JMENNÝ SEZNAM ÚČASTNIC

Re: JMENNÝ SEZNAM ÚČASTNIC

Příspěvekod chris » pon zář 27, 2010 10:26 pm

díky, jen doufám že ne zapadající :-) Mám radost, jasně že i z kil ale hlavně líp jím a začala jsem se víc hýbat. S myšlenkama na Vás ostatní se mi líp umravňuje.
chris
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon zář 06, 2010 10:58 pm

Re: JMENNÝ SEZNAM ÚČASTNIC

Příspěvekod daniela » pon zář 27, 2010 10:36 pm

Ahoj děvčata,

je to průser, fakt, tedy - ta situace, ve který se právě nacházím... Přijel můj drahej manžel a od té doby jsem vydaná všanc, na milost a nemilost drásavému pokušení... Nevím, kolik z vás si to zvládne představit: V podstatě celý život jsem musela šetřit - napřed, jako malá a mladá - to nebyly peníze, pak, když se mi narodily moje dvě dětičky, tak to už vůbec bylo v háji, to jsem byla "štíhlá z donucení", protože nakrmit dva hladové krky, když jsem byla na to sama, bylo fakt velice svízelné.

Takže takové to šetření mi přešlo do krve - a teď už to těžko napravím. Sama se omezovat a hubnout jaxi zvládnu, ale když přijede Jíra a najednou jsem obklopená tolika, přetolika moc dobrotami - zkuste to nebrat, nechávat zbytky... Zvláště když najednou mám na dosah lahůdky, ke kterým jsem se dřív stopro nedostala.
No, netroufám si vlézt na váhu, snad to zkusím zítra. :roll:

Snažím se opravdu ovládat, brát si opravdu jen "všimné", ale mám pocit, že místo, abych v hubnutí pokračovala, tak jsem nejspíš jedno odporné kilo přibrala...
Co vy na to? Máte pro mne radu?

Mj. v nejbližší době vypíšu už konečně tu soutěž - pevně doufám, že se vám bude líbit, zatím jsem sháněla "sponzory", respektive nějaké ty zajímavé ceny do akce :P
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Re: JMENNÝ SEZNAM ÚČASTNIC

Příspěvekod chris » úte zář 28, 2010 10:31 am

Danielo, rada to není jen netrap se. Mám dojem že kalorie se násobí pocitem provinění že bych nebo že jsem opravdu neměla. Vždy si vzpomenu na film Nebožtíci přejí lásce. Možná ty erdorfiny (nebo jak se píšou) pomáhají spalovat :-). takže ochutnávej, pokud to jde tak sacharidů víc ráno, bílkovin večer a užij si to. Nepřejídáš se přece k prasknutí tak tolik nepřibereš. Spíš se soustřed a chval za to co všechno jsi mohla a nesnědla. Toho je určitě mnohem víc než co ochutnáváš.
chris
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon zář 06, 2010 10:58 pm

Re: JMENNÝ SEZNAM ÚČASTNIC

Příspěvekod Milene » pát říj 01, 2010 8:56 am

Já přeju všem hubnoucím hezký víkend. Každý dekouško dobrý. Já teda teď žádný úbyteček nemám. :( :( :( :( Nějak se mně ty kilča sveřepě drží. Ale od příštího týdne každá středa cvičení.
Milene
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte zář 07, 2010 12:54 pm

Re: JMENNÝ SEZNAM ÚČASTNIC

Příspěvekod blanče » ned říj 10, 2010 9:59 am

Jsem byla přesvědčená, že jsem se už přidala a nemůžu se najít. Takže 160 cm a 73kg v den zahájení kudlančího hubnutí, 71 kg dnes. Napomohlo mi teď to, že mám v práci tolik práce, že pokud nevyměknu večer a nachystám si na další den jídlo, tudíž míjím lákavé šunkové chlebíčky v bufetu a oběd s kolegy, jde to. Tenhle týden snad začnu konečně cvičit.
blanče
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv zář 09, 2010 9:56 am

Předchozí

Zpět na HUBNUTÍ - ANEB ODHODÍME SVOJE KILA V DÁL!

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron
[CNW:Counter]