O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


FASCINUJÍCÍ FEMINISMUS PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 březen 2007

 Na Václavském náměstí se sejde dav žen, protestujících proti mužské nadřazenosti. Tu na podium vystoupí Němka a povídá: "To jsem tuhle přišla domů a řekla manželovi, že přestanu prát. Tak první týden nic nevidím, druhý týden taky nic a třetí týden vidím, jak si manžel pere sám." Dav je pln obdivu, tleská a jásá. Když na podium vystoupí Američanka, říká:

 "Já jsem také řekla manželovi, že přestávám prát a vařit!!! První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím a třetí týden si muž začal prát i vařit sám." Ženy tleskají ješte víc a víc. Tu se na podiu objeví česká žena a povídá:

 

      "To já jsem nedávno přišla domu a říkám muži, že mu přestávám prát, vařit i žehlit." Potlesk.

A Češka pokračuje: "No, první týden nic nevidím, druhej týden taky nic nevidím a třetí týden začínám konečně vidět alespoň na levý oko.."

 

 

Komentáře (1)add feed
... : Alena T.
Kanaďanka, Finka a Češka spolu pobývaly v lázních, když se rozjížděly domů, tak si slíbily, že se za měsíc sejdou a popovídají si, jaké bylo doma uvítání. I stalo se. Kanaďanka povídá:" na letišti čekal manžel, najal limuzínu, šmpá?o a jeli jsme domů - tam hned první cesta vedla do ložníce - a co tam nevidím - funglnágl nová ložnice s kanadskýho javoru." Finka povídá: "No manžel sice nenajal limuzínu, ale čekal na letišti v novým autě - a tak, první cesta doma vedla do ložnice a tam - funglnágl nová ložnice z finský břízy." Češka povídá: "No, manžel mě nečekal, auto bylo v servisu, taxik jsem nesehnala, tak holt autobusem, metrem a tramvají domů. Samosebou výtah nejel, tak pěkně s kuframa do desátýho patra pěšky. Jak jsem byla úplně vyřízená, tak první moje cesta vedla do ložnice - atam - funglnágl nová ku.va z Český Lípy."


březen 25, 2007 14:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]