O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


DALŠÍ ZE ZAHRÁDEK... PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 červen 2009
Přejít na obsah
DALŠÍ ZE ZAHRÁDEK...
Strana 2
Strana 3
Strana 4

Ahoj Daní, ahoj kudlanky a kudlánci, posílám vám na pokouknutí kousek své zahrady - i když zatím stále ještě není rozrostlá a rozkvetlá, jak by měla být. Až mi začnou kvést durmany, fuchsie, muškáty, oleandry, jasmín, olověnec atd., pošlu další foto.

 

 

 

      Zahrada vzniká stylem hala-bala, jak nás to napadne, kdyby ji viděl zahradní architekt, asi by to s ním seklo. Mně se ale líbí taková jaká je, protože je tvořena vlastním potem.

 

 

 

 

     Zahrádka ala „babiččina", která se mi nedaří tak, jak bych chtěla. Vloni jsem na ni zasadila rozmarýn a tymián, protože mi holky z jednoho food blogu nakukaly, že když je dobře zazimuju, rostliny nezmrznou.

 

     Zmrzly.

 

     No holt klima na Vysočině není to samé jako klima někde u Budějic. :-) Cibuloviny už mají po sezoně a pomalu odkvétá i „srdíčko". Na floksy, zahradní ibišek a mučenku si budu muset počkat až do léta, takže chvíli bude zahrádka nevábná.

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

      Tohle je náš vinný sklípek.

 

     Ale žádné víno v něm není, protože všechno hned vypiju.

 

     Takže jsou v něm uchovávány akorát jiřiny přes zimu, a pak brambory, které vydrží nenaklíčené až do parného léta. Podlaha sklepa je totiž pod úrovní rybníka, takže je v něm opravdu zima.

  

     Všechno to hlídá náš divoko-domácí kačer, který obšťastňuje rovnou tři kačeny.

  

     Ten se panečku má.

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]