MANŽELA MI SVÁDÍ KAMARÁDKA

COKOLIV, CO JE S NEVĚROU SPOJENÉ

MANŽELA MI SVÁDÍ KAMARÁDKA

Příspěvekod daniela » pát čer 09, 2006 8:17 pm

CO ROZHODNĚ NEBUDU DĚLAT

- nebudu hysterická, ubrečená, vyčítavá, vzteklá! Tím ještě nikdo nic nedokázal. Je pochopitelně dobrý se vyzuřit, když jsem sama, ale před tím neřádem, kterého mi svádí jiná, se budu snažit být úplně klidná,
- pokud neví, že vím, tak zatím nic neříkat! Protože když dám najevo, že už něco vím, tak bych správně měla i vyvodit z toho nějaké důsledky. Když budu jen výt a skučet a nadávat, tak ho do náruče tý mrchy přímo posílám!
- pomstičku si rozmyslím s chladnou hlavou, stejně tak si rozmyslím, co dál - pokud mu dám na vybranou: Já nebo ona - musím počítat i s tím, co budu dělat, když on řekne "ona"... Takže bacha, dámy...
- nejprve kafe, případně panáka - a pak rozmyslet všechny možnosti...


TEPRVE PAK SE MŮŽE VYTVOŘIT VÁLEČNÁ LEST, JAK NEŘÁDA UMRAVNIT A MRCHU VYHLADIT ZE SVĚTA (no, alespoň z jeho světa...)
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Nooo, vona nevera

Příspěvekod Ceskymo » sob čer 10, 2006 6:11 am

je vzdycky takova zaludna...a zalezi tam na moc vecech.
Nekde jsem kdysi cetla, ze v pripade nevery je nejlepsi bejt za damu - pac dama nevidi, neslysi. Ze prej muzsky jsou od prirody liny - a tedy i neco menit, pokud se tedy v puvodnim prostredi cejti dobre. Takze predstirat, ze je vsechno v poradku - a on se uklidni a prestane.
No, tak nevim, jestli je to pravda, zase asi jak u koho.

Me se tohle stalo jednou, jenze ja jsem takovej babo-chlap, takze jsem si za milou kocickou dosla a ve chvili, kdy mi do oci rekla, ze o nic nejde, jsem ji ubalila takovou, ze s nim prestala uplne komunikovat. Tedy ne, ze bych na to byla hrda, ale fungovalo to. Jenze nas vztah potom stejne skoncil.
Haf!
Uživatelský avatar
Ceskymo
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned kvě 21, 2006 6:50 pm
Bydliště: Johannesburg, CA

ANO - TO JE TO, CO JSEM ŘÍKALA - DŮSLEDNOST!!!!

Příspěvekod daniela » sob čer 10, 2006 11:26 am

NEŽ V TAKOVÉ CHVÍLI NĚCO UDĚLÁM, MUSÍM SI UVĚDOMIT, CO ŘÍKÁM A CO TÍM CHCI DOKÁZAT -

I ta pumelice má své opodstatnění - když si za tím stojím...
Ale udělat scénu, brečet, prosit - tím se ženská jen a jen poníží...


když mu projedete mobil, kapsy, cokoliv - v žádném případě se hned nepřiznat a neudělat hysterickou scénu, pokud to nebudete vzápětí řešit - takže buď scénu a sbalit mu kufry (když si jste jisté v kramflecích), nebo držet pusu a říct si: jen počkej, já s tebou zatočím... A vymyslet si plán...

Nehledě na to, že už samo přiznání se k podobnému "filcunku" je velice ponižující... holky, to nedělejte... :cry:

UVĚDOMTE SI ALE JEDNO:
ZATÍM JE VÁŠ - A OD TEĎ JE JEN A JEN NA VÁS,
JAK TO DOPADNE... JESTLI VYHRAJE "ONA", NEBO VY!
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Příspěvekod Ceskymo » sob čer 10, 2006 5:29 pm

To je velka pravda... jak na tu mrchu?
Asi kdyz bych vedela, ze jinak nam doma vsechno klape a ten muj nerad ma jenom roupy, tak obzvlast v pripade takovychhle dibliku, s kteryma je dost peklo zit, bych mu vystehovala kufry za dvere, vymenila zamek a pridala listek, ze az s ni skonci, muzeme si popovidat. Driv ne.

