O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


JAK VKLÁDAT TEXT DO KUDLANKY PDF Tisk E-mail
Středa, 05 duben 2000

PEVNĚ DOUFÁM, ŽE TO, CO TU NAPÍŠU, vám pomůže. Ale i kdyby se to napoprvé nebo napodruhé nepovedlo, vůbec nic se neděje, klidně to zkuste znovu. Zkazit se nic nedá, nebojte... (V nejhorším případě pošlete článek e-mailem a napište, pomohu vám). Takže: nejprve si klikněte na "vytvořit článek"... (po kliknutí si vždy obrázek otevřete na celé okno, prosím).

 

 

 

A nyní se podívejte na tento obrázek, který vám ukáže, jak se to přesně dělá  (na to modré kliknout, ale to snad už víte) - dále: používá se font ARIAL - velikost 10.

 

  • 1) nadpis - píše se velkými písmeny (ale nic se nestane, napíšete-li to malými);

 

  • 2) PEREX - neboli text, který se píše do toho prvního odstavce; je to pak ten, který je vidět na titulní stránce, než se kliknutím otevře celý článek. Píše se tam cca 3,5 řádky textu + malý ilustrační obrázek (který tam ale už vkládám já). Zatím stačí, když do perexového okna vložíte potřebný textík. (vkládáte-li text, tj. nepíšete ho rovnou, prosím, vkládejte ho přes ikonku W! - viz návod níže)
  • 3) a ještě jedna velmi důležitá věc:  vřele doporučuji průběžně klikat na Aplikovat - tím všechno  ukládáte, takže to už nemá šanci nijak zmizet. (Stránka přitom zůstává otevřená.)

 

A KUS PRÁCE JE ZA NÁMI.... 

 

 

 

      Perex je hotový, tak nyní odrolujete kus níž, na "okýnko hlavního textu" (jak jsem psala, vkládáme text písmem Arial, velikost 10), a postupujeme tímtéž způsobem:  (prosím, klikněte si).

    

Nejprve Enter - odklikat (odsadit) min. 4 - 5 řádků. Text buď píšete přímo nebo vkládejte z wordu, vkládá se zásadně kliknutím na wordovou ikonku Paste from Word.  Jedině takhle se  text nerozhází... a jak jinak, i zde vřele doporučuji průběžně klikat na Aplikovat A pak už jen váš podpis a je hotovo.

 

 

nyní jen kliknout na ikonku Uložit...

tím všechno odešlete směrem do redakce.

 

A TOŤ VŠE, PŘÁTELÉ...

 

 

 

 

  • Ilustrační obrázky - zatím není možné, abyste sami vkládali i obrázky, takže zatím mi je posílejte e-mailem. Stejně tak, pokud najdete nějaké příhodné video, které by se hodilo, pošlete na něj odkaz. nebo ho tam zkuste vložit sami - návod je zde
  •  pro kontrolu - jak to má vypadat... podívejte sem - ale jak říkám, lepší a jistější bude, když mi  jen pošlete odkaz e-mailem.

 

 

 

A teď už jen

hodně štěstí, mé drahé

spolupracovnice a spolupracovníci

 

 

 

držím vám palce,

d@niela

 

 

 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]