O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


ZDRAVÍ NADE VŠE PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 říjen 2020
Přejít na obsah
ZDRAVÍ NADE VŠE
Strana 2

Na rozjezd vtípek: Maminka jde na svou hyperaktivní dcerou k psycholožce. Dcera začne běhat po čekárně a pokřikovat na čekající lidi. Maminka po chvilkách tichým hlasem opakuje: "Terezko, buď v klidu, klídek Terezko." Psycholožka, která je po chvíli bere dovnitř, říká mamince: "To je úžasné, jak klidně dokážete Terezku napomenout. Z Terezky tak vyroste určitě přátelský, milující a šťastný člověk." Maminka jí odpovídá: "Paní doktorko, Terezka jsem já, ten spratek se jmenuje Šárka."

 

 

Chlapa bolí loket a chce jít k doktorovi. Kamarád mu říká: Neblbni, u nás na fakultě teď testujeme super počítač, ten ti za 50 Kč udělá diagnózu i navrhne léčbu, stačí trocha moče".

Chlap to zkusí a z počítače vypadne lístek: "Máte tenisový loket. Dávejte si Priesnitz obklady přes noc, přes den natírejte Olfenovou mastí, berte Brufen a šetřete to 3 týdny"

Chlápek je spokojenej, ale hned si říká, jestli to není nějaký podfuk a jestli by ten počítač neoblbnul. Rozhodne se, že to zkusí.

Doma nalije do lahvičky vodu z vodovodu, přidá kus slin od psa,moč od dcery a od manželky, a nakonec i svoje sperma. Všechno smíchá a vzorek hodí do počítače. Ten dlouho bzučí, cvaká, pak vyjede kus papíru a na něm je napsáno:

Voda ve vaší domácnosti je příliš tvrdá, pořiďte si katexovy filtr. Váš pes má blechy, umyjte ho šampónem Autin. Vaše dcera bere kokain, dejte ji na terapii. Vaše manželka je těhotná. Jsou to jednovaječná dvojčata, obě holky. Nejsou Vaše. Pořidte si právníka.

A jestli nepřestanete masturbovat, tak se Vám ten tenisovej loket nikdy nezahojí!"

 

 x x x x x x

 

 

Dopis z nemocnice:
"Vážený pane Kratochvíl, s potěšením Vám sdělujeme, že biopsie zrudlé části

vašeho penisu prokázala, že se nejedná o rakovinu.

Byla to rtěnka.

Velice se omlouváme za amputaci."

 

x x x x x x

 

 

Leží chlap v nemocnici a přijde za nim chlápek v bílém.
"Kolik měříte?"
"182 cm."
"OK. A kolik máte v pase?"
"104 cm."
"Kdy už mě pustíte?"
"Já nevím, já jsem jen truhlář."

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]