DALŠÍ POVÍDÁNÍ o životě Alenky Kennedy

POVÍDÁNÍ O BĚŽNÉM ŽIVOTĚ - kamarádky, které spojil LUPUS - případně i jiné :-)

Baru

Příspěvekod Alenka K. » ned čer 18, 2006 3:11 am

tak to je mi taky Cechu lito! Ale prekvapuje mne objektivnost tveho manzela, ktery uznava ze Cote d'ivoire byli lepsi!! To teda cenim! Na to jaky je fanousek, tak teda......
Je to smutne kdyz nekdo prohraje ale proste nekdo vyhraje a nekdo prohraje. Je to smutne ale co s tim nadelas......
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Alenko

Příspěvekod Bara » ned čer 18, 2006 2:17 pm

Tak u nas je take pekne, tech 28 ale je dusno. Natirame barak. Vis tady jsou domy postavene z takovych tech cerveno-hnedych cihlicek a me to pripada desne fadni. Nasi sousede si ho natreli na bilo a me se to libilo. Dick byl nekde na sluzebni ceste, snad v Australii a tak jsem ho chtela prekvapit. Koupila jsem venkovni barvu, stetce, dlouhy zebrik mame a dala jsem se sama do natirani. Kdyz pak prijel, bylo navecer a vubec si toho nevsiml. Az rano se divil. Dneska trochu nadaval (ale to dela urcite to pocasi) kdybych pred roky nedostala amok, tak by dneska v pohode sedel na zahrade a cetl noviny. No nenakopla bys ho? Ten barak prokouk.
Zas tak moc prace to neni, on tak trosku prehani. Ta velikanska okna a jen kolem a mezi par zdi. Ted si da pauzu na fotbal a pak uz na posledni strane bude stin, tak se to dodela. Teprve pak se dostavi ten krasny pocit z dobre vykonane prace. Jeste kolem dokola okenni ramy, to se take musi cas od casu a pak mame zase pokoj na dlouhou dobu. Budem cestovat. Koncem mesice si udelame dluohy vikend do Maastrichtu, uz se moc tesim. Je to velke, krasne mesto, proteka jim reka Maas, jsou tam mosty, uzke ulicky, namesti plne zahradek s destniky. Je to chic mesto, pribalim si klobouk, takovy ten a'la Diana. Doufam, ze se nekrizujes. To, ze jsem trochu ..... to prece uz davno vis. Hele, hlavne zdravicko.
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm

Baru

Příspěvekod Alenka K. » pon čer 19, 2006 9:18 pm

tak u nas krasne, teplo, slunicko. Budu ti muset zavolat, deje se dost veci, Misha uz asi definitivne pojede do toho Japonska...ted dela a teda je to zabiracka. 12 hodin denne! Ale penize co vydela....o tom se nikomu nesni Mozna by to mel lepsi zustat na Yukonu a pracovat na zlatych polich protoze tyhle penize uz v zivote nikde nevydela......Jezdi s bagrem. No nejak nevim, co bez nej budu delat, ale musim si byt vedoma, ze mne mama taky nechala jit...a on se muze vratit, ja tehdy nemohla....Hele Baru ja musim letet budu pokracovat az se vratim. Zatim paaa
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Příspěvekod Bara » čtv čer 29, 2006 6:27 pm

Alenko, moc pozdravu. Vrta mi hlavou co je s tebou? Uz najak moc dlouho ses neozvala, ale nikde, co je? Dej o sobe vedet !!!!!
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm

Baru

Příspěvekod Alenka K. » sob črc 01, 2006 4:53 am

sorry, mela jsem problem s kompem a tak se vsechno zdrzelo. Jinak jsem v poradku. Misha se stehuje zitra na zlata pole, jeho zamestnavatel si je stehuje vsechny k sobe. Zitra je Canada den a Mishuv jediny volny den na celej mesic. Stravi ho stehovanim. No a ja mam jet dvacateho na prohlidku se srdcem do Vancouveru. Zatim resime jestli pojedeme nebo poletime. No jo...a Kennedy dostal medveda. Preinstalovavali jsme celej kompm tak ted to snad vude pracovat lip:) Jak se dari u vas? Co kyticky?
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Alenko,

