O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


KDYŽ NE JE NEPŘEKROČITELNĚ NE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 červen 2024
Známý poslanec FERI, ta někdejší politická hvězda, prožije následující tři roky ve vězení s ostrahou. Poškozeným dívkám musí navíc zaplatit odškodné ve výši více než půl milionu korun. Ale stejně se proti pravomocnému rozsudku chce dovolat k Nejvyššímu soudu, protože obvinění ze sexuálního násilí odmítá a zpochybňuje věrohodnost dívek. Odvolací soud v dubnu odmítl, že by byl uložený nepodmíněný trest vězení nepřiměřeně přísný. Naopak zdůraznil, že Ferimu za každé ze dvou dokonaných znásilnění hrozilo až deset let odnětí svobody.

 

 

Bohužel, velká většina obětí sexuální útoky nenahlásí. Proč? Nejen ze studu.

U normálního člověka mají strach, že jim to nikdo nebude věřit.

Natož u někoho, koho milovaly na internetu miliony lidí. Např. „váženého“ doktora Cimického, který chodil do televize, psal knížky a všichni ho měli za největšího odborníka. M.j.  v brzké době by s ním měl začít proces; Cimický je obžalován z mnohem více sexuálních útoků, z nichž některé jsou také staré několik let.

 

 

NOVÁ DEFINICE ZNÁSILNĚNÍ

 

 

Znásilnění bude nově definováno jako nesouhlasný pohlavní styk, a nikoliv jako dodnes - styk vynucený silou. A odezva? Princip znásilnění jako „ne znamená ne“ v Česku i v roce 2024 vyvolal emoce. A to i poté, co naše společnost prošla obrovskou změnou, homosexualita už není trestná a je všeobecně známo, že manželství neznamená, že je sex kdykoliv dostupný bez ohledu na přání toho druhého.

 

To, že prošla nová definice znásilnění, která chrání dospělé a konečně poprvé i děti do dvanácti let (kde jsou osvobozující rozsudky úplně nepochopitelné), je skvělou zprávou. Třeba doputuje i do obecného povědomí, že „NE“ znamená nesouhlas kdekoliv, s kýmkoliv a kdykoliv – klidně třeba v průběhu „slibně“ se vyvíjející situace.

 

A je úplně jedno proč. I kdyby jediným důvodem k odmítnutí byl fakt, že se dotyčný rozhodl, že neumře nudou v průběhu sexu a zvolí jiný způsob odchodu ze světa.

 

Pořád je to ne.

 

d@niela

 


Komentáře (4)add feed
... : andrea
Posun v uznávání žen za rovnocenného člověka jde přes věky, co lidi existují, nesmírně pomalu.
Ženy byly vždy vychovávány k pokoře, práci, poslušnosti...
A teď, když si "troufnou" říct ne, tak se pánové tvorstva bouří.
Jen si vzpomeňte, jak Ferinu obhajovali!!!
červen 04, 2024 08:02
... : mamča
Vždycky to bude tvrzení proti tvrzení, dokud nebude vyžadován předchozí písemný souhlas.
Toho bych se snad ani nechtěla dožít.
červen 04, 2024 09:29
... : d@niela
Jsou situace, při kterých jsou fakt jen "ti dva", ale vím, že moře ženských, který zažilo v tomto směru fakt super hnusný chvíle, to nikomu neřeknou.
Jednak by jim ostatní říkali: cos tam lezla, proč jsi s nim šla, proč si neutekla... atd. Nehledě na to, co by asi bylo, kdyby něco řekly?
Hodně mých kamarádek - z mé věkové kategorie - zažily ne zrovna příjemné věci, a maximálně to někdy řekly jen mezi sebou. Rozhodně nepamatuju, že i kdyby to dotyčná doma řekla, že by třeba její táta šel chlápkovi "domluvit". To spíš setsakra vynadáno dostala ona...
Třeba je to nyní lepší, nevím.
Moje dcera měla taky mizernej zážitek, ale naštěstí to dopadlo špatně pro ty dva zájemce.
Jela jednou vlakem, na nádraží musela být kolem 4. ráno, bylo to zjara, takže tma. Dva přišli a začali si na ni troufat - nikde nikdo. Ovšem netušili, že ona tehdy byla mistryní ČR v karate... Pány sebrala ze země a odvezla policie.
červen 04, 2024 14:39
... : Franta
Spolkový kriminální úřad šokoval veřejnost statistikami hromadných znásilnění, která se v Německu stala v loňském roce. Z čísel vyplývá, že každý den se stanou dvě.
Podíl cizinců, kteří mají tento trestný čin na svědomí v loňském roce, činil 47,5 procenta.
Dále tento úřad uvedl, že pachatelé sexuálních útoků nejčastěji pocházejí ze zemí, jako jsou Sýrie, Afghánistán a Irák.
Důvod: v zemích, které neposkytují migrantům silné pobídky k naučení se jazyka hostitelské země a neumožní jim styk s příslušníky jiných etnik, dochází v kombinaci se štědrým sociálním státem k nízkému zapojení do pracovního procesu, segregaci a vysoké pravděpodobnosti kriminálního chování.
Jednoduše řečeno: žijí tam v podstatě zadarmo a v jejich rodné zemi ženy nic neznamenají.
červen 04, 2024 15:03
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]