O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


TRPAJZLÍCI LETEM SVĚTEM - MĚLI TEĎ SVÁTEK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 červen 2024
Vtipný zahradní trpaslíkTřeba nějakého máte ve vitrínce mezi broušenými skleničkami doma, nebo vám - podstatně větší - hlídá kytičky na zahradě. Ale – jestlipak víte, že Francouzi založili společnost „Fronta za osvobození zahradních trpaslíků“, což je „nezisková organizace s cílem je osvobodit“? Za tímto účelem pořádá akce, kdy bere trpaslíky ze zahrad a přemisťuje je na nová místa – hlavně do volné přírody jako „přirozeného prostředí zahradních trpaslíků“. Právně se jedná o krádež, je to přirovnáváno ke krádeži rádia ze zamčeného automobilu.

 

 

 

 

 

Skupina se poprvé objevila v roce 1996 ve Francii, když v Alençonu ukradla prvního trpaslíka z předzahrádky, a zůstala aktivní až do ledna 1997.

Mezitím se rozpadla na několik menších skupin s celkem 1700 členy a v okolních zemích (Švýcarsko, Itálie, Španělsko, Německo), stejně tak byly v severní Americe založeny podobné organizace.

 

V některých případech zanechal „zloděj“ oběti zprávu, kde může trpaslíka zase najít, a tak to nebylo považováno za krádež.

Jinou variantou je „cestující zahradní trpaslík“, kdy si členové ukradeného trpaslíka posílají mezi sebou a ten je vždy vyfotografován před místní pamětihodností.

 

Takové fotografie byly pak poštou anonymně posílány právoplatnému vlastníkovi trpaslíka, aby mohl sledovat cestu svého „osvobozeného“ zahradního trpaslíka.

 

 

NEPŘIPOMÍNÁ VÁM TO NĚCO???

 

Bylo nebylo, jednoho dne se stala bláznivá záležitost faktem:  vznikla v Praze a nabízela zahraniční zájezdy a výlety pro plyšové hračky... Cestovní kancelář Toy traveling s.r.o. poté organizovala zájezdy zahraničních plyšáků do Prahy. Postupně snad následovala další evropská města - Bratislava, Budapešť, Berlín a Mnichov.

 

Cestovka pro plyšáky? Nefunguje! Investor Tomio Okamura: Zvedneme se... |  Ahaonline.cz

 

"Na světě je odhadem 1,2 miliardy plyšáků. Jejich majitelé na nich často velmi lpí a pečují o ně. Například v Japonsku existují desetitisícové komunity lidí, kteří mají speciální internetová fóra jen o svých plyšových mazlíčcích. A právě ti budou mít určitě největší zájem vyslat své oblíbence na výlet třeba do Prahy.

Základní zájezd stojí 90 EUR (2340 Kč) včetně zaslání plyšáka zpět do zahraničí k majiteli. Náročnější zákazníci si mohou koupit speciální balíčky - např. za 150 EUR (3900 Kč) může plyšák obdržet v panoramatu Prahy i masáž a aromaterapii," uvedl tehdy Tomio Okamura, jeden z podílníků této cestovní kanceláře.

 

Inu – ještě větší blbost, než jsme doufali…

Ahoj, Kudlanka

Komentáře (2)add feed
... : Marie
Vždycky se uchytí nápad, který tady ještě nebyl.
červen 27, 2024 10:12
... : *deeres*
Je to diskriminace černých, žlutých, rudých a duhových trpaslíků, trpajzlíci jsou jenom bílé pleti a pak pár modrých šmoulů.

červen 27, 2024 12:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
Další >
[CNW:Counter]