Kdysi jsem mivala takovouhle kamaradku - kdyz jsme byly jeste v puberte, byla to ta nejskvelejsi holka na svete. Mivala smrnc, mozkovnu a obrovskej smysl pro humor. A ze uz tehdy byla na chlapy? No, nikdo neni dokonalej...
Dneska, v padesati, je rozvedena, sama, nema ani milence, ani kamarady, vsechny jeji vztahy byly postaveny jenom na sexu, takze milej diblik dopad...z vejsky...na hvezdicku. Sedi sama v baraku, zkratka mam pocit, ze ji zivot nejak vratil vsechny ty nestastny manzelky, kterym sla po manzelech...
Haf!
Uživatelský avatar
Ceskymo
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned kvě 21, 2006 6:50 pm
Bydliště: Johannesburg, CA

JAK NA TU MRCHU? - N Á V O D Č. 1 *

Příspěvekod daniela » sob čer 10, 2006 9:44 pm

MOJE MILÉ KUDLÁÁÁNKY,
CHÁPU, ŽE KDYŽ UDEŘÍ BLESK Z ČISTÉHO NEBE - NEBOLI -
najednou vás praští do čela příšerné podezření, že nejste schopny rozumně uvažovat (alespoň hned, v nejbližší chvíli...)
.


A v případě, že vás obleje černej smutek, protože tohle jste si ale FAKT nezasloužily;
ale už máte za sebou to doporučovaný kafe + případnýho panáka
(a vydržely jste nikomu netelefonovat, nestěžovat si, nedělat žádné podobné neuváženosti) začneme plánovat akci:


1) v duchu (nebo třeba i na papíře) si sesumarizujete minimálně program na příští týden - tedy program svého drahouška.
Kdy asi kde bude, co a kde má asi v plánu
(nemyslím detailně, ale vědět víc, než jen že "je v práci a přijde až po večeři, někdy);
2) a pod to si napsat, co on rád jí, na co se rád dívá, co rád doma dělá, co ho baví,
kam rád chodí, koho rád u vás přivítá... - a na cca dva večery něco z toho naplánovat.
ALE - NENÁPADNĚ!!! Ne aby to bylo nějak podezřelé!
(možná, že si některá z vás vzpomene na roztomilý povídkový film,
kdy manželka milovanym dlabancem odloudila hospodskému karetnímu spolku manžela :P )
3) a především: snažit se být normální, nic nepřehánět, nevyptávat se na nic, rozhodně ho nepřepadnout výčitkama, sotva vejde do dveří a ještě má klíč v ruce! NEVYČÍTAT, NIC NA TOHLE TÉMA NEŘÍKAT! Spíš se ptejte na jeho práci, na jeho zájmy... jinak řečeno - snažte se vytvářet příjemný pohodový domácí klid (a to i v případě, že byste ho nejraději vzala po hlavě traverzou.)
UVĚDOMTE SI, ŽE TAM, KDE JE MU DOBŘE, TAM TEN NEŘÁD ZŮSTANE!!! - TAKŽE ROZHODNĚ NE U HYSTERKY..
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Příspěvekod Alicka » ned čer 11, 2006 4:41 pm

Mam a nebo nemam??? Ale kdyz ctu jak Daniela krasne pise a vyborne radi musim se priznat i kdyz se hrozne stydim. Presne jak rika nedelat nic v minute kdy jste nepricetne a zurite tak ze jste schopne "zabijet". I my jsme si prozili takovou "chuderku". A ten muj blazinek, dobrak pomahal a pomahal. Ja jsem take pomahala ale ono to potom slo o par krucku dal a to uz mi nevonelo, jenze ona dotycna se nejak prisakla jako pijavice a ne a ne se odtrhnout. Jednoho vecera mi "asi praskly nervy" a ne jen nervy v kuchyni jsem brala jeden talir za druhym a kdyz jsem rano videla tu kupu strepu....
Jeste dneska (mame 18. vyroci) se za to tak stydim ze se cervenam i za usima, ale kdyz jsem to uklizela uvedomila jsem si, jak jsem byla trapna. Od te doby pocitam, pochoduji, rvu do polstare vse v private a potom s vychlazenou hlavou resim i neresitelne.
A ted k te babe se studenyma rukama, ktera si je rada ohriva na manzelech druhych zen. Kdyz chce do boje tak jdeme bojovat. Rukavice tedy dolu a co si treba zacit septat neco o pohlavnich nemocech. Ono jich lita po svete dost. Na tech cundrech se chodi na WC do lesa ruce se neumejvaj tak si je vlastne cisti o Tve telo..milacku. jeste chytis nejakej svrab atd. Nasadit brouka do hlavy a takova herpes je nevylecitalne a kapavka a kape a co AIDS??? No to jen tak na zamysleni.
Jdu slavit vyroci.
Alicka
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv kvě 04, 2006 7:52 pm

