O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


PRASKLO TO ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 únor 2024
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconIvana jsem potkala v baru. Byl hezký, vtipný, štědrý, a podle prstýnku na ruce ženatý, a tak jsem nepočítala s ničím víc než maximálně s povyražením na jednu noc. Ale pak jsme si vyměnili telefonní čísla…a táhli to spolu pár měsíců. Byl fajn v posteli, bavil mě, tak proč ne, říkala jsem si, jsem single, takže alespoň to není nic na vážno, protože já byla po delším vztahu a teď jsem nic jiného nechtěla. Neodsuzujte mne, že jsem byla s ženáčem. Byl to přeci jeho problém, ne můj. Jenže nakonec jsem to přece jen já, kdo je za tohle cizoložství potrestaný.
Karolina 

 

Vysvětlím. Protože jsou to skoro tři týdny, bylo docela pozdě večer, přišel zcela neplánovaně. Měl s sebou velký bágl, vypadal nesmírně zdrchaně a hned ve dveřích mi řekl, že všechno prasklo, že ho vyhodila z bytu. A že nemohl ani ceknout, protože byt je jejích rodičů. No, takže šel dál, já si myslela, že to bude jen na přechodnou dobu. Řekl, že si pronajme si vlastní byt. Jenže už za pár dnů mi řekl, jak moc je rád, že může být pořád se mnou. Úplně mě tím odrovnal. Jenže problém je v tom, že já ten náš vztah nikdy nebrala na vážno, on se taky nikdy nevyjadřoval, že by chtěl být „jen se mnou“. A věřte mi, já nikdy po něm nic nechtěla, a hlavně, nežádala jsem ho, aby se rozvedl.

Jsem z toho dost odrovnaná, protože jsem to brala jako příjemný flirt, trochu mi i vyhovovalo, že je ženatý, takže jsem měla dost času i na kamarádky a tak, a byla jsem přesvědčená, že on je na tom stejně.

Najednou ho mám doma, on se ze dne na den chová jako manžel, a najednou si připadám jak chycená do pasti. V duchu si říkám, že se třeba nerozvedou, že by se mohl vrátit… Ale současně je to s ním docela fajn. Jsem z toho dost zmatená. Ještě bych vám měla napsat, že je mi 34 let, na jednu stranu nikam snad ještě nemusím spěchat, ale na druhou stranu… Nevím. No, jemu je 42, naštěstí je bezdětný.

Poraďte mi, co byste dělali vy – rychle to „vyšumět do ztracena“, nebo zkusit, jaké to je mít chlapa doma?

 

 

O D P O V Ě Ď :

 

 

Milá Karolinko,

 

Život si sice můžem naplánovat, ale ne vždycky to podle onoho plánu vyjde. Chápu, že se teď cítíš taky trochu vinna, minimálně tím, že jsi ho k sobě připustila, i když bylo jasný, že je zadaný. Ale to se děje, takže teď se hlavně musí řešit, jak z konopí… Z úvodu tvého dopisu jsem vycítila, že jsi s ním – pokud to bylo „jen tak“ – byla spokojená. Na to, abych ti dávala přesný recept, toho vím málo – třeba to, jak mluvil o své ženě, jak se choval jinak, v běžných situacích.

Zatím, když máš tu možnost, ho u sebe tedy nech, a sleduj. Dej si nějaký soukromý termín, do kdy.

Vždyť není důvod, abys musela tuhle situaci nějak okamžitě řešit.

 

 A uvidíš, jestli byste se k sobě hodili, nebo zda bude lepší, aby šel o dům dál.

Když to nepůjde, tak mu pomoz najít jeho nové bydlení…  

Jo, a klidně později napiš, jak to pokračuje.

