O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


KOČKY, MILFKY A DNES NAVÍC GILFKY - 2. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 březen 2023
Kdo by odolal sexy maminkám? O MILFkách jste si četli minulý týden - takže víte, že jsou zkušené, vědí, co muži chtějí a navíc už nemají puberťácké manýry mladých holek. Správného chlapadokážou ocenit, protože ví, jak je těžké na něj narazit. Ale vážené a vážení – je tu ještě jedna možnost… GILF je lepší než MILF.  Nabízím dnes pánům pět skvělých důvodů, proč chodit s atraktivní dámou ve věku babičky. MILFku umí sbalit každý druhý, ale s GILFkou už to bývá trošku problém.

 

 

Kámen úrazu je v tom, že tahle dáma svého mladičkého milovníka, o hodně mladšího, než je ona sama,  bude vnímat jako svého vnoučka, a ne potenciálního partnera.

Jestliže se i tak rozhodne nějaký ten „mlaďoch“ tuto zasloužilou trofej ulovit, měl by si uvědomit, co všechno mu vztah s výrazně starší ženou přinese – no, uznejte ...

 

 

THE YOUNG MAN THAT DATES 91-YEAR-OLD WOMEN

 

 

1. Má jistý příjem

Chodit se seniorkou je výhodné zejména po finanční stránce. Jestliže je to vdova, tak pravděpodobně jí zůstal byt, navíc kompletně vybavený. A pochopitelně disponuje starobním a nejspíš i vdoveckým důchodem, což jí zajišťuje jistý příjem. Jestliže jí seženete brigádu v supermarketu, tak vás bude moct teoreticky i živit a vy se můžete flákat doma a koukat na TV Barrandov.

 

2. Je po přechodu

Při souloži si nemusíte dávat bacha, protože její „potrubí“ je nefunkční, což ve zkratce znamená, že je po přechodu a vy ušetříte poměrně slušné peníze za antikoncepci a prezervativy. Na druhou stranu budete muset připlatit za nějaký ten lubrikační gel, protože kdo maže, ten jede.

 

3. Je znalá a zkušená

Vy si nejspíš nepamatujete sametovou revoluci, devadesátá léta a vlastně ani Havla. Ale uvědomte si, že máte doma chodící encyklopedii a kroniku v jedné osobě. Hbitě vám připomene, že dříve bylo vše levnější. Máte-li štěstí, zažila i zlatá padesátá léta, a máte-li super štěstí, tak i druhou světovou. Není nic lepšího, než mít všechno z první ruky, a vůbec nevadí, že je to ruka studená a plná vrásek.

 

4. Každý den s ní bude jako neděle u prarodičů

Se seniorkou máte jistotu tří teplých jídel denně v nadprůměrných porcích. Je to stejné, jako když přijdete o víkendu k prarodičům. Vaše babička vám dá navíc pětikilo k dobru. Kdyby vám ale vaše senilní partnerka měla dávat každý den kapesné, tak by musela brát minimálně dva důchody.

 

5. Umře nejspíš dřív než vy

Zatímco v běžných vztazích s vyrovnaným věkem se počítá s tím, že se žena bude o muže ve stáří starat, tak v tomto případě to bude naopak. Vy se dožijete sotva středního věku a už se z vás stane mladý a bohatý dědic s možností najít si kočku novou a nyní pro změnu mladou.

 

 

:-)))  - d@niela

 

 
Komentáře (12)add feed
... : *deeres*
Ani jako sranda mi to nepřipadá. Co se týká dnešních společenských norem, tak mi ujel vlak. Je možné cokoliv, i soužití s krávou. Myslím tím zvíře, ne povahovou vlastnost.
březen 24, 2023 05:46
... : Josef
Třeba takhle, Deer?
"V listopadu loňského roku projednával okresní soud v Romerike og Glamdal Tingrett (na jihovýchodě Norska) případ „sexu se psy, kterého se dopustil třicetiletý Nor.“ Obžaloba mu prokázala „tři případy sexu se psy, z nichž při jednom asistovala také jedna žena“. Soud dospěl k závěru, že „porušení zákona nelze považovat za závažné“, protože „ze strany obžalovaného nedošlo k žádnému nátlaku na zvířata, takže je třeba předpokládat, že se psi účastnili aktu dobrovolně.“
březen 24, 2023 06:04
... : Josef Kouba
Tak přidám do mlýnu o starších ženách. Zde ale pozor, nejde o baby jež vlastní jen pár milionů dolarů. Co takto několik miliard. Můj přítel se stará v lyžařském centru o rekreační domy velice bohatých. Jsou mezi nimi  i rozvody. Dostal nabídku od jedné rozvedené s majetkem obrovským. Odmítl. Co o ní řekl. Párkrát jsem sní spal. Hubená. Obličej na 40 let, (je jí 60) Musel jsem se přemáhat. Dělat gigola to nemusím, mám dost peněz abych dožil. 
březen 24, 2023 08:30
... : andrea
deeres, ber to s humorem.
Jsou rozličné úchylky. Zrovna u nás v ulici je pár - jemu je 38, jí bude 70. Budeš se divit, je to docela pohodové manželství. On byl dřív těžkej feťák, ona ho z toho vytáhla, a jak to tak vypadá, jsou spokojenější než jiní. On by si asi s žádnou mladou nerozuměl, a taky žádná by se mu tak nevěnovala, jako tahle. Kupodivu "baba" vypadá skoro o dvacet míň a je spokojená.
březen 24, 2023 08:39
... : Josef
Hej, Pepane. Nemáš adresu na tu rozvedenou, co ji odmítl tvůj přítel? Ale neumim lyžovat.
březen 24, 2023 11:15
... : Josef Kouba
Josef lyžování nehrozí, potřebuje jen společníka na cestách po letní světových rezortech protože ženě v jejím postavení se nehodí cestovat samotné. Kamarád ji odmítl ale netrvalo dlouho a do své chaloupky v lyžařském městečku o rozměru 200m2 již s fešákem přijela. Ale jak se dozvím že je místo volné dám vědět.
březen 24, 2023 21:14
... : Josef Kouba
Na dost velký věkový rozdíl mám vzpomínku se studií SZTŠ. Studentům ze vzdálenějších míst bylo zajištěno ubytování a tak jsme pravidelně chodili do místní hospody jež jsme nazývali Port Said.
V hospůdce velice často sedával neobvyklý páreček. Mladíka bych odhadl na 25 let a dámě bych hádal asi 40 let. Žena přímo zářila štěstím, dokonce nás i pravidelně pohostila a tak jsme jim rádi připíjeli na zdraví. Všiml jsem si že účet platila ona.