ahoj

Příspěvekod Janina » pon čer 12, 2006 5:19 am

No zazila jsem neco podobneho a popravde prisla jsem o nej stejne. V dusi jsem ale narozdil od pomsty citila ochladnuti vztahu k muzi jenz jsem milovala.Vis kdyz nekdo te odmita a nechce muze te to bolet muzes se vybrecet a muze skocit z mostu ale nic ti to proste nebud eplatne. Pak stojis pred rozhodnutim nechat se tyrat nebo jit jinou cestou.Ted mam noveho pritele a asi jsem trosku jina nez ostatni zeny miluji ho ale jsem obezretnekjsi nez predtim sehnala jsem si muze ktery je submisivni ma to sve vyhody ktere tu ted nehodlam resit pokud nekdo ma zajem pak jen soukrome na moji adresu.Drzim ti palce v tvem rozhodnuti ktere neni tak lehke jak jsem uvedla ale presto je nutne
Janina
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon čer 12, 2006 5:09 am
Bydliště: Benesov

Příspěvekod Ceskymo » pon čer 12, 2006 5:56 am

Alicko, procpak se stydis za ty talire? Kdyz mate 18 vyroci, tak to asi bylo k necemu dobry, ne? Urcite jsi jinak takova ta pohodarka, co leccos prekousne - tak ono je pak dobry ukazat tomu pokladovi taky tu furii v tobe (nas vsech:)... aspon pak vi, ze zranovat te mu jen tak neprojde.
Kamaradku nastval manzel (i kdyz to nebylo kvuli jiny zensky) - a jak je ta holka mirumilovny stvoreni, tak letel ze zavrenyho okna celej vanocni stromecek i s ozdobama a zapalenejma svickama. Klasickejma, takze nejen ze museli uklizet a zasklivat, ale i hasit, bydlej v domku. :))))))
Haf!
Uživatelský avatar
Ceskymo
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned kvě 21, 2006 6:50 pm
Bydliště: Johannesburg, CA

Příspěvekod Alicka » pon čer 12, 2006 3:06 pm

Za ty talire se nestydim (mame nove hezci), ale za ten svuj des a nepricetnost. Takovy naval jsem v zivote nezazila a asi uz taky nezaziji. Clovek se v takove situaci ani sam nezna.
No a muj drahousek?? Na rukou me nosi a letos opravdu bomba. Prisel s ohromnou kytici samozrejme tulipanu, konecne "normalni" kartou. Ja ty restaurace nemusim protoze mym konickem je vymyslet nejake dobrotky v kuchyni. Mela jsem velkou radost. A tak si sedime a povidame o detech o praci a muj Darling porad navrhoval at tedy jdeme jen na sklenicku nekam do baru. Ja co by "otresnej kurak" jsem stale vahala nacez On vzal mou pravou ruku a na prstenicek mi navlekl prstynek osety sedmi diamantama. Byla jsem uplne v soku. Tolik karatu no krasa a hruza dohromady. Asi me ma rad.
Alicka
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv kvě 04, 2006 7:52 pm

Příspěvekod mamča » pon čer 12, 2006 5:39 pm

No holky, asi v nás ti chlapi mají radši ty dračice s trochou temperamentu, než ty usoužené ustarané maminy od plotny. Ten můj se taky víc snažil, dokud u nás lítaly talíře a mydlila jsem ho alumíniovou pánví po hlavě, protože si dovolil se smát, když se mi přichytila palačinka.
Teď mám někdy dojem, že mu supluju chápavou matku a faráře. Přijde si mi poplakat na rameno, jak ho ten svět hvězdičkuje, ale to jiskření už je definitivně v čudu. Pokud mi ho nesbalí některá z jeho internetového fraucimóru, vypadá to na klidné stáří…
mamča
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 12, 2006 5:36 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod Blanka » pon čer 19, 2006 10:40 am

