O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


TY TY, BRUTE PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 březen 2024
侯显佳:拆白旗也遮盖不了真实| 群英会| 评论| 東方網馬來西亞東方日報Tohle úsloví jsme slýchali už někdy od 6. třídy ZDŠ v dějepisu. Jde o poslední slova římskýho císaře Caesara, kterýho naprdnul jeho skorovlastní synek Brůtus, když ho brutálně propichoval. To ví uplně kdekdo. A v různejch obměnách se tyhle situace vyskytujou po tisíciletí. Ta Caesarova nesmrtelná smrtelná věta se stala symbolem údivu a odsouzením zrady od někoho, od koho bysme to čekali nejmíň, nebo spíš nečekali vůbec. A teď to tady máme zase.


 

Tentokrát z míst nejvyšších a nejsvatějších, od samotnýho Františka Papeže, náměstka samotnýho Boha na Zemi, otce cca 2,5 miliardy lidí, hlásících se ke křesťanské víře, což je zhruba každej třetí obyvatel planety, včetně novorozeňat i LGBT++++++++.

 

A co nám to ten František vlastně udělal? 

Cituji:

 

„Slovo jednat je odvážné slovo. Když vidíte, že jste poražen, že věci se nevyvíjí dobře, musíte mít odvahu k jednání.

Stydíte se, ale kolika mrtvými to skončí?“ řekl František. Ukrajina by se neměla bát oslovit např. Turecko, které se nabídlo mír zprostředkovat.

„Nestyďte se vyjednávat, než bude hůř“.

 

 

Vatikán krotí slova o bílé vlajce. Papež František nevyzývá ...

 

 

Zařadil se nám tím mezi dezoláty, kremloidy, putlerovce. Prakticky řekl uplně totéž, co slovenskej premiér Fico, takže teď bych od našeho hrdinného premiéra Fialy očekával tvrdý odsouzení a přerušení kontaktů, čekal bych, že předseda vlády vyhlásí sankce vůči Vatikánu a vůči Františkově stolici.

 

Jenomže je to teď takový blbý. Fiala se na Františkovu stolici klidně může vyprdnout, on se zřejmě nemodlí, takže klidně sankce vyhlásit může.

Jenomže je v koalici "Spolu" (spolu na věčné časy a nikdy jinak), tedy i s věřícíma a modlícíma se křesťanama, co mají modlení i ve svym názvu KDU a taky ve stranických stanovách.

Tim pádem ve volbách potřebuje Fiala i hlasy křesťanů z jižní Moravy, a tim pádem si to s Františkovou stolicí rozházet nemůže, o sankcích ani nemluvě.

Ale Fiala LL.M, je teď nějak mimořádně podrážděnej; odebránim dvou miliard ztrestá zemědělce za vyklopenou fůru hnoje před barákem, a vypadá to, že bude trestat i dál. Na Fica a na zemědělce, to si ještě troufne, ale i na Papeže???

Nevim, nevim.

 

Tak jsem zvědavej, jak zase tohle dopadne.

Sám osobně nemám rád cokoliv, co s modlenim a s církvema souvisí, to je jasný.

Ale konkrétně v tomhle jsem plně na straně Františkovo stolice!

 

Brejden všem,

 
Komentáře (23)add feed
... : mamča
Počkáme, až nám Tomáš Halík řekne, co si máme myslet. Do té doby mlčme a šoupejme nohama, jak radí MPA.
březen 12, 2024 07:48
... : *deeres*
Není jedinej, kdo těm našim chytrolínům do jejich
směrování hodil vidle. Ozval se i Mašín a na rozdíl od své sestry, jim to pěkně natřel.
březen 12, 2024 08:21
... : mamča
*deeres*: Tak, tak. Dovolím si sem překopírovat z Viditelného Macka :
"Josef Mašín z USA v rozhovoru s Parlamentními listy:
Jaké je řešení situace války na Ukrajině? Okamžité ukončení války s Ruskem. K míru mohlo dojít již měsíc po začátku války. Vyjednaná dohoda v Istanbulu byla již v březnu 2022 na stole, ale zákrokem bývalého britského ministerského předsedy Borise Johnsona a Joea Bidena byla zrušena. Dodnes jsem neslyšel přijatelnou definici vítězství, o které Západ usiluje. Tato válka může být skončena pouze u diplomatického stolu. Odhaduji, že diplomatické řešení bude mít podmínky, že si Rusko ponechá rusky mluvící území Luhanska, Doněcka a Krymu a se zárukou, že se Ukrajina nikdy nestane členem NATO…Romney ze svého slunného sídla v La Jolla v Kalifornii a jemu podobní prohlašují, že Ukrajinci bojují i za nás. My jim potřebujeme poslat pouze peníze a oni se za nás mají nechat zabít. To považuji za zločinné.”
březen 12, 2024 08:28
... : Josef
Tak já ještě taky přispěju citátem:
Švejk výkřikl:
„Císaři Františkovi Josefovi nazdar! Tuhle vojnu vyhrajem.“
Někdo z nadšeného davu narazil mu klobouk přes uši a tak za sběhu lidu dobrý voják Švejk vkročil opětně do vrat policejního ředitelství.
„Tuhle vojnu vyhrajem docela určitě, opakuji to ještě jednou, pánové!“ s těmi slovy rozloučil se Švejk s davem, který ho vyprovázel.
březen 12, 2024 08:49
... : Lenka1
Myslíte, že Blyštivý Péťa bude chtít zpátky tu šálu, co mu onehdá přivez? A jinak, už to z nich leze, jak z chlupatý deky. V česku přibylo TBC, polovina nemocných jsou cizinci. Píšou nejen na Novinkách.
Když jsem totéž psala před rokem, tak se tady na mě místní žlutomodří fanatici vrhli jako vosy na med.

