Kamarádky, které spojil LUPUS - povídání o jejich životě

POVÍDÁNÍ O BĚŽNÉM ŽIVOTĚ - kamarádky, které spojil LUPUS - případně i jiné :-)

Kamarádky, které spojil LUPUS - povídání o jejich životě

Příspěvekod Alenka K. » stř kvě 03, 2006 11:34 pm

Pozvánka na virtuální popovídání
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Příspěvekod Monyna » čtv kvě 04, 2006 9:50 am

Ahoj Alenko,je to dobrý nápad, zřídit ještě jednu dislusi nejen o lupusu.Jsem moc ráda,že nezůstalo jen u nápadu.Moc mě překvapilo,jak to šlo rychle. Určitě se to rozjede a přijdou i další holky nejen z Doktorky.
Zatím ahoj Monyna
Monyna
 
Příspěvky: 78
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:40 am
Bydliště: Kraslice CZ

Příspěvekod Janda » čtv kvě 04, 2006 3:32 pm

Ahojky Alenko a Moni, doufám, že jsem všechno udělala dobře :) ...
Holky já byla dneska poprvé po osmi letech v práci za peníze a bylo to super :D :lol: (minulý měsíc jsem se chodila zaučovat, ale bylo to zadara-zdravotnictví-jak by mohllo platit dvě zdravotní sestry na jednom místě, že?)
Alenko jsem moc ráda, ale opravdu děsně moc, že vznikla tahle diskuze-myslím, že tu bude ,,zdravé" jádro z doktorky.Sašena je fakt děsná osoba-kvůli ní jsem se dost nazlobila a pak jsem to vyřešila a vymazala si adresu doktorky z počítače, a ulevilo se mi-fakt :?
Takže holky zůstaňme v kontaktu a jak nám bude?-SKVĚLE ahojky Janda
Janda
 
Příspěvky: 118
Registrován: čtv kvě 04, 2006 3:24 pm

Příspěvekod Alenka K. » čtv kvě 04, 2006 5:14 pm

Monyno jsem rada, ze jsi tady! Snad se podari casem dostat sem vic holek ale rozhodne nechci tuhle adresu davat na doktorku. Ja myslim, ze casem by to tady mohlo byt fajn..a navic tady mam moznost tomu koho tu nechceme zakazat pristup. Sasene bych ho zakazala s chuti. nevim jestli jste si vsimly prispevku Jany, ale jeji reakce na to byla desna..jen za tu by letela. Ja bych byla rada, kdybychom tady mohly mluvit krome nemoci a vymene zkusenosti i o tom jak je krasne jaro, nebo co nas nastvalo, jak se citime......ja se ted citim skvele takze mam primo jarni naladu i kdyz jeste lezi kolem snih:)
Tak hezkej den:)
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Alenka

Příspěvekod Alenka K. » čtv kvě 04, 2006 5:27 pm

Jando, slo to fakt desne rychle ani jsem tohle sama netusila. Teda..ja cetla tvoje rozlouceni na doktorce! jenze ji je to jedno. Desna zenska.Potrebovala mne dostat ven, to si uvedomuju, nevim proc.
Tak ty jsi dneska byla prvne v praci za penize,to je skvele! Ty jsi zdravotni sestra? Jeden z nejlepsich dzobu tady v Canade. Ani ti nebudu rikat kolik maji na sestricky na hodinu protoze bys musela zaplakat.Ja prave premyslim..co delat, prece jen...tolik toho nezvladnu. Tady je to ale trochu jine, pracuje se tu jenom v lete....no ja vim v lete ma kazdej mladej ital odpocivvat ale Yukonani delaji jako sroubecci.....Tak hodne hodne stesti:)
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

OBRÁZKY K VAŠIM PŘÍSPĚVKŮM

Příspěvekod daniela » čtv kvě 04, 2006 6:02 pm

Ahoj děvčata, pokud byste chtěly nějaký obrázek, a nemáte ho zpracovaný, tak stačí, abyste mi ho v jakékoliv velikosti atd. poslaly na adresu daniela@kudlanka.cz a já vám ho dám do "vašeho profilu" :P
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Alenka