Ahojky už mám tohle všechno taky za sebou a vím, že každý případ je individuální a svůj. Nikdy se nedá postupovat podle návodu, udělala jsem taky spoustu blbostí, ale v podstatě toho nelituji. Měla jsem nevěrného manžela, udělala jsem to taky, prožila jsem si i ten druhý pohled. Je to všechno zvláštní a záleží na obou, jak se k tomu postaví. Jen jedno neumím. Po rozvodu jsem stále s exmanželem a ještě jsem nepřišla na to, jak zapomenout a začít znovu věřit. Je to vůbec možné? Změnil se hodně, funguje mezi náma jakási dohoda, ale důvěra to určitě není, to se mi nějak nedaří. Jak tomu uvěřit, že by mohlo být jinak?
Hezký den
Blanka
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 19, 2006 10:34 am

Příspěvekod Inka » pon čer 19, 2006 11:52 am

A což se sebrat a jet sama na měsíc do lázní nebo k moři, nechat se tam obdivovat a nechat mu na krku domácnost, všechny fakánky a v zásadě nebrat telefony. Ať ví hošan co to obnáší a malinko si vorazit?!?! Snad si to po tom trápení zasloužíme nebo né? A taky rozmyslíme. Pokud chceme zachraňovat, tak musíme oba, jinak je to v hvězdičkách a je to jen otázka času, kdo to z niás déle vydrží a to je k ničemu.
Inka
Uživatelský avatar
Inka
 
Příspěvky: 17
Registrován: čtv kvě 18, 2006 1:01 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod Blanka » pon čer 19, 2006 12:00 pm

Vidíš, já už na to koukám jinak. Jela bych si povyrazit a přitom mu nechat volný kvartýr? To by to asi dopadlo. Je fakt, že on se snaží, hodně se snaží, chce to spravit, zůstat, ale jak dlouho to vydrží a není to jen poza?
Hezký den
Blanka
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 19, 2006 10:34 am

Příspěvekod Jasmina » pon čer 19, 2006 1:24 pm

Vidis a ja se pokusim na to podivat zase jinak.
Nemuzes mit stoprocentni duveru ve vernosti v nikom jinym nez sama v sobe-a to jeste!! No a k muzi,co byl uz neverny-to se na to hledani 100% duvery vykasli a budes mit klid.
To je takove-"ty ty ty"dobra budem jeste spolu ale pod podminkou ze budes hodnej. Jenze to svadi k tomu aby clovek v nejlepsim pripade obcas proveroval,v horsim vylozene slidil po te touze presvedcit se,zda muze zas duverovat a kdyby stokrat ho "nachytal" jak seka latinu-stejne ten cervicek hloda.
Ta nevera nebyl zas tak velky kopanec kdyz jste jeste spolu-tudiz tam furt hraje roli jeste neco,co vas dva drzi pohromade;-laska?deti?pratelstvi?
Tak zij dnes a tady a uzivej kazdeho dne zvlast a netrap se tim-co kdyby zitra on zas za nejakou bezel?Fakt tohle muze udelat kdekdo,i slepy manzel muze vidici manzelce zahnout.
Tak si nelam hlavu s duverou k cloveku-jak vime ,clovek vzdycky zklamal))))
+++
Jasmina
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon čer 19, 2006 9:28 am

Příspěvekod Aknela » úte čer 20, 2006 3:20 am

On je dost zásadní rozdíl v tom o jakou nevěru jde. Pokud se chlap zamiluje, vztah trvá nějakou dobu, platí na něj jiné věci než kdyby šlo o prosté "šoupnutí si" někde za rohem.

Ze svého okolí znám případ, kdy šílící manželka začala páchat sebevraždy, běhala nahá po ulicích a vůbec vyváděla dost šílené věci. No a zabralo to. Ten její se vrátil, sice nešťastný, ale cítil zodpovědnost za syna a vzhledem ke stavu manželky se bál. No a po pár letech si zvykl. Jestli jsou šťastní, to ale netuším, spíš už rezignovali a holt to spolu doklepou.

Tak si říkám...má vůbec cenu o někoho takového "bojovat"?
Aknela
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 05, 2006 3:53 am

Další

Zpět na NEVĚRNĚ TVÁ, NEVĚRNĚ TVŮJ

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron
[CNW:Counter]