UA není náš kámoš, nikdy nebyla a nikdy nebude. Od svojí samostatné existence po rozpadu SSSR nikdy pro nikoho nic neudělali. Umějí jen brát. Policajti z 90.let by mohli vyprávět, co jsou jejich mafie zač. A off-record - současní policajti už to zažívají taky, jen se o tom nesmí mluvit.
Doufám, že až se (nejenom) kvůli tomu definitivně zhroutí náš zdravotní systém, tak tyhle ovečky se se obrátí se žebráním o peníze na léčbu na své ukrajinské bratry a sestry a nebudou citově vydírat v médiích nás.
P.S. Veřejné vyhrožování evropských debilů o tom, jak NATO nakráčí na UA, aby to Rusku natřeli, jak Řehka volá po (zatím) administrativních odvodech, aby jako armáda věděla, kam hrábnout, až bude potřeba, jste taky jistě zaznamenali. Ani nečekám, že takoví jako třeba Krakonoš se mi omluví za ty blitky, co tady chrlili, když jsem před tímhle scénářem varovala.

březen 12, 2024 10:22
... : mamča
Lenka1 : Onehdá jsem na netu četla hezkou definici, kdo je to Dezolát. Cituji : "Dezolát je další vývojové stádium revanšisty, buržoazního reakcionáře, zaprodance amerického imperialismu, kontrarevolucionáře, ztroskotance, podvratné inteligence, rasisty, xenofoba, nevzdělaného burana, proruského švába a mírového štváče, chcimíra. Vyznačuje se čtenářskou gramotností, kritickým myšlením a resistencí na státní propagandu.‘
Dle této definice jsem hrdý dezolát.
březen 12, 2024 10:34
... : mamča
Lenka1 : Snad to Kudla nejvyšší nějak učeše, aby se text zobrazoval celý.
březen 12, 2024 10:35
... : d@niela
Tak se s tím už setsakra dlouho morduju a zkouším...
Nojo, no....
březen 12, 2024 10:43
... : mamča
d@niela : Povedlo se. Šikovná ! smilies/cheesy.gif
březen 12, 2024 10:44
... : Josef
Taky se hlásim k dezolátství! Ale to ani nemusim, je to o mě známý už dávno.
Jen žasnu, jak snadno se můžu octnout na jedný lodi s Fandou Papežem. To by mě skutečně nikdy nenapadlo.
Jo, a taky mi moc chybí aspoň pár milejch přátelskejch slov z jukónský zemljanky.
březen 12, 2024 10:46
... : d@niela
kukulíbám, milostivá....

No, já jsem včera "přiložila ruku k dílu" a likvidovala svinčík z lodžie, vybírala jsem zem z květináčů, kde už kytky nebyly, odnášela v taškách před dům na záhonek, atd. atd., taky jsem dala dohromady sklenice na zavařování - je jich asi pět tašek - a holt to nechca odnesu do kontejneru.
No, a pak jsem ještě měla večer delší pokec s jednou dlouho neviděnou kamarádkou, takže jsem se k počítači dostala asi až kolem jedný...
V půl třetí mne vzbudil nevyčůranej pesánek, takže jsme šli na nočňo-ranní prochajdu po Jižňáku. Sem tam jsem potkala: tu pár ožralků, tu pár spěchajících upracovaných, tu pár těch, co do tý práce musí takhle časně.
Takže jsem usnula asi až kolem půl šestý... A proměnila se fakt v Růžu... A spala a spala a spala, ani sem to křusnutí, když Kudlice zase rupla pod nánosem Lenčinýho rozhořčení, neslyšela...
Tak - a jdu si udělat óbrkafe!
březen 12, 2024 10:51
... : d@niela
Lenko, když tak se koukni na ten článek, kde se detailně o našem zdravotním stavu píše - je to ten vedle, STARÉ CHOROBY - NOVÉ PROBLÉMY.