Příspěvekod Monyna » čtv kvě 04, 2006 6:12 pm

Alenko,máš pravdu.Kam se poděla slušnost.Vůbec nevím,co je Sašena za člověka.Nedivím se,že nechceš tuto adresu dávat na Doktorku.Napsala jsem Janě z Doktorky,kdyby chtěla,ať mi napíše,že jí odkaz dám. Snad to nevadí.Teď se jen modlím,aby Jana byla Jana :? Ale kdyby náhodou ne,tak ty si s ní poradíš,viď :)
Na Kudlance jsem hrozně dlouho nebyla,vlastně naposledy,když ty si ještě chodila na diskusi než si se odmlčela.Mile mě to překvapilo,je to tu fajn,super čtení, zajímavé lehké :D recepty atd. Občas,když mám klid, také zavítám na tvé stránky a pročítám si deníky.Je to takové milé internetové zpestření.
Monyna
 
Příspěvky: 78
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:40 am
Bydliště: Kraslice CZ

Daniela

Příspěvekod Monyna » čtv kvě 04, 2006 6:14 pm

Ahoj a díky.Určitě pošlu fotečku,ale až najdu nějakou publikovatelnou veřejnosti :lol:
Jak už jsem psala Alence,je to tu fajn.Sama sobě se divím,že jsem sem nezavítala dřív a častěji.
Monyna
 
Příspěvky: 78
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:40 am
Bydliště: Kraslice CZ

Janda

Příspěvekod Monyna » čtv kvě 04, 2006 6:16 pm

Jani,udělala jsi všechno O.K.,jsi tu s námi. Jsem ráda,že se ti práce líbí,teď jen ,aby to šlo po všech stránkách.Zatím papa
Monyna
 
Příspěvky: 78
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:40 am
Bydliště: Kraslice CZ

Příspěvekod Janda » čtv kvě 04, 2006 7:02 pm

Ahojky holky, to se nám to tu krásně rozjelo-moc mě to těší.
:D Alenko, máš pravdu, dneska jsem se na doktorce nadobro rozloučila-(už jsem měla smazanou adresu, tak jsem to musela zase chvilku na netu hledat), ale bez rozloučení jsem odejít nechtěla. Škoda, že to muselo být takhle ošklivý, ale ta holka :evil: si nic jiného nezaslouží.
Alenko, fakt mi radši neříkej kolik mají sestřičky v Kanadě na hodinu-opravdu bych ronila krokodýlí slzy, protože tady je to fakt HROZNÝ. Představ si, že jsem zjistila, že budu brát přesně stejně,jako kdybych byla na mateřské(od nového roku se má zvedat)-takže já se na to tolik nadřu a někdo za stejné peníze bude doma, i když starat se o mimčo je taky náročné, já vím :?
Ale stejně je to divný viď? Ale práce je to skvělá- hrozně mě to baví a doufám, že to zvládnu, ještě hooodně dlouho.
Alenko, chtěla jsem se tě zeptat, jaký je časový rozdíl mezi Kanadou a námi? Díky moc za odpověď.
Moni, díky moc za podporu, jsi moc hodná-ozvu se ti za chviličku pa Janda
Janda
 
Příspěvky: 118
Registrován: čtv kvě 04, 2006 3:24 pm

Příspěvekod Alenka K. » čtv kvě 04, 2006 8:44 pm

Moni Kudlanka je fakt fajn. Hele abych byla aspon k necemu platna....reknete mi jake tema vas zajima....pokusim se prelozit z anglictiny (kdyz to najdu) Co rikate na ten nazev? Chcete ho nejak zmenit? Je jenom pracovni....
Nebo chcete treba: "nejen lupusem ziv je clovek"? Protoze ono kamaradstvi...to pomaha taky! Aby si clovek mohl postezovat, bez toho aby ho nekdo kritizoval, aby proste citil ze je uprostred lidi, ktere treba nezna, ale kteri se maji radi. To pro mne bylo vzdycky hodne dulezite. Nema smysl chodit nekam kde se lidi hadaj a kde se musis bat napsat slovo osobni aby ti nikdo nevynadal.. Jo a recepty jsou tu hlavne jednoduchy, mozna vymysleny primo pro lidi jako my, co nemaji tolik energie.
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Příspěvekod Alicka » čtv kvě 04, 2006 8:48 pm

