O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA CESTĚ DO SHANGRI-LA - 2 PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 prosinec 2015
Přejít na obsah
NA CESTĚ DO SHANGRI-LA - 2
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

Ráno jsme posnídali v městečku ve velice moderním café s wi-fi a dalšími vymoženostmi. Ale jak je v Indii zvykem, mezi vymoženosti nepatřil záchod. Majitel podniku mi doporučil veřejné záchodky naproti přes ulici, které byly sice v provozu a obsluhovány záchodovou babičkou, ale mužská část se skládala pouze z pisoáru a do ženské části mě babička pustit odmítla.

 

Nepropadl jsem však panice, dal se do klusu do kopce směrem k našemu hotelu a tam, v borovém lesíku, za dohledu dvou posvátných kraviček, konečně vykonal potřebu. Problém byl jen v tom, že jsem zcela jistě nebyl první, kdo tam tak učinil a proto jsem v tom lesíku musel chodit velmi opatrně a po špičkách, abych do něčeho nešlápl. „Kdes byl tak dlouho?“, chtěla vědět Joanne. Odpovědi jí bylo jen mé nevrle zavrčení…

 

 

 

 


 

 

 

Cesta dalším autobusem trvala opět 4 hodiny a řidič jel po mizerné silnici tak divoce, že se mě udělalo špatně od žaludku. Naštěstí jsme po hodině zastavili na krátkou přestávku a já se mohl za zvědavého dohledu našich indických spolucestujících vyblít do nedaleké rokle. Jakýmsi zázrakem byl nedaleko obchůdek s nápisem „Chemist“, tedy lékárna, kde jsem po delším vysvětlování zakoupil prášky proti nevolnosti, které jsem pak v autobusech poctivě užíval.

 

Další město zvané Rampur bylo v hlubokém údolí, tedy v menší nadmořské výšce a bylo tam o poznání tepleji. Hotel, který jsme tam našli, vypadal ze silnice jako neveliká bouda, ale to bylo tím, že byl postaven na svahu kopce směrem do údolí a měl ve skutečnosti pět poschodí. Byl skoro prázdný a tak jsme si vybrali krásný rohový pokoj s balkónem a překrásným výhledem na horskou řeku i řetězový most.

 

 

 

 

 

 

Dole u řeky bylo tržiště se spoustou dobrého jídla a tak jsme mohli po večeři usednout na balkón s pivem značky Kingfisher a plánovat další cestu. Ted už přímo mezi zasněžené vrcholky Himálájí, do překrásného údolí Sanghla.

 

  MIKIN
 
 
 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]