nechci nic říkat, ale tam je to, cos teď psala a čím tedy kudlu rozhodila, velice rozepsaný. A plno dalšího nádavkem. No nic, tak vítám zas na kudlance.
březen 12, 2024 10:58
... : mamča
Josef : Papež František vyzývá k míru. To by snad mělo být z pohledu církví v pořádku. Ale není. Už se našla fůra pseudo-odborníků, co jeho slova různě překrucují, vysvětlují, jak to vlastně myslel, že je to "vytrženo z kontextu", apod., jako by nebylo každému jasné, co je myšleno slovy MÍR.
Tuhle válku nikdo nevyhraje. Je třeba jednat, aby zbytečně neumíraly stovky a tisíce mladých chlapů.
Jenže "krmení války" přináší jistým skupinám nevídaný zisk, a v našich končinách (vítané) nepřehledné financování všeho.
březen 12, 2024 11:45
... : *deeres*
Už se těším, jak PePa bude vyznamenávat Mašína nejlépe řádem Bílého lva. A tleskat bude Němcová, Holubová, Havlová, Pekarová, Černochová.......
březen 12, 2024 12:23
... : Josef
Ale jo, Mamčo. Já Fandu chápu, ale evidentně ho nechápou naši politici pětižumpy, což jim ovšem nebrání v každodenním modlení v parlamentní kapli: "Bože, odpusť nám naše hříchy".
On už před asi 600 lety o tom mluvil i Mistr Jan v Betlémský kapli a chudák taky s tim pěkně pohořel:

"Tak jako hejno krkavců snesli se na tuto zemi, aby vyklovali každé zrnko zlata a stříbra. Nemají slitování. Jejich srdce zjedovatěla touhou po bohatství. Se vším kupčí, všechno prodávají. Chceš pokřtít dítě? Zaplať! Chceš loupit a vraždit? Zaplať a bude ti odpuštěno. Ale pak, kdyby sám ďábel zaplatil, vstoupil by na nebesa? A za peníze takto vydřené z chudého lidu koně krásné chovají, čeleď nepotřebnou drží, v kostky hrají a na své kuběny kožichy drahé věší, zatímco Kristus chodil bos a neměl, kde by hlavu složil. Však poznejte se, vy zloději chudého lidu, neboť Bůh i lid vás vidí.

A ještě Deer, ono to teď s tim vyznamenáváním Mašína nebude tak snadný. Zcela se nám odrodil a zařadil se nám mezi chcimíry a co kdyby třeba při tý příležitosti chtěl něco říct? Ale jestli to třeba dopadne, jestli teda přecijen bolševickej rozvědčík 107 vyznamená protibolševickýho bojovníka za přítomnosti chartistky Němcový, antichartistky Veškrnový a alkoholičky Holubový (a mohla by se klidně zúčastnit i Dáda) mohla by z toho třeba vzniknout docela srandovní komedie, režírovaná Troškou.
březen 12, 2024 15:12
... : *deeres*
NČ, ale už jenom ta představa a válím se smíchy.
březen 12, 2024 16:28
... : mamča
Josef : Škoda, Troška už žádnou komedii režírovat nechce.
A takovej by to byl hezkej námět ! smilies/grin.gif
březen 12, 2024 17:22
... : Petr Sysala
Podle mě je svaté stolici ten pán sedící ve fialově stolici (matičce Praze) zcela lhostejný a prostý lid mimo stolici se už těší na budoucí seriál v TV "Sedm schodů k demenci".
březen 12, 2024 18:00
... : Lenka1
Josef:
Jo, a taky mi moc chybí aspoň pár milejch přátelskejch slov z jukónský zemljanky.

Už se zase rouháš? smilies/grin.gif

Neboj, ten určitě nespustí z Kudly voči a píše udavačský dopisy na všechny strany, až se mu z péra inkoust stříká na všechny strany.
březen 12, 2024 18:27
... : Lenka1
Pamatujete na imbecila vyžranýho Jurečku, Jak nás nabádal, abysme si je vzali domů, chudáčky uprchlický? Aniž bychom znali jejich trestní minulost a zdravotní záznamy.

Jo, jasně, určitě vezmu na byt někoho, o kom vůbec nic nevím, to je přece normálka. Vybílenej byt do mrtě po mým příchodu z práce je asi to nejmenší zlo, co by mě mohlo potkat.
březen 12, 2024 18:31
... : Josef
Lenko. Dyť dokud se nestal skutečnym udavačskym hajzlem, bejvala s nim docela sranda jak byl blbej a nikdy nezklamal.
A já nikdy nezapomenu na tvý "kvičelo jak podsvinče" a na jeho reakci. Díky za to!!!!
březen 12, 2024 18:47
... : Josef Kouba
Vesele to dění v EU nevidím.
Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg k 2 let smutnému výročí prohlásil: Ukrajina je nyní blíže NATO než kdykoli předtím. Pomáháme zlepšovat kompatibilitu vašich ozbrojených sil s našimi spojenci. Společně otevíráme nové Společné centrum pro analýzu, výcvik a vzdělávání v Polsku. Posilujeme také naše politické vztahy prostřednictvím Rady NATO-Ukrajina, kde společně konzultujeme a přijímáme rozhodnutí. Vstup Ukrajiny do NATO není otázkou zda, ale spíše kdy.
březen 14, 2024 00:37
... : Josef
Tak dneska mi rádio vysvětlilo, jak je to s tim Fandou Papežem:
Vnímá svět značně zkresleně, nelze se na něj proto zlobit, ovšem je třeba jeho výroky korigovat.
------------------
Tak fajn, že mi to konečně rádio Plus vysvětlilo, zkorigovalo a řeklo, co si mám myslet.
březen 17, 2024 07:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]