hubnutí-nehubnutí

Za Kudlanky krásné, štíhlé - a nikdy jinak!!!

hubnutí-nehubnutí

Příspěvekod boleklolkovity » pát črc 07, 2006 1:41 pm

Vážené dámy,po porodech jsem taky zhubla.Do kalhot před prvním dítětem se už nevlezu a je pravda,že teď je konečně ze mne ženská,ne vyhublinka.
Kdysi bylo moderní být ženou se všemi jejími vnady.Dnes je moderní vynikat štíhlým pasem,útlýma nožičkama-sirkama,zadečkem jako mladý sličný hoch a prsy velkými.Smůla je,že toto je ale pouze IDEAL a čim dřiv to zejmena mlade ženske pochopí,tím líp.Když se hubne,hubne se všude,ztrácí se svalová tkáň,člověk slábne,ubývá hmoty nejen v pase,zadečku,ale také tam,kde by měly být prsa.Pak zbývá jediná možnost,jak být krásná-mít nové silikony.Tfuj.
Chlapům je také předhazován ideál Brada Pitta,svalovce z akčního filmu a k tomu romantika jako z telenovel-nevšimla jsem si,že by chlapi měli někdy deprese,že vypadají poněkud jinak.To jen my ženy se trápíme,protože toužíme po tom,aby nás mělo okolí podle nové módy rádo,aby se po nás občas koukl nějaký chlap a to nás uvrdilo v tom,že jsme k světu----toužíme po tom přizpůsobit se požadavkům.
Mějme se rády takové,jaké jsme,jsme každá jiná a to dělá možnost výběru a to je na světě krásné.Lidé,kteří toto neví a povrchně se soustředí jenom na ideály-jak by co mělo být a nejlépe by to mělo být dokonalé,takoví lidé stejně nejsou nikdy šťastni,protože dokonalý nemůže být nikdo nikdy.
Kdo má rád sám sebe,je štastnýa spokojen,může mít rád zdravě i druhé a také s nimi dobře vycházet.Myslíte že chlapa zajímá ženská modelka,která mu ani pořádně neuvaří večeři a stále není spokojená sama se sebou?Nebo ho zajímá normální ženská,spokojená,vyzařující štěstí a pohodu?Vrána k vráně sedá,pohodářka pohodáře hledá.Nedělejte si hlavu,kilo sem,kilo tam,být upravená lze vždycky a sexy taky.
boleklolkovity
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned črc 02, 2006 10:16 pm
Bydliště: Bohumín

Souhlasim !!!

Příspěvekod Bara » sob črc 08, 2006 10:15 pm

Me proste hubnuti nejde. Maximalne 3 kilicka, jednou se mi podarilo 5 kilo, ale zase se mi po nejake dobe vratily. navic mi zustalo jeste po porodu 5 kg a memu diteti uz bylo 21 ha, ha ha a tech uz se do konce zivota nezbavim. Muj muz tvrdi, ze mi slusi a tak to tak necham. Hlavne zdravicko!!!
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm

Pokud se jedná o Bárunku ....

Příspěvekod daniela » ned črc 09, 2006 2:34 pm

JAK ŘÍKÁM - POKUD SE JEDNÁ O VÝŠE UVEDENOU "BARUNKU" -
ZCELA SOUHLASÍM..
.


být mužský - tak ji popíšu zcela jednoduše: "holka tak akorát do ruky"

:P :P :P
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Danielo,

Příspěvekod Bara » ned črc 09, 2006 3:17 pm

dekuji za kompliment, ale abych nezpychla. Pry nosim uz takhle nos moc nahoru. Pokud mas sebevedomi, tak ti nejake to kilicko sem, kilicko tam nevadi. Fakt hlavne zdravicko. Ovsem je pravda, bolestive chozeni -kolena, boky i zada, chteji par kilo shodit. Takze ti drzim palce v dalsim hubnuti a pak to jen vsechno udrzovat !!!!
U nas se nejak zatahlo, ale je porad desne dusno, neprsi a tak jsem se dala do hubeni jetelicku, ne ze bych ho nenavidela, ale nici mi travnik. Urcite jsou v zivote dulezitejsi veci.....ale momentalne me hvezdickuje.
Naposledy upravil Bara dne ned črc 09, 2006 6:52 pm, celkově upraveno 3
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm

Příspěvekod daniela » ned črc 09, 2006 5:21 pm

Ok, hubnu, je to těžký, je to hnusný, dokonce mám strach, jestli se ještě v životě pořádně nacpu :-)))

Ale přeci jen mi je o dost líp, necítím už takový bolesti...
Za pár dnů si půjdu o tom všem popovídat s nějakou super doktorkou - tak pak napíšu ELABORÁT ...

:P
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Danielo, no ted jsem teda zabodovala

Příspěvekod Bara » ned črc 09, 2006 6:45 pm

Nastesti se mi tu hrubku jeste podarilo opravit, ctu to po sobe a najednou me polil pot, mezinarodni ostuda. Priste me musis prosim zpritomnit !!
Nejdrive mi vadilo, ze mi tam porad zustava to "upravit" ale ted zjistuji, ze je to k necemu dobre. Prestalo mi to vadit.
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm


Zpět na HUBNUTÍ s Kudlankou

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron
[CNW:Counter]