Jdu to tedy vyzkouset a pozdravit vsechny kamaradky. Doufam, ze se mi to povede. Nalada je zatim slunecni, dnes mame 19 stupnu, zaby jsou stastne, ja mam pradlo uz opet povesene , strudl je taky upeceny. Ted ale bezim po obchodech. Gratuluji Ti Alenko. To je zuzo tady ten pokec. Urcite to bude fajn, ze si muzem vylit srdce a pokecat. Uz se tesim. Zatim se loucim. Hodne stesti Kennedymu.
Alicka
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv kvě 04, 2006 7:52 pm

Příspěvekod Alenka K. » čtv kvě 04, 2006 8:53 pm

Jani, rozdil je dost velkej, teda mezi Yukonem a Ceskem...9 hodin. Jinak Toronto je jenom pet hodin. Je to hodne velka zeme.
Nechci kritizovat, OK? Ale fakt je ze v Cesku jsou nejmene placene prave obory, ktere jsou tu velice dulezite. Sestricky v nemocnici a ucitele. Tady maji sestricky kolem 25 dolaru na hodinu a vetsinou se staraji jen o nekolik pacientu. Pripadne o jedineho. Pak si sestricka muze dovolit byt mila a prijemna, i kdyz co vim kdyz mi umiral zacatkem roku otec, tak tam byly sestricky velice mile...takze ono to neni jenom o penezich. Ale pomohly by, ze?
Jen je to hodne behani,starani se o jine lidi.....neni to lehka prace. Ale kdyz te to bavi tak je to vsechno jednodussi, ze?
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Příspěvekod Janda » čtv kvě 04, 2006 9:28 pm

Alenko, ty jsi rychlá to je super-díky za ten časový rozdíl. Je to hodně, ale řekni mi, kdy vůbec spíš? :o Připadá mi, že jsi na netu hodně a v různé doby. I když možná, když mi máme dopoledne, vy máte noc viď?
Tak jsi mě opět překvapila-to co mají sestřičky u vás na hodinu, nemají u nás ani za celý den-(podle mých výpočtů).
Já vím, jak to myslíš, neboj-není to kritika, jenom porovnáváme, na tom nic není.
Máš pravdu zdravotníci a učitelé jsou na tom mnohem hůř než řemeslníci, dělníci atd.-a když porovnáš zodpovědnost a plat obou profesí- no síla- je to téma na hodně dlouho viď? Ale co se dá dělat. Změnit to musí vláda.
Hlavně, že nás práce baví a že lidi se na nás spoléhají, že jim pomůžeme. U nás je ve finále jedno, jestli přijde s pochroumaným zdravím ministr nebo uklizečka, neděláme rozdíly, všichni mají stejnou péči, léky atd.-dneska mi prošlo ambulancí 40 pacientů a neznám jejich profese...
Ale je to fakt, kdyby nám ministr zvedl platy nezlobila bych se. :) .
Co ty? Už máš něco vyhlédnutého? Měj se fajn a fakt myslíš, že bychom tě mohli využít k nějakému překladu?
Janda
 
Příspěvky: 118
Registrován: čtv kvě 04, 2006 3:24 pm

Alenka

Příspěvekod Alenka K. » čtv kvě 04, 2006 10:02 pm

Alicko! tys mi udelala radost ze jsi tady:) kennedy je Ok, vcera ho operovali. Snad uz brzo bude schopnej se dostat k telefonu. No a zatimco jsem tohle psala tak jsi zavolala. Takze uz vsechno vis:) Je to fajn mit tady stranku pro nase problemy, ze?
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Další

Zpět na NA KUS ŘEČI

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron
[CNW:Counter]