O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


DÍKY ZA GRATULACE :-))) PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 říjen 2023
Jo, a to že moooc! Až mne trochu dojalo, co lidi si vzpomnělo, že tenhle den si musím (hahahaha) připomenout, jak moc už jsem vetchá... Ale  ne, vetchá je špatný slovo, protože jako vetchou stařenku si představuju takový věchýtek, maximálně 160 cm do výšky a na váhu tak něco mezi padesáti až šedesáti kily. Takže já, se svými 174 cm (o váze taktně pomlčím) rozhodně nejsem vetchá... A taky musím zpětně děkovat rodičům, že mi věnovali super geny, protože se po té fyzické stránce cítím tak o polovinu mladší. 

 

 

 

 

 

Vlastně se divím, že s tím „apajblem“ moje maminka vydržela existovat. Nikdy jsem nebyla taková ta hodná holčička, co sedí v koutečku a hraje si poklidně se svou panenkou.

 

Už od chvil, co si vůbec vzpomínám, se vymýšlela nějaké ty ptákoviny, protože jsem to jednoduše potřebovala k životu – já nikdy nevydržela dlouho na jednom místě, a hlavně jsem nebyla poslušná holčička. Jo – ten apajbl, to je snad první název, jak jsem byla taky pojmenovávána, který si pamatuju: tedy přesně to zní „rajstajbl“. Je to slůvko původem z němčiny, a významem neposeda, neposlucha. Takže jednoduše Dadlinka…

 

V době útlého dětství na mne ale moc nebyl čas, byla to doba taky neposedná, která neskýtala žádné naděje. Ale tím nechci říct, že by se mi rodiče nevěnovali, moje máma byla velká sportovkyně, takže procházky nebyly procházky, ale většinou túry. Jezdily jsme spolu hodně do hor. V tom raném dětství jsem za měsíc kolikrát našlapala víc, než nyní za celý rok.

Taky jsem měla kliku na fakt zdravou stravu, protože na nic extra ještě nebylo, a hlavně se to tu pro obyčejný lid nevyskytovalo. No – a nebylo to vlastně fajn?

 

Když si vzpomenu na to, co jsem pak všechno během školních let vyváděla, a to si pamatuju jen něco, tak se divím, že jsem opravdu neskončila v nějaké té polepšovně, kterou mi maminka občas vyhrožovala.

Ale asi nebyl čas (mne tam poslat).

 

 

 

 

Přesto jsem se nějakým tím překlepem v osudu dostala na ekonomku, tedy na střední. Pak už přituhlo a dítě z buržoázní rodiny na vejšku nemělo šanci. Další vzdělání už jen později a ještě se všemi možnými úlitbami. Jako například na jedné VŠ jsem byla přijata až napotřetí a to ještě díky tomu, že jsem napsala vhodné práce pro dva studenty, kteří měli sice správný původ, ale zas jim to moc nepsalo.

Pak práce a práce, kvantum stěhování (přebalovala jsem naše saky a paky čtrnáctkrát, neuvěřitelné, že?), jedno dítě, druhé dítě, hodně vaření, zavařování, toulání se s dětmi pěšourem po vlasti. Párkrát jsme se dostali i do zahraničí – např. na nákup do NDR, na vejlet do Polska a na prázdniny k bulharskému moři.

 

Hele, když to tak píšu, nezní to špatně, že? Ale jo, užila jsem si, sice to sem tam bylo dost těžké, hlavně když se nám do cesty připletla nějaká ta nemoc, ale díky těm už dříve zmiňovaným genům, se ji velmi brzy podařilo zaplašit. Jak u dětí, tak u mne.

 

Nesmírně mne bavilo vždy psaní.

Takže jsem psala snad do všech možných novin a časopisů, reportáže, rozhovory, články. A když jsem pak dostala nabídku, abych odešla do předčasné penze, rozhodla jsem se založit si časopis svůj, ve kterém nebudu muset poslouchat žádného šéfa… Tehdy přišla na svět má milovaná Kudlanka.

 

O vzniku jejího jména jsem snad už psala – byla jsem tehdy dost (musím psát slušně!) rozhořčena na muže celého světa, tak mne zaujalo to, co drahá kudlanka při sexu provede svému partnerovi. Jo, šla jsem do důchodu dost brzo, takže v té době jsem ještě slovu „sex“ docela rozuměla :- )))

Teprve o něco později jsem si hodným entomologem nechala vysvětlit, proč to vlastně tak příroda zařídila. A kdybych nosila klobouk, tak bych ho před ní smekla. Tedy, před tou přírodou.