 

KUDLANKA

 

 

Komentáře (10)add feed
... : *deeres*
Dej si bacha, ať do toho nakonec sama nezabředneš! Jednou děvkař,vždycky děvkař.
únor 05, 2024 04:36
... : mamča
Hlavně ho nepouštěj do baru, nebo Ti přitáhne domů nějakou další "dámu na povyražení". :-)
Nejlepší by bylo, kdyby se vrátil ke své zákonné manželce. Co taky s takovým "zanášečem" ! Kdo ví, kolikátá jsi v jeho fraucimóru.
únor 05, 2024 07:25
... : Josef
"Myslela jsem jen na jednu noc, myslela jsem, že na přechodnou dobu ....". Tak to vypadá, že furt myslíš.
A vočom vlastně píšeš, voco ti de?
únor 05, 2024 07:41
... : mamča
Josef : Náš třídní na SŠ říkal, že :"Myslet, znamená ho.no vědět".
To když někdo v odborných předmětech před tabulí začal : "Já myslím,..." smilies/cheesy.gif
únor 05, 2024 10:16
... : Giotta
Takže pán hledal zábavu a povyražení, manželka mu byla málo.
A samozřejmě je rád, že neskončil na ulici, že se měl kam nastěhovat. Teď se "chová jako manžel", což Karolina nevysvětlila, ale obávám se, že očekává full servis od Karolíny, jako požadoval od manželky. OK, a co za to poskytuje? Dal na půlku nájmu, platí nákupy? Možná, když mu předložíš účet za jídlo i bydlení, bude si spíš hledat něco svého...
únor 05, 2024 12:22
... : *deeres*
Já mám obavy, že si nastěhovala bezdomovce, kterého bude živit a šatit. Dá mu klíče od bytu a přihlásí ho k trvalému pobytu, chlapec bude dál žít svým bezstarostným zivotem a ona se ho nebude umět zbavit.
únor 05, 2024 17:35
... : karolina_husa
Díky Kudlanko a díky i vám, co jste mi napsali.
Vlastně to všechno, co jste tu psali, jsem si taky říkala. Zatím tedy jsme spolu, snažíme se o tom nemluvit, ale já si přesně říkám to samý, že se třeba oklepe a udělá mi to samý.
Jinak se snaží, nakupuje, umí vařit, řekl, že bude platit komplet bydlení; a já jsem celá bezradná, protože si říkám, že to dělá kvůli tomu, že má vlastně ubytování i s potěšením.
Tak to tedy nechávám zatím být a dala jsem si tedy termím smilies/cheesy.gif
Určitě se zase ozvu!
únor 05, 2024 20:40
... : Josef
No vidišto. Všechno víš, seš spokojená, tak voco ti vlastně jde?
únor 06, 2024 07:07
... : *deeres*
Třeba to i dobře dopadne? Měla jsem kolegyni, které se narodil postižený syn, manžel to neunesl a zdrhnul. Na kolegyni to bylo moc, chtěla se o sebe i syna postarat, ale měla z toho jenom deprese. Jednou se snažila doma pověsit polici, neúspěšně, vyběhla před barák, tam si sedla na lavičku a brečela. Šel kolem nějaký chlápek a začal se starat, tak se nabídl, že polici pověsí a nakonec u ní rovnou zůstal. Časem z kolegyně vylezlo, že byl zrovna propuštěn z vězení a neměl kam jít. I s takovou minulostí se z něj vyklubal slušný člověk, který ji pomohl syna vychovat.
Jenže znám i opačné případy, kdy že slušňák se vyklube prvotřídní hajzl, nikdy nevíš.
únor 06, 2024 09:15
... : Moira
Me nejvic zarazila veta: "je mi 34, snad nemusim nikam spechat." To je dost nepochopitelne, protoze za 3 roky bude vypisovat, ze je sama, vsichni slusni chlapi zenati...... bla,bla. To uz je opravdu tradicni rodina mrtva? Zadna touha vychovat dite? Divne.
Ctu : chci se bavit, o nikoho se nestarat, nicim se neomezovat, ja, ja, ja, ja.......
Vic k tomu nemam........

únor 08, 2024 11:50
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]