O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


ROZEZNÁTE - POZNÁTE - NAJDETE? - LXXVIII. PDF Tisk E-mail
Pátek, 29 červen 2012

Po delší době vám zas dávám možnost vyzkoušet si svůj postřeh. Jako obrázek jsem použila fotku z nové reality show Farma. Viděla jsem asi dva díly, ještě se na cca další dva kouknu. Rozhodně musím uznat, že se podařilo vybrat pár dobrých exotů :-)). Samotný nápad je docela zajímavý; na Slovensku to běží též - jen poněkud v odlišné podobě.

 

 

 

 

 

 

 

       Jo, a docela by mne zajímalo, jak se vám líbí tahle "pracovní" show - návrat na venkov před sto léty. Myslím, že je to o něco lepší, než koukat se do koupelen a pod duchnu...  Rozhodně se mi líbil ten statkář, je vidět, že je to opravdový zemědělec, asi jediný z přítomných ví, o čem je řeč :-))).

 

      Mj. tahle show  s velkým ohlasem proběhla v mnoha dalších zemích po celém světě. Úspěchy ve sledovanosti slavila ve Francii, Portugalsku, Norsku atd. 

     

     Tak hledejte pět rozdílů - věřím, že to zvládne jen malá chvilka, tentokrát je to velmi lehké.A jako vždy - ve vyluštění najdete nápovědu.

 

 

 

 

 

je to pět drobností -

tak hledejte!

 

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (8)add feed
Dani : mia
viděla jsem náhodně při přepínání televizních kanálů asi deset minut z jedné epizody, kdy měli před sebou první přespání a v noci tloukli zimou kosu. Tak já se ještě mrknu jak často a v jakém čase to dávají.
červen 29, 2012 08:15
Nedívám se, : Myška
s jakoukoliv reality show jsem skončila už dávno.
červen 29, 2012 09:48
... : deeres
Mám to stejně jako Myška, stačí, když si o tom přečtu a i tak se divím, kam až jsou někteří jedinci pro prachy ochotni zajít. Je to už nějakou dobu, kdy jsem se na jako jedinou výjimku, pravidelně dívala na Prostřeno, tehdy to byl program o vaření, přestala jsem ho sledovat, když program začal sklouzávat do bulváru.
červen 29, 2012 09:54
nekoukám na to, : alena puntíkovaná
já tyhle rozeštvávací pořady nemusím. Zlatý slunce seno....podle mě je to na objednávku vlády..."rozděl a panuj", že?
červen 29, 2012 10:40
... : Táňa
Dívala jsem se jednou a stačilo mi to. Až na jednoho nikdo z nich práci nevymyslel a venkovem jsou zcela nepolíbeni.
červen 29, 2012 11:43
Ze škodolibosti : wendy
občas kouknu na Výměnu manželek, z pohnutek ještě nižších na Extrémní rodiny nebo Gina v Dominice. Farmu jsem viděla dvakrát na slovenské TV a nic mi to neříká, takže na to nekoukám. Zlaté Velkolopé století na Barrandově !
PS.:rozdíly jsem pochopitelně všechny nenašla...
smilies/wink.gif smilies/cool.gif
červen 29, 2012 13:02
protože mě bavěj partnerský vztahy, : Krakonoš
kouknu na Výměnu manželek a Farmáře, co hledaj ženu (tam se člověk vopravdu zasměje smilies/grin.gif). Jinak vostatní mě nezajímá, samozřejmě pokud se teda do realityšou počítá Pohlreich, tak ještě ten. smilies/wink.gif
červen 29, 2012 15:03
... : Karlos...
Na Výměnu manželek, Farmář hledá ženu a Máma hledá tátu s přítelkyní vždycky koukáme, když snídáme v posteli, už to tak máme zažitý smilies/smiley.gif Ti exoti, co tam vždycky jsou, nás totiž bavěj smilies/grin.gif
Jo a ještě ten Zdenda Pohlreich je dobrej.
červenec 03, 2012 12:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]