O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


KRÁSNÁ BUDOUCNOST PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 červen 2009

Milá Dani, tak jsme tu měli včera ve vsi svatbu. A nebyla to svatba jen tak ledajaká... Ale pěkně po pořádku. Poslední dobou čtu na Kudlance příběhy žen, které dlouhodobě v manželství snášejí útrapy, ale bojí se odejít od partnera, protože je leká je vidina případné samoty. Vím, je to těžké. Sama si dodnes pamatuji, jak jsem jednou jela do práce s opuchlýma očima od pláče, totálně vyhaslá, nevidící východisko ze své situace.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     V našem manželství to skřípalo, tři malé děti, vidina jejich dospělosti v nedohlednu. K rodičům jsem jít nemohla, šla bych jen do horšího. Těžká situace...  A tak - právě ženy, které se třeba v těchto dnech nalézají v podobné situaci, bych chtěla povzbudit - že nikdy není důvod nevěřit v lepší budoucnost. Včerejší svatba, o které bych se vám teď chtěla zmínit, je toho důkazem. Tahle nevěsta, maminka dvou krásných holek, si opravdu prožila svoje, o trápení a starosti neměla nouzi.

 

 

 

    Možná už taky nedoufala, že by se její situace mohla změnit. Pro rodiče je rovněž těžké vidět svoje dítě nešťastné.

 

 

 

     A přece si ji štěstí našlo. Když jsem ji a ženicha od nás z vesnice viděla, moc jsem jim jejich štěstí přála. Ale nejdojemnější byl pohled na její dvě dcerušky: zářily jim oči radostí, že jejich máma je opět spokojená. A nový tatínek byl jaksepatří na ty své tři holky pyšný. Svůj vztah už mají pár let prověřený, takže věřím, že budou spokojeni a šťastní.

Mia

 

Komentáře (4)add feed
Jé, Mio, : Vodoměrka
to jsi napsala moc hezky... souhlasím do puntíku. I když se to v tu chvíli zdá, že už to snad ani nemůže být horší a že je to naprosto neřešitelné a nevíte, co dál, tak platí to tisíckrát prověřené a vyřčené, že žádná kaše se nejí tak horká, jak se navaří. A na každého opravdu čeká ta lepší a klidnější budoucnost, jen se jí nebát a udělat pro to ten nejtěžší první krok.
A věřit. Věřit v to, že bude líp, že na každého z nás čeká normální, pohodový život a že se nám jednou začnou plnit naše vlastní sny. Stačí pro to udělat málo. Rozhodnout se, udělat trápením a příkořím konec, a začít zase žít.
červen 23, 2009 07:01
budu držet všechny palce : Eny
ať jim to vyjde. Kéž by se konečně začalo vše v dobré obracet, kéž by lidé se zlomenými srdíčky konečně našli své štěstí.
červen 23, 2009 07:35
to je moc hezké, : Inka
i já se přidávám k přání toho nejlepšího.
červen 24, 2009 16:42
... : mia
je vidět ,že Kudlanky mají srdce na pravém místě,když Vás oslovil i příběh pro Vás naprosto cizích lidí.Já byla úplně naměkko.Zatahovala je mládež,jak je ještě na vesnici zvykem a udělala jsem pár fotek do obecní kroniky.Tu nejhezčí fotografii jsem poslala Daniele,je na ní malá dcera,jak mává z auta při odjezdu na zámek k obřadu.Nazvala bych ji takhle vypadá štěstí.Ale zveřejnit ji jistě chápete nelze.
červen 24, 2009 16:56
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]