O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


TENHLE NUDISTA SE NENUDIL... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 srpen 2020
Více než 8000 lidí už podepsalo petici, která chce zabránit odstřelu divokého prasete u berlínského jezera Teufelssee. Bachyně se nedávno proslavila, když „ukradla“ na tamějším koupališti jednomu nudistovi tašku s laptopem. Snímky, na kterých nahý muž prase pronásleduje, zveřejnila řada světových médií. No, divoké prase... to je relativní: na dalších záběrech, které se vám rozhodně budou líbit, je jasně vidět, že ta prasečí maminka ani její robátka už dávno divocí nejsou...

 

 

 

 

 

Podle autorky petice si ale zvíře, které v klidu sdílí svůj životní prostor s lidmi, zaslouží žít. „Kdo ví? Třeba se najde nějaká zoo nebo útulek, který jí zaručí další život a ochranu před lidmi, kteří chtějí střílet jako pominutí,“ stojí v textu petice.

 

V neděli se před sídlem lesní správy sešlo dokonce několik desítek lidí, kteří proti případnému odstřelu prasete protestovali. Podle všeho to s touto paní Divokou sviní dopadne dobře, protože nikomu neublížila - ani její dvojčata. A až skončí léto, odejdou i lidi od jezera. Jenže - každý rok zastřelí tamější správci lesů - podle agentury DPA - jen na území německé metropole 1000 až 2000 divokých prasat.

 

     
 
 

Berlínská zemská lesní správa jako odezvu uvedla, že bude chování štětináče bedlivě sledovat a to kvůli možnému nebezpečí, které by mohl pro výletníky i jejich psy představovat. Prase totiž úplně ztratilo plachost a při hledání potravy se běžně mezi lidmi u jezera prochází.

 
 
    
 
 
Majitel tašky, který se v tu chvíli koupal, si najednou všiml, že si divočák v tlamě odnáší jeho tašku s laptopem. Jal se proto bachyni - k pobavení přihlížejících - pronásledovat.  Všichni přítomní byli pochopitelně zvědavi, zda se muži podaří dostat zpět svou tašku.  Naštěstí se na útěku bachyně zamotala do lepenkové krabice ležící na zemi – a ta ji zpomalila.
Naháč štětináče hrdinně pronásledoval až do lesa, a po chvíli, když se blaženě s laptopem vracel, tak mu celé koupaliště se smíchem tleskalo.
 
 
  
 

Paní, která tuhle scénku pohotově natočila, mu pak ukázala v mobilu svůj úlovek. Když se zeptala, zda to může zveřejnit, tak prý “ hrdina z Teufelssee“  s úlevou prohlásil: „Dělejte si s tím, co chcete, hlavní věc je, že mám notebook zpátky“.

V  Berlíně žije 3 000 až 4 000 divočáků.
Žijí hlavně v Grunewaldu a v lesích Köpenicker a Tegeler. Stále více jich chodí hledat jídlo na  tamějších sídlištích.
 
 

d@niela

zdroj: Berliner Zeitung
 
 
 
Komentáře (5)add feed
... : kyttka
Z toho videa s pánem se stal virál a pobavilo. Doufám, že paní Divoká i s malými Divočátky najde někde klid a neodstřelí je. Už se mi při cestách párkrát letos konečně poštěstilo potkat divočáky, je to hodně zajímavý. Někdy je to adrenalinový zážitek jet v noci kolem kukuřičného pole a slyšet všechny ty zvuky.
srpen 21, 2020 07:54
... : mamča
Bachyně s mláďaty pobavila. Ale na druhou stranu : Proč chodí s mláďaty na pláž ? Není to proto, že zvěři ubývá přirozeného prostředí, a na pláži se po koupajících najde vždycky něco k snědku ? (čili binec).
A druhá věc : Proč nudista nosí na pláž notebook ? To bez připojení nevydrží ani tu chvíli, kdy si jde odpočinout ? A kam ten krám schovává, když si jde zaplavat ?
srpen 21, 2020 09:00
... : *deeres*
S čuníky muže být sranda.
https://www.cestovinky.cz/video/zaplavte-si-v-mori-s-prasaty

Jak jsem tak rychle přelítla komentář mamči, tak jsem četla následující....
To bez přirození nevydrží ani tu chvíli, kdy si jde odpočinout ?
srpen 21, 2020 10:27
... : kyttka
Přesně, hlavně to žrádýlko tam najdou. Jinak noťas a pláž... Možná na něm něco tvoří nebo při opalování pracuje a žije někde, kde se nekrade¨. Já si tady ve vsi taky nechám v klidu mobil nebo peněženku na dece a jdu se vykoupat.
srpen 21, 2020 11:12
... : doktor
Panebože,nechte žít človíčka i s notebookem i ta divoká prasata. Ahoj a bezva odpoledne.Co je komu do toho co si Němec nosí na pláž?
srpen 21, 2020 11:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]