O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


PENÍZE, PENÍZE, KDE JSOU NAŠE PENÍZE? PDF Tisk E-mail
Středa, 14 únor 2024
7 důvodů proč jíst jablka! Proč nevyhazovat slupky? | Blesk.czJá politice nerozumím, já jsem jen obyčejná skoro stoletá ženská... Sice sleduju zprávy - a to ze všech stran, tedy ne jen těch, které vedou, ale i z těch, které si jen občas "omočí". A že jich tu máme... Přiznávám, že mne spíš zajímá, za kolik budou mít zítra ráno tady u nás mandarinky, a za kolik jablíčka. O mandarinkách vím stoprocentně, že nejsou naše, i když u nějakých šikovných pěstitelů můžou taky vyrůst. O české jablko ale dnes v krámě často nezavadíš... I když zítra možná, uvidím. Ale dnes jsem si poslechla o panu premiérovi. Tom našem, co se taky zajímá o ceny potravin... Poslechněte a napište -  CO VY NA TO???

 

 

 

 

 

   
 

 
 

Přátelé moji moudří, chápete to?

Já moc ne, ale jsem člověk, co nezná zas tak velké peníze…

 

 

d@niela

 
 
 
 
Komentáře (4)add feed
... : Josef
Co k tomu říct? Je jasný, že se jedná (jednalo?) o prádelnu. Důvody, proč zrovna "pan Čistý" ji využil, se nabízej dva, a těžko říct, kterej z nich je blíž skutečnosti:
1) Neměl tušení, jen mu to někdo poradil jako skvělej nápad. Záměr "poradce" byl, zaštítit pochybnej spolek kolem prádelny "čistým" a vlivným jménem, který se může hodit.
2) Věděl přesně, co dělá, šlo o vstupenku do spolku a zajímalo by mě ne kolik tam vložil, ale kolik (jaký úroky nebo dividendy) si odnesl.
Jinej důvod mě nenapadá, takže mi z toho vychází, že předseda Český vlády je buď skutečným fialovým mimoněm, nebo gaunerem v bílém límečku. Co z toho je pro Česko horší, nevim.
Kdyby se totéž ukázalo u Andreje nebo Tomia, byla by na světě další aféra afér, novináři by se předháněli v senzačních odhaleních, nahrávací investigativní brejle Slonkový a Kubíka by jely naplno, nevyučenej farář by svolával davy na Letnou ... To ovšem v tomhle případě neplatí. Protože platí, že kdo si dovolí pochybovat o Fialovi, a jediný byť vlas to byl, je zrádce, dezolát, ruskej šváb a jedná na přímý příkazy Putina.
únor 15, 2024 06:58
... : Franta
Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.:
Nejsem z ničeho obviněn, nejsem žádným způsobem vyšetřován, neexistuje žádný případ, existuje předpoklad, že jsem v minulosti pochybil při vyplňování jedné z položek v majetkovém přiznání - a já to uznávám.

únor 15, 2024 23:12
... : mamča
Politici tu nejsou proto, abychom je chápali, ale abychom slepě poslouchali. Jejich "malé prohřešky" jsou předem odpuštěny. Přinejmenším do doby, dokud jsou u vesla. I proto se toho vesla tak křečovitě drží.
únor 16, 2024 07:36
... : *deeres*
Jen další křišťálově čistý.

"Vznikla kolem Petra Fialy nepřehledná a podivná síť finančních toků? Podnikatelská družstevní záložna byla pouze prvním článkem v řetězci, ze kterého se platilo politické působení ministerského předsedy. Dále v něm figuruje premiérova neziskovka a jeden think-tank z Bruselu. Možné vysvětlení záhady podezřele levných premiérových billboardů."

Tak to píše alternativní tisk. Odkaz nedám, kdo chce najde.
únor 16, 2024 13:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]