www.kudl@nk@.cz |
O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé… |
---|
téma manuál poradna tady a tam úkol pro vás MUDr. Kudlička fauna a flora nejen duše zážitky krásno :-))) |
FÓRA KUDLANKY |
![]() |
dopisy do poradny |
dopisy do redakce |
![]() |
Kudl@nk@ |
DOMŮ |
ARCHIV |
![]() |
![]() |
KUDLANKA.CZ, ISSN 1214-7826 |
Copyright (c) 2003-2004 |
Šéfredaktorka: Mgr. Daniela Umlauf Goldwein |
ZELNÝ SALÁT "COLESLOW" |
Rubrika: [nejen duše]![]()
ZELNÝ SALÁT „COLESLAW“
Zelí omyjeme, zbavíme košťálů, nakrájíme na tenké proužky. Cibuli a celer rovněž nakrájíme nadrobno. Mrkev očistíme a nastrouháme. Pak vše – mimo majonézy – promícháme a necháme (asi 8 hodin) odležet v chladničce. Před podáváním jen vmícháme majonézu. Zálivka „vinaigrette“: 8 lžic olivového oleje, šťáva z jednoho citronu, 1 lžíce dijonské hořčice, 2 lžíce vinného octa, špetku cukru, mletý pepř a sůl – vše vyšleháme do pěny. Pro ty, které se bojí vedlejších účinků větší dávky zelí: promíchej 3 nastrouhané mrkve, 2 nakrájená jablka, zelí jen tak, kolik snesete, šťávu z jednoho citronu, 1 lžíci předem namočených rozinek, 1 lžičku vinného octa a |
Upozornění: Redakce si vyhrazuje právo mazat nevhodné a vulgární příspěvky Komentáře
(Lucie - Mail - WWW) 14.10.2004, 09:42:12
A pro nehubnoucí ještě vlašské nebo i pražené lískové oříšky.
|