O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


TROCHA HISTORIE NIKOHO NEZABIJE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 duben 2023
Přejít na obsah
TROCHA HISTORIE NIKOHO NEZABIJE
Strana 2
Strana 3
Strana 4
ANEB - NE VŠECHNO SI ASI BUDETE PAMATOVAT ... Jo, je to tak. Jsem o něco mladší než barrandovské skály, ale stejně si pár věcí z toho už neumím přesně vysvětlit... Ale dost možná je to právě tím, že některé buňky-kuňky v mém mozku se už vypnuly, takže spíš nemám šanci. Ale schválně - jak jste na tom vy? Víte o každém  bodu všechno? Mj. je to období necelých sto let uplynulého dvacáteho století, takže bychom opravdu měli vědět vocogo... Ne že bychom všechno zažili, pochopitelně...

 

 

1910 : Založení Mladých amerických skautů se stalo špatnou zprávou pro staré dámy, které by raději přecházely ulice samy.

1911 : Roland Amundsen dosáhl Jižního pólu a uvedl, že jeho podezření se potvrdilo: Jižní pól vypadá kurevsky stejně jako ten Severní!

1912 : Lidé s rezervacemi na zpáteční cestu Titaniku dostali své peníze zpět.

1920 : Osmnáctý dodatek Ústavy USA postavil pití alkoholu mimo zákon, takže s tím každý přestal. Tedy s výjimkou těch čtyřiceti miliónů Američanů, kteří stejně nepřestali.

1924 : Hitler byl propuštěn z vězení o čtyři roky dříve na čestné slovo, že se úplně změnil a že s ním už nebudou žádné potíže.

1928 : Herbert Hoover slíbil "kuře v každém hrnci a auto v každé garáží", ale opomněl dodat, že brzo bude většina Američanů bez hrnců a bez garáží.

1930 : Objevení Pluta. Ne toho čokla, blbečku, ale planety. Pes byl vytvořen až v roce 1938.

1933 : Německé hospodyňky zjistily, proč se ten bláznivý tapetář s knírkem už nikdy nevrátil, aby dodělal svou práci.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]