O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


LŽEME VÁM, TO ALE JEN PRO VAŠE DOBRO! PDF Tisk E-mail
Pátek, 12 červenec 2024
Tenhle tejden Poslanecká sněmovna "řeší" zvýšení poplatků pro ČT a ČRo. Co na tom, že loni ujišťoval ministr kultury, že za fialový vlády se poplatky zvedat nebudou? No - na tom nic. Dřív se lhalo před volbama, teď už jsme si zvykli, že se lže prakticky kdykoliv. To už nestojí ani za komentář. Dojalo mě ovšem obhájení svý lži ministrem kultury. Totiž, že slib nezvýšení poplatků dal v době, kdy o ČT a ČRo ještě nic nevěděl. Nádhera! Skutečně ministerskej slib, jak se patří!

 

 

Nojo, ale v čem teda vládě musim věřit a v čem nesmim věřit, když současně platí, že kdo nevěří vládě, podporuje Putina?

Z toho už jsem dočista jelen. Nebo zajíc? Už ani nevim.

 

A dál. Ministr veřejně odmítá možnost provedení úspor uvnitř ČT. Ta víc už prostě spořit nemůže, má toho moc. Proti tomu je logická námitka, že přece ČT nemusí produkovat a vysílat např. nákladný zábavný pořady a filmy a vrcholný sportovní přenosy, což jednoznačně patří do sféry stanic komerčních (typicky Star Dance nebo MS v hokeji; ale je toho hafo!).

 

A teď pozor! Na tuhle námitku ministr zcela bezelstně a naprosto vážně odpovídá, že ČT to produkovat a vysílat musí, protože jinak by na ni nikdo nekoukal, a to přeci nejde. Sorry jako, ale podle mě ta osoba, s hmyzem na krku a se samolibě intelektuálně zaměřenym pohledem kamsi do dáli ke stropu, vůbec nechápe, co zrovna řekla. FAKT, NEKECÁM, kdo mi nevěří, nechť si pustí záznam ze středečního parlamentu, cca kolem 17. hodiny. Já jsem na to koukal s votevřenou hubou v přímym internetovym přenosu.

 

 

Is your baby tapping on a smartphone before walking or talking? - India  Today



A k věci samotný. Platit už po novu budou uplně všichni bez pardónu, každej byt, v němž je nějakej přístroj, schopnej sledovat ČT vzduchem, kabelem, internetem. Teda každej! A držet hubu a platit, nebo vyrazí dveře exekutor!

 

A další neuvěřitelnost - platit budou i VŠECKY firmy nad 25 zaměstnanců. Vláda teda vychází z logiky, že zaměstnanci choděj do práce čumět na ČT? A to by bylo ještě dost dobrý zdůvodnění, ale tak to nejni. Zdůvodnění ministrovo zní, že firmy nad 25 zaměstnanců mají jistě dostatečný zisky na to, aby těch pár tisícovek ročně na ČT mohly poslat. Dost dobrý? Ne, to není dost dobrý. To je vynikající! 

 

Mám tady spoustu dalších poznámek a srandovních perliček, ovšem nemám na Kudle rád vícestránkový příspěvky (i takhle to asi vyjde na víc), tak už jen jeden muj bombovej námět na skutečně výrazný zvýšení příjmu ČT a ČRo: 

Budou teď korespondenčně volit desetitisíce občanů ČR v zahraničí, včetně nově vyrobenejch statisíců novejch občanů, jejichž prapraděd nebo prapraprabába se narodili v Česku. Nepochybně čuměj všichni internetem na ČT, protože jak by jinak mohli vědět, koho volit?

To má kurnik logiku.

 

Tak navrhuju, aby jejich hlasovací lístky byly povinně doplněný o přiloženej úřední doklad o nejméně ročním placení ČT. První rok možno zaplatit i jednorázově. Je sice riziko, že by se tím počet voličů mohl výrazně snížit, ale komu leží na srdci osud jeho pramáti vlasti, jistě rád zaplatí. Když všichni občani, tak všichni občani, pěkně po demokraticku! Nebo to zase né?

 

A ještě si neodpustim prastarej fór, trochu zmodifikovanej, co už přestává bejt fórem a stává se skutečností: Souděj chlapa za znásilnění a on se brání, že nikoho neznásilnil. Výrok soudu je, že je vinen, i když třeba nikoho neznásilnil; ale má na to nástroj...

 

Brejden všem.

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Nikdy jsem si nemyslela ,že tu bude něco horšího než byla padesátá léta a potom v sedmdesátých normalizace. Myslela jsem blbě, schází mi tu blicí smajlík.
Dnešní Vidlák: "Nekrm hydru!"
Já se snažím, ale čím dál mi to jde hůř.

červenec 12, 2024 09:45
... : mamča
Nejlíp by bylo, kdyby slavnou ČT zakódovali, a ten, kdo by jí chtěl sledovat, tak ať platí poplatek. Jenže to by neplatil nikdo.
Nedávno mě bolel zub, tak jsem se chtěla dívat na TV, abych na bolest zapomněla. Přepínala jsem programy a hledala něco koukatelného. Na Čt1 běžel film pro pamětníky "Prstýnek". No, nevím tedy, pro jaké pamětníky tyhle archiválie vysílají, snad jedině pro mojí 96ti letou tchýni, ale ta je natolik soudná, že na podobné sra.ky nekouká.
Ale že by nás měli krmit poklady málem z dob němého filmu, to ať si strčí tam, kam slunce nesvítí. Taky Zpravodajství mi připomíná dobu Normalizace. Ještě, že vědí naši mocní, co si máme myslet ! Kam se hrabe někdejší Rudé právo !
A ještě za to čím dál víc platit !? smilies/angry.gif
Nejde o těch pár korun navíc, ale o princip.
Daň z trakaře, z otevřeného okna, ze zavřeného okna...ševče, nemáš zateplenej baráK ? Máš Energetickej štítek ? Jo, nemáš ? tak nemůžeš nemovitost prodat ani pronajímat. Kam chce tedy Bartoš nacpat ty "chudáky co nemají kde bydlet", když už dopředu znemožňují lidem volné domy a byty (zejména na venkově) pronajímat ?
Někdy jsem ráda, že už jsem stará. Ale je mi líto dětí a vnoučat, do čeho rostou.
červenec 12, 2024 14:20
... : Josef
Sranda taky je, že budou muset platit i mladí, jakmile vypadnou z rodnýho hnízda. A ti většinově ani vůbec netušej, že něco jako ČT vůbec existuje. Mladí už televizory převážně vůbec nemaj, a pokud jo, tak právě jen na koukání na placený kanály, popř. jako monitor na paření nebo k telefonu. Pro ně je shit i CNN Prima, natož pak ČT. A při frekvenci jejich sledování zpráv se drtivá většina z nich ani nedoví, že jim vznikla povinnost placení výpalnýho. Jedině, že by o tom bylo něco na Tiktoku nebo na X.
červenec 12, 2024 14:43
... : Míša šíša
Máš to, NČ, brilantně zformulovaný. Ostatně jako vždy. Ten nápad, aby platili i občané v zahraničí, je geniální. Neměl bys panu ministrovi zaslat podnět? smilies/smiley.gif
červenec 13, 2024 04:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]