To je tak asi vše. co bych na sebe zas mohla prozradit.

 

 

Mějte se všichni co nejlíp, a díky za to, že vás mám.

V časech příjemných i nepříjemných mi už jen tím, že na Kudlanku chodíte číst,

a občas i nějaký ten komentář přidáte, nesmírně pomáháte.

 

Za což vám všem ještě jednou vele-vele-vele díky

 

 

d@niela-kudlanka

 

 


Komentáře (8)add feed
... : Josef
No, neděkuj. Fakt nemáš zač. Takže ti přeju k narozeninám i veřejně. (už asi po stý?)
Čtenářek i čtenářů má Tvoje Kudla zřejmě dost a dost, to jistě sama nejlíp vidíš v gigabajtovejch kudlích střevech, do kterejch je běžnýmu smrtelníkovi koukání odepřeno.
Mě osobně ale mrzí, že jen skutečně málo z těch mnoha každodenních čtenářek (čtenářů) se neobjeví v komentářích.
Bejvalo to samozřejmý, škoda, že teď skutečně už jen těch pár nejvěrnějších.
říjen 26, 2023 12:31
... : Josef
Nezapomeňte, že v sobotu budou zase zavřený krámy (Den znárodnění).
Že už se na tohle dementní zavírání kurnik nevyprdnou! Nikdo nikdy nezdůvodnil, proč někdy jo a někdy ne, je v tom bordel, nikdo si to nepamatuje, prodavači o to nestojej, majitelé kšeftů už vůbec ne a lid na to jednohlasně nadává.
říjen 26, 2023 13:11
... : *deeres*
Ráno jsem ti poslala email, protože do mne kopnulo nastavení v mobilu. Kolik Ti je netuším, protože i sobě si to musím vždy znovu spočítat. Tohle číslo se mi blbě pamatuje. V tomhle věku bychom měli děkovat za každý další hezky prožitý den. Tak, ať je Tvůj narozeninový co nejhezčí!
říjen 26, 2023 15:02
... : mamča
Přidávám se ke gratulantům, a přeju Ti, abys byla ještě dloouho tak mile střelená, jako dosud.
Věk je jenom číslo, a když má člověk za sebou život, na který se dá s úsměvem vzpomínat, i ta budoucnost snad bude úsměvná.
říjen 26, 2023 15:57
... : d@niela
Nejhorší na důchodcování je, že člověk "NEMUSÍ". v podstatě nemusí skoro vůbec nic, a i když něco přeci jen by měl, tak se dá vymluvit na stařeckou nevolnost, sklerotičnost, neschopnost zrovna teď, tohle udělat, případně někam jít.
No - a já vždy byla přímo vele-guru vejmluv. Už jak šly dětičky moje do školy, tak jsem jim přísně zakázala, aby se na cokoliv vymlouvali - a když už to bude erc nutný, musej to dát mamince ke kontrole. Tu vejmluvu.
No, ale znáte to, protože já se provymlouvala celej život, na děti jsem byla ras, a hlídala, by se fakt vymluvily maximálně jednou za rok. smilies/grin.gif
vrátím se ještě k začátku: nejhorší vůbec ze všeho je, když já se dovedu perfektně vymlouvat i sama sobě...
říjen 26, 2023 17:36
... : d@niela
NO, A ZAPOMNĚLA JSEM NAPSAT TO, CO JSEM CHTĚLA:
jako poděkování vám sem dávám pár super citátů:


* Opravdoví přátelé nikdy nezapomenou, kdy máš narozeniny, ale vždy zapomenou, kolik je Ti let!

* Starý je ten, komu je o deset let víc než vám.

* Jestli jsi ještě nepotkala chlapa, se kterých bys chtěla zestárnout, nestrachuj se…bez něho zestárneš taky, akorát pomaleji.

* Stáváš se starým až tehdy, když svíčky stojí více než dort.

* Je fajn mít dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji udržet.

říjen 26, 2023 17:55
... : Marie
Já se stavím na samý konec dlouhé řady gratulantů a přeji vše nejlepší a hodně zdravíčka.
říjen 26, 2023 18:02
... : Markéta
Danielko přeji Ti, ať Tě neduhy opouští, přátelé a optimismus neopouští, Kudla vzkvétá, pesík dělá radost.

Moc ráda čtu každý článek na Kudle a již podruhé píšu článek o svém Štědrém dnu s dítkem, jen vždy ztroskotám..., ale já to dám! Takže snad také něčím už konečně přispěji.
říjen 27, 2023 11:57
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]