Příspěvekod Bara » sob črc 08, 2006 10:08 pm

te zdravim po delsi dobe. Ty hice jsou nepredstavitelne, uz me prestava bavit leto, radeji nevychazim ven. Po tele mi tecou curky, je strasne dusno, vsechno se lepi, je to horsi nez nekde v tropech. Snad zacatkem tydne se to ustali na normal, jinak se stehuju na Yukon.
Dneska jsme byli na rodinne navsteve, konalo se BBQ a ted se sleduje fotbal o treti misto mezi Nemci a Portugalci. je to 2:0 pro Nemce, zitra finale Italie a Francie, jeste nevim komu budu fandit, asi Italum, to jsou hezci kluci.
Ted se vratim trochu do islamskeho sveta. Takze byla jednou jedna Holandanka, zamilovala se do snedeho prince ze Syrie a vzali se. Laska jako tram, narodily se jim dve deti, kluk a holcicka a najednou se vsechno zmenilo a skoncilo to rozvodem. Deti zustaly u matky. V roce 2000 je otec unesl do Syrie, kde nase zakony neplati ani rozsudek soudu. Deti ziji u babicky a dedecka, matku nesmi videt, za cele ty roky je videla 2x asi 5 minut a ne o samote, telefonovat jen obcas, ale nesmi si stezovat nebo plakat, to se telefon hned polozi. A ted si predstav, ty deti jsou stare 12 a 10 let, jednou pri setkani jim matka dala papirek s adresou Holandske ambasady. Ty deti nasetrily po halirkach nejake penize a kdyz sly jednou ze skoly, sedly do taxika a nechaly se odvest k ambasade. Jsou tam ted uz asi 10 dni, otec vyhrozuje, nejaka sekretarka se s ditetem ze strachu vratila do NL a mezi Holandskem a Syrii vznika mezinarodni incident. Deti se v zadnem pripade nechteji vratit k otci, pry je bil pro kazdou malickost, jsou ted stastne, matka v Holandsku pysna na sve deti - coz strasne chapu, nemuze se dockat az je sevre v naruci, cele Holandsko tim tak trosku zije, ale vsechno se to musi diplomaticky vyresit. Nesmi opustit ambasadu, otec a jeho privrzenci porad hlidkuji, co kdyby nahodou vysly ze dveri....Doufam, ze to dobre dopadne. V tomhle pripade se Holandsko za matku a deti postavilo, ale tamni zakony nic neuznavaji a nerespektuji, zatim je to problem. Urcite ti dam vedet jak to dopadlo.
Vcera jsem upekla rybizovy kolac se zmolilkou, skoda ze nemuzes prijit na caj o pate, olizovala by ses az za usima......
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm

Ahoj Baru

Příspěvekod Alenka K. » pon črc 10, 2006 4:15 am

tak bych kapku toho tepla brala. U nas teda je sice pres den hezky, ale porad rana spis nastudeno.
Je zajimave jak si lidi co se milovali dokazou nicit zivoty. Rozhodne preju ta holandske mamince to stesti, ze se ji deti vrati zpatky. Je moc fajn ze holandska ambasada se za deti zasadila. Cetla jsem nekolik pribehu ukradenych deti, at zenami ci muzi a je to vzdycky desne.
jsem unavena...moc unavena, a tak si pujdu asi lehnout. Kennedy ma dneska narozeniny, tak jsem udelala oblozene chlebicky.dort jsem nedelala protoze nikdo nechce tloustnout....a Misha neni doma. Podivej se na lupus, tam pisu jak Misha havaroval. Kdybys videla, jaka to byla propast! No sam rikal, ze spotreboval vsechno svoje stesti na dalsich deset let nejmin. Nemohla jsem se z toho vzpamatovat fakt.....Auto teda dopadlo desne, ale on...ani skrabanecek!
Jo deti deti......
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Alenko

Příspěvekod Bara » pon črc 10, 2006 11:30 am

hip. hip. hura pripojuju se ke gratulaci, vsechno nejlepsi a hlavne hodne zdravicka. Chlebicek bych si dala, ale uz to nebude dlouho trvat a dopreju si je v Tabore. Pojedeme asi ten posledni tyden v cervenci. Dneska ocekavam zpravu od me sestry, maminka byla na vysetreni v nemocnici. V patek ji propustili domu, ale nevypada to dobre, mam strasny strach slyset vysledek. I kdyz ty posledni roky souziti byly takove vselijake, vzdyt vis, tak je to moje mama a nemuzu se s tim smirit. Mam strach z toho az zazvoni telefon a sama si netroufam zavolat, jenze tohle cekani me take nici. Nedokazu na nic jineho myslet.....
Ale jak vidis, porad se neco deje. U nas, u vas....to bude ted Misha slavit do roka dvoje narozeniny. To je dukaz, ze nad nim bdi andel strazny.
Alenko, nic te nehoni, klidne si doprej denne slofika, to cloveka posili, fakt. Jinak vam preji hezky narozeninovy den s prateli a zase se ozvi. Ahoj
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm

Baru

Příspěvekod Alenka K. » pon črc 10, 2006 6:02 pm

dik, ani jsme moc neslavili. Misha tady taky neni.....ten je zase na zlatejch polich, mel jenom jeden den volno. A nevi kdy bude mit dalsi den....Mozna za mesic,mozna za 14 dni...mozna uz vubec....
Tak teda moc drzim palce ohledne maminky. Chapu jak se citis. Clovek ma strach, prosim te dej mi vedet hned jak sestra zavola! Doufam, ze to bude dobra zprava!
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

FOTKY R O B I N K A

Příspěvekod daniela » úte črc 18, 2006 1:28 am

DALŠÍ KRÁSNÉ FOTKY ROBINKA


Obrázek



Obrázek



Obrázek
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Předchozí

Zpět na NA KUS ŘEČI

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
[CNW:Counter]