MANŽELA MI SVÁDÍ KAMARÁDKA

COKOLIV, CO JE S NEVĚROU SPOJENÉ

kolegyne

Příspěvekod sasa » čtv čer 22, 2006 9:40 am

mam kolegyni me vekove kategorie, tesne pred 40citkou, synove 15 a 12 let. na podzim si jeji manzel nasel frajerku, kolegyne na to samozrejme po case prisla, uhodila na nej, on se samozrejme priznal, ovsem vztah neukoncil, castecne pobyva doma, castecne u milenky. nejdriv tvrdil, ze je miluje obe, pak, ze to da vsechno do poradku :-), at je trpeliva...
v posledni dobe se zdrzuje doma trosku casteji, nicmene stale miluje obe :-D

co na tom absolutne nechapu, ze ona ho STALE MILUJE a chce, aby se vratil

me osobne by nevadila ani tak ta nevera, jako ze ze me nekdo dela idiota

fakt tomu nerozumim :?:
Obrázek
Uživatelský avatar
sasa
 
Příspěvky: 51
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:48 am
Bydliště: CZ, Praha

Příspěvekod Inka » pon čer 26, 2006 10:54 am

Jasmíno,
mě ta důvěra ve vztahu připadá velmi důležitá, bez ní bych raději byla sama než žít s někým komu nemohu věřit, to v Tobě prostě hlodá, když se zdrží v práci déle, tak přemýšlíš kde je, když jdeš domu náhodou dříve tak si nejsi jistá, jestli v Tvý posteli dnes už nikdo jiný nespal mimo Tebe.... to myslím psychice moc nepřidá v tomhle zůstávat a denně se tím trápit, život je strašně krátkej.
Inka
Uživatelský avatar
Inka
 
Příspěvky: 17
Registrován: čtv kvě 18, 2006 1:01 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod vendy » čtv čer 29, 2006 12:45 pm

Odjet si a pěkně si orazit ? Proč ne? Chce to ale vyhodnotit reakce toho dotyčného. Záleží na tom, do čeho byste se pak vrátily. Nebo chtěly vrátit, že.
A že muž nezůstane s hysterkou ? Podle posledního přípěvku klidně. Taky znám ze svého okolí případ, kdy ON zůstává s pěknou vysírkou. Milenky sem tam má, protože ta jeho je i frigidka. Jednou mu přišla na nevěru, půl roku s ním nemluvila. Nám holkám ho až bylo líto, tak že s ní promluvíme ! Takoví jsme dobráci v Hradci. Pak bylo usneseno, že si to dělá sám, že když by bouchnul do stolu, vzpamatovala by se, aspoň co se toho věčného komandování týče. O jeho nevěře neřekla ani své matce, protože prý by jí vynadala, že si za to může sama. Ani manželovi té dotyčné. Tak víte co ? Šel si s ní promluvit můj muž. A jemu se přiznala, že vidí svět černobíle a že za to nemůže a jiná už nebude. A že je na něm závislá a bojí se zůstat sama. Manžel jí na to, že by ho tedy neměla tak pronásledovat a vůbec se chovat tak, aby ho svým chováním nevháněla do náruče jiným babám. Nic. Jeho výsledný dojem byl ten, že se tak chová proto, protože si to k němu prostě MŮŽE DOVOLIT. No dámy - to hovoří za všechno. :roll:
Vítám nové stránky kudlančí, ať tady všichni společně skotačí !
Uživatelský avatar
vendy
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř kvě 03, 2006 5:48 am
Bydliště: Hradec Králové

Předchozí

Zpět na NEVĚRNĚ TVÁ, NEVĚRNĚ TVŮJ

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
[CNW:Counter]