O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


MĚ ZVOLTE! MĚ SI VYBERTE! JÁ JSEM NEJLEPŠÍ!!! PDF Tisk E-mail
Pátek, 24 květen 2024
Kouknul jsem v TV na videa, vyhrazená ve vysílacím čase kanidujícím politickým stranám, politickým hnutím a koalicím. Fakt je to TINGLTANGL -  přehlídka absurdit i vážných věcí. Některé "strany" jsou extra vymóděné, některé to využily k pozvánce na demošku, jiné vaří žábu. Několikrát denně  máme šanci vidět, co si cca třicet účastníků vymyslelo, aby přesvědčilo dav, že oni - právě jen a jen oni - jsou ti nejlepší z nejlepčejších.
A proč to místy připomíná soutěž o největší Nablblo?

 

 

 

Každý den na televízi kouká téměř sedm milionů obyvatel a zároveň je díky ní možné zasáhnout i skupiny, které na sociálních sítích tolik aktivní nejsou, například seniory," řekl předseda Klubu politické komunikace Karel Kreml.

 

Jak všici víte, dědků a bab máme neurekom.

A navíc – té „ne zrovna inteligentní“ většině, která se nechá vodit kýmkoli za cokoli, bylo prý nutno přizpůsobit hlas příspěvků...

 

Takže dámy a pánové, já tu nejsem za blbý strašidýlko, to je reklama!

A nebojte - když se k tomu většímu korejtku dostanu, tak vám už dám pokoj, nebojte.

 

Ale to nic, my to zase přežijem, my jsme silní, úžasní a umíme! 

 

 

Koukli jste? Vybíráte si?

Srdečně zdraví  taky „ne zrovna inteligentní“

 

FRANTA


Komentáře (2)add feed
... : Josef
Ještě jsem letos neměl tu čest. Ale vždyť je to úplně fuk. Je to asi stejný, jako slabomyslný reklamy, kterejch bohužel nedobrovolně denně několik zahlídnu. Některý jsou trapný, jedna mimořádně odpudivá, to jak nějakej dement jakoby vylejzá z nějaký larvy neboco, vomatlanej slizem. Fujtajxl! Nebo nějakej zástup svazáků za zpěvu mimořádně ubohý úderný budovatelský písně nabízí nějaký lopaty. Nebo zase jinej dement furt nutí do nějakýho pojištění. Děs. A hlavně přehršel pitvořících se zparchantělejch skřehotavejch pajduláků, vesměs ukradenej nápad od Alzáka. Alzák je ovšem proti nim snesitelnejnější, aspoň proto, že byl originální.
Taky je fakt, že vlastně ani jediná reklama mi neutkví tak, že bych vůbec věděl, co vlastně propaguje. Zhnusí se mi ještě dřív, než se to dozvim. A pokud se náhodou dozvim, zhnusí mi propagovanou firmu natolik, že bych se jí vyhnul přímo plánovitě.
Volební reklamy jsem teda ještě naštěstí nezaregistroval, ale předpokládám stejnej kýbl slabomyslností, jako v minulejch letech. Brrrrrrrrrrrrrr! A taky jsou to zbytečně vyhozený prachy. Jestliže si někdo dodneška nevšiml, že nějaká partaj vůbec existuje, proč by ji teď najednou měl po tv reklamě volit? A naopak - jestliže např. já budu samozřejmě volit ANO, jako volim už 10 let, k čemu by mi měl bejt nějakej jeho reklamní šot?
květen 24, 2024 11:09
... : d@niela
Souhlasím s Pepou, že tohle jsou totálně vyhozený peníze. Jak co se týká politiky a téhle investice do voleb. Stačilo by, kdyby jejich propagací byly činy.

Ach jo, a ta super odporná reklama...
květen 24, 2024 12:39
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]