březen 24, 2023 21:32
... : *deeres*
Ono to není žádná novinka a nemusí to být zrovna vztah gigola s bohatou mumií. A dneska jsou obrovské možnosti, aby mumie vypadala jakž takž k světu. Co mi vadí, je to, že kdejaká úchylnost se stává normou.
Vlastně taky znám příběh čisté lásky, on panic po třicítce, ona vdaná po padesátce. Smůla byla, že oba byli členy KSČ a jejich vztah se řešil až na stranické schůzi. Ale přes své politické přesvědčení si říct nedali. Jejich poblouznění skončilo, když spolu blbli na mopedu, ona se učila řídit a vletěla do tramvajové koleje. Oba skončili s nějakou tou zlomeninou ve špitálu, ona se pak vrátila k manželovi, on odešel z fabriky.

A taková to byla úžasná láska, co trvala celých pár měsíců, navzdory všem.
březen 25, 2023 05:48
... : d@niela
no, jednou se do mne zakoukal jeden frajer, o kterém jsem věděla, že je o deset let mladší. Tedy, ne že by to bylo pro mne neúnosný, protože první manžel byl o 2,5 roku mladší, další o 4,5 - a vůbec jsem měla celej život kliku na mladší. Jenže ten "kluk" nejen že byl tedy o desítku mladší, ale vypadal fakt jako puberťák... Párkrát jsem si s ním vyšla, tedy, ani se tom u nedalo říct, že to bylo rande, protože si mne vyhledal v parku, kde jsem byla s dětma, ale to byl právě ten průser. Já si řekla, že by to mohlo po čase vypadat, že mám tři děti...
A tak jsem ho kvapně poslala do dáli.
Možná smůla, páč byl děsně hodnej a milej.
březen 25, 2023 10:52
... : AnickaM
Me tohle provazi cely zivot, ale ja tyhle velke vekove rozdily povazuju za scestne. Muj manzel byl skoro o 5 let starsi, muj pritel je mladoch, starsi jen o 3 roky. S temi mladsimi si rada povidam, clovek aspon nezapskne a ziska trochu prehled v mimoseniorske kategorii.
Ale kdyz mluvime o spolecenskych normach; bylo normalni a je porad, ze stari kocouri si narazi
mladou kocku, ale kdyz je to obracene, tak se zveda oboci? Pritom zeny obecne maji mnohem vetsi vydrz a babkovatej v mnohem vyssim veku, nez dedci dedkovatej.
březen 25, 2023 11:40
... : Josef Kouba
Dagmar Havlová slaví 70té narozeniny a Václav Havel se narodil v roce 1936. Takže věkový rozdíl činil 27let. Taky věděla koho klofnout.
březen 25, 2023 21:10
... : Marie
Chodila jsem do kurzu angličtiny pro samouky. Byla jsem tam nejstarší a moc mi to nešlo. Jeden spolužák se nabídl, že mne bude trošku doučovat. Kluk o 20 let mladší, trošku zadrhával v řeči a trošku šilhal. Byla jsem rozvedená, po měsíci se nám to zvrtlo a já jsem zažila nádherný půl rok života a hlavně památečný přelom tisíciletí. Denně hodinové telefonáty, dnes netuším o čem, občasná večeře v hospodě, vše v mé režii, ale opravdu mi to stálo za to. Kluk oživl, přestal zadrhávat, zářil a všimla si ho i spolužačka a projevila zájem. Zabolelo to, ale uvědomila jsem si,že to stejně nemá budoucnost a ukončila jsem to já a ani to nebolelo.
březen 26, 2023 18:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]