

 

 

 

Vědec praví před novináři: „V téhle zkumavce jsou chromozómy mužské, a v téhle kádince jsou chromozómy ženské. Mám pro vás dvě zprávy, dobrou a špatnou. Dobrá - když nalijeme obsah zkumavky do kádinky, vznikne život. Špatná - dnes to nepůjde, protože kádinku bolí hlava!”

 

 

 

 

Vědci prokázali, že olizováním žabího sekretu je možné léčit deprese. Jediný problém je v tom, že pokud s olizováním přestanete, deprese se u žab znovu objeví.

 

 

 

 

Dopravák zastaví auto, ktoré ide v meste 110 a hovorí:
- Dobrý deň, váš vodičský preukaz.
- Nemám, ten mi zobrali pred chvíľou vaši kolegovia, keď ma chytili ožratého.
- Tak techničák.
- Čože techničák, nemám, veď ja som tak opitý, že ani neviem kde som to auto ukradol...
- To je kradnuté auto?!!!
- Áno, ale moment, pozriem sa do kastlíku, myslím, že som tam niečo také zazrel, keď som tam hádzel pištoľ...
- Akú pištoľ?
- No, ako som s ňou odbachol toho posratého vodiča, čo mi prekážal v tomto aute, keď chcete vidieť jeho zdochlinu, tak je v kufri...
Dopravák ihneď zavolá zásahovku, tá príde, vyskáče, obklúčí auto a jej šéf ide k vodičovi a hovorí:
- Vodičák!
- Tu je prosím...
- Techničák!
- Tu...
- Môžem sa pozrieť do priehradky?
- Jasné... (samozrejme žiadna pištoľ)
- A do kufra?
- Samozrejme... (samozrejme žiadna mŕtvola)
- Tak teraz som trochu zmätený, tu kolega ma zavolal, že idete opitý bez papierov, v kradnutom aute, ozbrojený a s mŕtvolou v kufri...
- No to je skvelé a stavím sa, že bude ešte tvrdiť, že som išiel moc rýchlo.
..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]