O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


FOTŘÍK - 51 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 září 2014
Jelikož je tedy ta doba dneska zlá (za což může samozřejmě Kalousek, ilumináti, Obama a v neposlední řadě chamtiví ekoteroristé), peněz se nedostává a my potřebujeme pro Čeňka fungl nový náhubek a speciální řetězy, které nepřehryže a kterýma bychom ho mohli přikurtovat k pevnému bodu, rád bych touto cestou nabídl spolupráci na psaní reklamních textů, článků do různých periodik a podobně. Můj záběr je velmi široký (dokážu psát nejen o dítěti) a zvládnu témata od "A" až po "železo".

 
 
 
 

 
 
      Jsem taktéž zajetý poeta a není problém z mé strany otextovat hudbu pro movitější hudební uskupení popřípadě muzikál. Aby bylo vidět, že neplácám do větru, dávám na odiv svou básnickou tvorbu:

Byl jsem plný rozkoše
Když jsem viděl Ivoše
Jak nese dva choroše
A hází je do koše.
Příští rok zas vezmu Vendu
Pojedem do Mumulendu

      Tato konkrétní pasáž je vyjmutá z mé nedokončené básnické sbírky "Ztrácím se v krůpějích tvého potu", která je sexuální sondou do tajů lásky mladého chlapce a náhodných kolemjdoucích. Pro komerční tvorbu je tento text možná až příliš náročný, ale stačí přidat zvučná slova typu: "láska, ty a já, navždy" nebo "štěňátko", namontovat na to tři akordy a vznikne z toho komerčně úspěšný hit léta.


     Nebojím se výzev a není pro mě překážkou cizojazyčný text, jelikož hovořím obstojně anglicky a německy si zvládnu na benzince koupit cigára a i jinak hovořit: Am Montag fahr i fahrrad, am Dienstag seh ich fern. Am Mittwoch spiel ich fussball, dass mach ich sehr sehr gern. I přes svou lingvistickou obratnost a zdatnost bych ale raději zůstal u nabídek českých textů.

     Tato nabídka je myšlena zcela seriozně a v případě zájmu mě prosím kontaktujte na mail Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny (tento odstavec mě donutila dopsat Nataša, jelikož se domnívá, že by to mnozí pochopili jako vtip a tím pádem by se možná pousmáli, ale žádné psaní by po mě nechtěli)

     Ještě bych rád upozornil, že nejsem v tomto ohledu žádný naivní snílek, co si jedno dne řekl, že to tak prostě bude dělat. V současné době publikuji v několika periodikách a i externě spolupracuji s PR agenturou. Případným zájemcům mohu poslat mailem mé portfolio. (Opět odstavec, sic pravdivý, psaný na výslovnou žádost Nataši)

     Abych tak úplně nevybočil od tématu fotrova deníku, tak během psaní tohoto úchvatného self promo článku se Čeněk posral a rozmlátil Natašiny brýle o roh stolu. Zrovna teď mi přináší s úsměvem kuchyňský nůž, který vytáhnul z šuplíku a zlověstně žvatlá, takže Kristovo noho a Ježiš marja, dnes to tu balím a můžete se těšit ve středu na novou Čeňkovu příhodu (pokud se tím nožem nepropíchne nebo si neuřízne kousek ze svého už tak malého tělíčka).
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz/

 

(pokračování co nejdříve)

 
 
 
Komentáře (1)add feed
texty k písním........... : melala
Fotříku jsem nadšena tvýma textařskýma schopnostma............. Škoda, žes včas texty nenabídl Bartošové, mohla ve Slavíku převálcovat Bílou a zadělat si na Slavičí sbírku!!!!!!!!!!! smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
září 09, 2014 11:06
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]