O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


FILMOVÝ FESTIVAL NEPRACUJÍCÍCH A DALŠÍ KRATOCHVÍLE PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 červenec 2024
Přejít na obsah
FILMOVÝ FESTIVAL NEPRACUJÍCÍCH A DALŠÍ KRATOCHVÍLE
Strana 2
Je toho teď strašně moc najednou, co proběhlo za mý "psací" indispozice. Ale ne, že bych to nevnímal, akorát mi bylo zatěžko psát. Začnu teda srandovně, s tim Filmovym festivalem nepracujících (dříve FFP, filmový festival pracujících). Pochybuju, že by někoho zajímaly promítaný umělecký díla, že by někdo byl zvědavej, co za jeho prachy vzniklo. "Hvězdy" festivalu též sotva někdo kdy zaregistroval, to ale nevadí, pár neznámých postav se prošlo na červenym koberci, moc lidí to stejně nezajímalo, hlavní byly chlastačky a možnost zahlídnutí českejch bezvýznamnejch hvězdiček.

 

 

Na fotkách mě skutečně zaujala jediná - Ema Smetanová.

Slovy soudruha Jakeše: "Je to hezká holka".

Vyfocená prej v originální róbě, to jsem ovšem nepochopil, proč si teda tu originální róbu neoblíkla.

 

 


 

 

 

A teď ta politika, ježišmarjá! Nejdřív show Trump - Biden.

To jsem ovšem nevychutnal naplno, protože tlumočení do češtiny nemohlo postihnout ani čtvrtku tý srandy. I tak ale, přes to ochuzení o éééé, héééé, bééééé, jsem si jen utvrdil, že TOHLE skutečně ne!

TOHLE, že má prst na červenym tlačítku v kufru??? 

 

A dál, nová frakce Orbána a Babiše v EP (nepochopitelně bez Fica), Orbánovy "spanilý jízdy", taky vybombardování dětský nemocnice na Ukrajině, taky hybridní hrozby a plukovník Foltýn.

Ježišmarjá, o každym z toho by měl bejt samostatnej dlouhej článek. Ovšem, něco už zase zastaralo. Teď je taková doba, kdy to frčí po dnech i po hodinách.

Tak jen pár mejch poznámek, a snad, doufám, podnětů ke komentářum.

 

Sotva můžu odhadnout význam nový frakce v Evropskym parlamentu "Patrioti pro Evropu", a tak se zase spolehnu na pana Ing. Babiše, neboť co Andrej dělá, vždy dobře dělá. A stopro mě v tom úsloví utvrzujou i reakce polititiků pětislepence a jejich lokajskejch médií, v čele s ČT a ČRo.

Jejich odsuzující pohrdavý výroky na adresu frakce mi dávaj naprostou jistotu, že tahle nová frakce určitě není špatná věc - naopak. Škoda, že CNN Prima nedala příležitost k vyjádření zoufalci - redaktoru Schmarzovi, jehož hysterickej záchvat v přímym přenosu by se měl zařadit do Zlatýho fondu žurnalistiky a vysílat každoročně na Silvestra. 

Jo, a mrzí mě odmítnutí účasti ve frakci pana Fica, jehož si vážím.

To se snad ještě časem vyvrbí.

 

Teď se taky pan Orbán, coby premiér předsedající země EU, rozletěl po světě. Začal na Ukrajině, čehož si "nezávislý objektivní" média prakticky nevšimly, ovšem pak za tři dny, když zavítal do Kremlu, to už byla přímo novinářská žeň s hlavním posláním - jak si vůbec takovou drzost mohl dovolit?

A aby toho nebylo málo, tak ještě zaletěl za strýčkem Si a teď je v USA. Já se výjimečně k našim politikům a zcela nezávislejm novinářům též přidám - jak si to vůbec mohl dovolit bez souhlasu Fialy??? 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]