O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


RALLYE CUP 2009 PDF Tisk E-mail
Středa, 17 červen 2009
Přejít na obsah
RALLYE CUP 2009
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7
Strana 8

 

 

 

 

 

 

 

sobota 6. června 2009

 

 

     Po monologu s přítelkyní, která rally upřímně nenávidí, docházím k názoru, že do toho půjdu. O nic nejde, je na čase si to zkusit i z druhé strany. Měl bych si to ale posychrovat i u rodičů. No, dneska raději ne, řeknu jim to jindy... Čímž jsem připraven Krtkovi na čtení rozpisu kývnout. Tečka. Hehe... Volá Krtek. Zase se to ve mně trochu hnulo, a tak trošku doufám, že si domluvil někoho jiného. "Tak já Tě teda beru," a tímpádem šly do kopřiv poslední mé šance na soutěž klasicky trávenou hezky u tratě a klidné pozorování neklidných výkonů posádek.

 

    To, co vše potřebuju na závody, jsem si myslel správně. Pojištění si mám vyřídit sám v Plzni na Assekuranz, helmu i prima montérky mi Krtek půjčí. Na oplátku mu montérky vyperu (asi to bude i třeba, ale nahlas do telefonu to neříkám). Je mi taky trapné, že se na soutěži neúčastním nijak finančně. A tak, když mluví pilot Trabantu o možném problému s autem na najíždění, vypadne ze mne, ať to neřeší - najíždět se bude mým vozem. Nakonec dostávám i úkol, za který jsem rád - catering. Snad nezklamu, Dáda alias David Svatoš nastavil laťku dost vysoko.

 

     Červík ve mně stejně hlodá - jsem normální?

 

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]