O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


ZOPAKUJTE SI RUŠTINU: "300 JEWS" PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 únor 2023

Bylo mu necelých sedmnáct, když se poprvé účastnil televizní humoristické soutěže KVN, populární v zemích bývalého Sovětského svazu. V roce 1997 v soutěži KVN zvítězil. Ve stejném roce založil ještě se dvěma kamarády skupinu Kvartal 95, se kterou v letech 1998 až 2003 pokračoval v nejvyšších kolech KVN. Mj. jeho skupina během tohoto období vystupovala v dalších postsovětských zemích, přičemž měla základnu v Moskvě. V roce 2003 začal produkovat televizní pořady pro ukrajinskou televizi 1+1, později pro televizi Inter. Ano, uhodli jste – jedná se o současného prezidenta Ukrajiny, V. Zelenského.

 

 

Před osmi léty vznikl tenhle krátký filmeček, parodie, který nejspíš nikde jinde než na adrese youtube.com  nenajdete…

Obsah je celkem jednoduchý - židovský vládce, Leonid Abramovič, je donucen k boji s Peršany. Má však pouhých tři sta mužů, proti nim jich dvě stě tisíc… Kouzelně zahraná je scénka, kdy se Leonid loučí se svou matkou, aby odešel "umřít do války".

 

Věřím, že ty byť chabé zbytky ruštiny, kterou jsme se museli už od třetí třídy učit, vám postačí k pochopení. Nebudu vám prozrazovat děj, to by bylo něco, jako prozradit pointu vtipu.  

Nasmějete se, i kdybyste rozuměli jen obrázkům...


 
  
 
 

Herecká průprava z V. Zelenského udělala velmi dobrého řečníka, který vždy přesně ví, co chce konkrétnímu publiku sdělit, a jak ho pozitivně motivovat. S důrazem na slovo "pozitivně".  Kde je Putin pro polovinu světa symbolem útlaku a zla, tam je Zelenskij symbolem naděje a svobody.

 

Záměrně trochu přeháním. Nemám ráda budování kultu osobnosti, však i Zelenskij ještě může v budoucnu leccos pokazit. Uvědomuju si, že tlak na něj musí být obrovský, ale jestli si představuju osobnost done right, tak vypadá v tuto chvíli asi nějak takhle.

 

 

Ale teď se podívejte na Volodymyra,

když mu bylo šestatřicet…

Dobrej, ne?

 

d@niela

 

 

Komentáře (12)add feed
... : d@niela
Jo, ještě jsem zapomněla dodat, že se jedná o PARODII na spartské bojovníky - Leonidas - spartský král, spolu se třemi stovkami bojovníků, bojoval proti perským válečníkům, kterých bylo přes 300 tisíc mužůta známá bitva u Thermopyl. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 21, 2023 23:38
... : Josef
Sorry jako. Já se nepodívám.
únor 22, 2023 04:32
... : Míša šíša
Taky nějak nemám chuť se na toho pána koukat, pardón. Nemohla bych se smát, i kdyby to bylo vtipné.
únor 22, 2023 05:14
... : andrea
neskutečný...
bližší komentář si netroufám napsat smilies/grin.gif
Tohle asi "zapomnělo" zmizet. Snad bys to měla dát pryč...
únor 22, 2023 08:11
... : mamča
Nemusím vidět všechno. Ale kdysi kolovalo na YouTube video, jak budoucí prezident Zelenský (tehdy ještě herec - komik) hraje na piáno svým přirozením :-). Asi to po "korunovaci" někdo smazal... smilies/grin.gif
únor 22, 2023 10:04
... : *deeres*
Taky se dá dohledat video, jak neobvyklým způsobem hraje na klavír.
únor 22, 2023 10:06
... : *deeres*
Aha, tak jsem nebyla sama, kdo ho viděl u klavíru na podpatcích, aby "dosáhl" na klávesy.

únor 22, 2023 10:08
... : mamča
únor 22, 2023 10:09
... : Lenka1
Tak Voloďa svůj herecký talent zcela jistě nezapře. Dokázal z téměř všech členských států EU vysosat miliardy EUR, mimo to ještě konkrétně naši zemi přimět k zárukám za půjčku pro UA (tuším, že je to asi 18 miliard Kč, tedy doufám, že Kč)), de-facto vyprázdnit armádní sklady a svůj vlastní majetek rozmnožit z miliónů na miliardy USD. Fakt "dobrej".

Mě tedy tyto jeho výkony také dohání k slzám, zejména, když jdu nakoupit a vidím ty ceny.
únor 22, 2023 10:37
... : Jiri Bilina
Ale notak, co udelal pan prezident Zelensky tak hrozneho? Ze byl svobodne zvolen? Ze brani svou vlast proti nacisticke agresi? Nebo snad to, ze se narodil jako Zid?
Celosvetovou inflaci snad Leni nezavinil, to bude spise vina Putlera a valky, kterou ten kagebak ve sve zvrhlosti rozpoutal. smilies/wink.gif
Mikin
únor 22, 2023 15:06
... : Lenka1
Takze sorry, za techhle podminek koncim. Uz to prede mnou udelala spusta normalnich lidi, pisou ze ocenuji mou hrosi kuzi. To je sice hezke, ale za techhle pominek bych jen zvysoval ctenost kolaborantskeho webiku.
A tebe Danielo zadam (stejne jako to udelala treba kyttka) abys odstranila vsechny moje clanky. Nechci byt s takovym hnusem spojovan..


Tak proč sem pořád lezeš, magore?
únor 22, 2023 18:03
... : mamča
Lenka1 : Leze sem, protože má nutkavou potřebu se hádat. Přehlížej ho jak velké širé rodné lány, a bude klid. smilies/wink.gif
únor 22, 2023 19:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]