O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


ARCHIV - ČAROVÁNÍ S BÍLOU PANÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 červen 2012
Přejít na obsah
ARCHIV - ČAROVÁNÍ S BÍLOU PANÍ
Strana 2

 

 

 

 

 

 

 

 *   Ze všeho nejdříve si vyberte les, lesík, park, či jakékoli jiné klidné místo, kde se vyskytuje lesní kapradí. Doporučuji vám, abyste si vše předem prošly za bílého dne; tak, abyste v noci nebloudily. Je též dobré mít sebou doprovod.


*    Připravte si malý bílý papír, malý bílý lněný čtvereček a starý bílý kapesníček, nic syntetického. Pak ještě čtvrt metru bílého tkalounku.


*    Pořádně si rozmyslete svá přání, záleží na vás, jestli si vyberete jedno jediné, ke kterému se právě nejvíc upínáte, nebo tři různá. Větší počet je nemožný.

 

*    Vaše přání se nemohou týkat peněz, neměla by škodit jiným a měla by být splnitelná - tj. žádné věci typu "chci letět na Měsíc" atd. a stejně tak - "ať se do mě zamiluje Brad Pitt".

 

*    A přicházíme k nejdůležitějšímu: svou rukou, (rozhodně ne, prosím, tisknout na tiskárně), napište své jedno až tři přání stručně a jednoznačně na onen list papíru. Ten složte do malého čtverečku, který zabalte do onoho lněného klůcku - např. ze staré lněné utěrky či prostěradla. To vše vložte do onoho kapesníčku, ještě nezavazujte! Je nutné, aby všechny tyto věci byly vaše, vámi dlouho používané (proto píšu staré) a jak jsem už upozorňovala - z přírodních materiálů.


*    Pak už jen počkáte na onu hodinu. Na cestu si vezměte i svíčku a nezapomeňte zápalky. Jak jsem se zmínila, je - vzhledem k současné situaci - dobré, abyste nešly samy, ale ještě s někým. Ovšem, posledních pár metrů se odpojte, rozsviťte svíci a dojděte k trsům kapradí.

 

 

 

*    Svíčku opatrně postavte opodál, tak, aby na vaše další konání dopadal její svit. A pak prosím o shovívavost - stačí opravdu jen malá snítka kapradí, i malý kousek v sobě soustřeďuje kouzlo oné chvíle! Neničte pro dobro své věci život celé rostlině!

 

*    Teď vložte ony zelené lístečky ke svému lněnému balíčku a opatrně křížem kapesníček zavažte na čtyři uzly.


*    Svíčku sfoukněte a pak obojí - malou mošničku s čarováním i svíčku odneste domů.


*    Je dobré mít i už předem rozmyslené místo, kam svůj tajuplný balíček schováte. Protože jej nesmíte celý rok až do dalšího svatojánského večera uvidět!!! Stejně tak nesmíte v žádném případě nikomu ani slovem prozradit, co stojí na vašem "přacím" listě. Slova jsou jak ptáci vypuštění, už je nikdy nechytíš - všechno by se tím okamžikem zrušilo!!!

 

 

X X X

 

      Nemělo by vás odradit jakékoliv počasí - ani déšť či jiná nepohoda. Ale co bychom pro lásku - která je tím nejčastějším přáním - co bychom pro ni přeci nevydržely!!! Mé drahé kudlanky, věřím, že pokud letošního Svatojánka prožijete v čarovné moci kapradí, bude to pro vás milý zážitek. A co jiného závěrem: Ať se všechna vaše přání vyplní, ať jsou vaše dny klidné a prožité v dobré pohodě a noci, ty ať vyplňuje láska…

 

 

 

VAŠE

BÍLÁ ČARODĚJKA

 

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
pozdě!!! : alena puntíkovaná
je čtyřiadvacátýho, ale pět ráno.
červen 25, 2012 04:45
Ideální, : Macesska,
pokud například chcete vidět hořet les...
červen 25, 2012 06:06
Alenko, : d@niela
snad bys tam opravdu nelezla?
(Víš, co je tam "bubáků"?)
smilies/cheesy.gif
červen 25, 2012 07:47
... : deeres
Jsem to zaspala, tak až příští rok! smilies/grin.gif
červen 25, 2012 08:33
kudlankám : -doktor-
....děkuji za připomenutí tak významné noci NOCI SVATOJÁNSKÉ,ale jsem trdlo ,trdlovatý a tak jsem prošvihl na co se těším celý rok.......šmírovat krásné víly a vnadné čarodějky pěkně z úkrytu a potom napsat strašidelnou povídačku plnou mocí a kouzel,tak snad příští rok.papapa mé milé.
červen 25, 2012 13:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]