Vyplněná přání

horoskopy, astrologie, čarodějnictví, zázraky atd.

Vyplněná přání

Příspěvekod petruša » úte bře 06, 2007 8:22 pm

a ještě k tomu kamarádovi, co o něm píšu ve filmech v souvislosti se Strážcem duší - tak tomu se párkrát stalo, že si něco přál a ono se to vzápětí vyplnilo.
Třeba jel v noci autem a venku lilo. Najednou musel zastavit, proč to neví, prostě musel. A nahlas si řekl, teď vyjde měsíc. A vono fakt - ten měsíc vyšel a svítil jak blázen a do toho lilo. Byl to jen mžik, ale on na to má svědky. Zjišťoval jaký kde bylo počasí a tenkrát bylo zataženo u nás všude. Jasně, mohlo by se říct, že to byla náhoda, ale jak to, že zrovna v tý chvíli, kdy měl nutkání zastavit a když to nahlas řekl? :shock:
Quo vadis, domine?
Uživatelský avatar
petruša
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 27, 2007 1:06 pm

přání to nevím,

Příspěvekod *pavla » úte bře 06, 2007 8:44 pm

ale maléry, ty si umím předpovědět s ohromující přesností!!! :D
Válka je vůl
Uživatelský avatar
*pavla
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv črc 13, 2006 11:03 pm

BUBÁCI A JINÉ

Příspěvekod manty » úte bře 06, 2007 8:47 pm

Hele, věříš na geopagtogenní zóny?

.
nebo na šťourání vrigulí?
Uživatelský avatar
manty
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 20, 2007 9:12 pm

Ne, já věřím jen na šťourání co bylo v Básníkách...

Příspěvekod *pavla » úte bře 06, 2007 8:57 pm

Víš, to jak Štěpánek vysvětloval text Nádeníčkovy písničky - Včera večer poštou ranní růžové mi přišlo psaní...
Pro neznalé Básníků doporučuji: http://www.meteleskublesku.cz/?movie=50&PHPSESSID=YVKWgLmB38xIK0XDoemXiXUHMcd

a část Včera večer po šťourání...
Válka je vůl
Uživatelský avatar
*pavla
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv črc 13, 2006 11:03 pm

Příspěvekod Inka » stř kvě 16, 2007 1:46 pm

Můj syn Martin když byl malej uměl ovlivnit počasí, jak to dělal to nevím, ale teď už to neumí. Přišla na to moje maminka, když si děti jednou vzala na chalupu, obloha černá jak bota, při pohlédnutí bys měl pocit, že bude pršet minimálně tejden, lilo jak z konve, Martin seděl u okna a koukal z něj, kdy už bude hezky, šla okolo maminka a říká mu to je blbý co, že tak leje a on jí říkal, jestli chceš tak já to zařídím, aby bylo hezky a ona na to, tak jo to by bylo fakt prima, tak to udělej. Myslela to samozřejmě v legraci, Martin něco chvíli mumlal u okna, pak přišel a povídá za půlhodiny bude hezky. Maminka koukla, ven nic se nezměnilo, ale za 15 min přestalo pršet a za dalších 15 min vyšlo slunce a celý víkend bylo hezky. Tohle se opakovalo víckrát, tak nevím jestli to vždy byla jen náhoda??

A co se týká geopatogenních zón ty existují, jsou různé, malé a velké. Českou republikou prý vede 7 velkých geopatogenních zón, jsou velké a široké jako řeky, hluboké prý jsou i víc jak 7 metrů do hloubky země. A u kopce Blaníka u Benešova, kousek pod vrcholem v lese je místo, kde se všehcny stékají a vedou společnš do země. Je to místo, kde stačí, aby si houbař na 15 min sednul v tom místě, je tam taková obrovská negativní síla, že zemře. Urřitě bych se jim pokud možno vyhnula, není důvod na nich spát, nebo trávit více času, ovlivňuje to negativně naše zdraví.
Inka
Uživatelský avatar
Inka
 
Příspěvky: 17
Registrován: čtv kvě 18, 2006 1:01 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod Inka » stř kvě 16, 2007 1:57 pm

Ještě k té virguli, můj otec uměl hledat proutkama vodu pro studny, strýc také, je už teď opravdu moc starý, 96 let, ale byl to člověk se základním vzděláním, sedlák, uřízl si vrbový prut - takové véčko, vzal si ho do rukou a šel. On se začal točit, čím se točil víc a rychleji, tam bylo to místo, kde je voda. Několikrát to vždy prošel různými směry, aby to přesně potvrdil, řekl v kolika metrech bude voda jaké bude kvality, vždy naprosto přesně to tak bylo i výsledky rozborů vody souhlasili s tím co řekl. Dokázal říci jestli ta voda je povrchová nebo hlubinná, kolik má pramenů, jestli obsahuje víc železa, nebo vápníku či minerálů, jestli je jí tam dostatek......bylo to neuvěřitelné.
Vždy jsem tátu a strýce pozorovala a nevěřila. Jednou mě otec vzal a svou levou rukou držel véčko z vrby a do mé pravé dal ten protilehlý kus a chodlili jsme spolu, vrba se začala protáčet, tak že jsem jí nemohla v ruce vůbec udržet. Vždycky říkal, že vrby tahají vodu ze země, kde jsou mokřiny a nasázíš je, tak se to tam vysuší. Proto tu vodu prý poznají. Ale sama jsem to pak už nikdy nezkoušela.
Inka
Uživatelský avatar
Inka
 
Příspěvky: 17
Registrován: čtv kvě 18, 2006 1:01 pm
Bydliště: Praha


Zpět na O VĚCECH NADPŘIROZENÝCH

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron
[CNW:Counter]