1. Redukční jídelníček - názory a recepty

Za Kudlanky krásné, štíhlé - a nikdy jinak!!!

Daniela

Příspěvekod AURUM » stř kvě 17, 2006 8:02 pm

Danielo,
uz pred mnoha lety me chteli doktori v Ostrave povesit za hlavu, nebo za nohy, protoze mam nejaky problem v krizi. Jelikoz jsem tehdy cetla, ze se tento zpusob ve svete uz nepouziva, odmitla jsem ten experiment a tak prozivam takove bolesti, jako Ty. Nejlepe se mi chodi s nakupnim vozikem a proto mi dcera koupila skladaci choditko se 4 koleckama, kde je i sedacka. Jenze ja jsem kopyto, protoze se nejak casto kopu o ty kolecka a tak to vozim sebou v kufru, hlavne ze to mam. Kdyz jsem sla kdysi asi 2km jen tak, myslela jsem, ze ani nedojdu domu. Zastavovala jsem kazdych 50metru a cekala, az bolest prejde, bylo to strasne utrpeni.
S temi plisnemi mas pravdu, v Cechach jsem ji mela na nehtech na palcich u nohou, zadna lecba nebyla uspesna. Tady jsem zkusila bezbarvy jod a tree oil a konecne mam hezke nehty. Do bazenu jedine s tamponem. V chladne vode me okamzite chytaji krece do nohou, nikdy jsem nemohla plavat tam, kde jsem nedosahla na dno. Pro me je kazda rada zbytecna, vsechno jsem asi uz vyzkousela.
Aurum
Uživatelský avatar
AURUM
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:57 am

Příspěvekod daniela » čtv kvě 18, 2006 9:12 am

Zlatíčko,

mám pocit, že to, co píšeš, píšu já - jenže ty si o několik fousů - spíš o celou bradku - dál a chytřejší :lol:

Já se taky ráda pověsím na nákupní vozejk :lol:

Teď jdu zase k váze, podívám se, esli to nechutný žrádlo má nějakej efekt. A pak ještě půjdu k zrcadlu, abych zjistila, jestli se mi neměněj přední zuby na králičí hlodáky :twisted: :twisted: :twisted:
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Příspěvekod matýsek » čtv kvě 18, 2006 12:43 pm

děvčata,

taky se snažím vejít do loňských šatů - právě jsem objevila plno nových "pitíček" - jestli to tedy taky znáte:

Aloe vera juice - od značky FITCO - je to pulitrovka, bez cukru, konzervačních látek a barviv - jsou v tom kousíčky dužiny - docela dobrý,

pak ještě
zeleninovou šťávu Červená řepa, taky bez přídavku cukru, ze Slovinska, je to 0,7 litru

dneska jsem za to utratila :lol: a jsem zvědavá, jestli to bude k čemu :-)

znáte někdo ještě něco podobnýho?
Uživatelský avatar
matýsek
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv kvě 11, 2006 3:07 pm

Příspěvekod sasa » čtv kvě 18, 2006 12:47 pm

no uz jenom z hesel "zeleninova stava" a "cervena repa" mam o 2 kg min :D
Obrázek
Uživatelský avatar
sasa
 
Příspěvky: 51
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:48 am
Bydliště: CZ, Praha

Příspěvekod sangria » čtv kvě 18, 2006 3:06 pm

ahoj,

ani jedno neznám, ale myslim, že to asi bude pěkně drahý - protože většinou tyhle blafuňky nejsou zrovna levný.

Taky prodávají mrkvovou šťávu, párkrát sem si ji koupila, kelímek za dvacku, ale nějak mě to moc nechytlo, má to takovou divnou pachuť - i když to není starý, přeci jen to zase není nějak moc čerstvý. :wink:
I like sangria
Uživatelský avatar
sangria
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon kvě 08, 2006 10:37 am
Bydliště: Prague

Příspěvekod Baja » pát kvě 19, 2006 6:34 am

:o holky drahé....jo hubnutí je moje celoživotní trauma...před dvěma roky jsem zhubla 14 kilo - něco nešťastnou láskou a hlavně pak dokazováním té nešťastné lásce, že za něco stojím - každý den nějaký pohyb-fitko, spinning, volejbal - no byla jsem kóča a tak se do mně zakoukal někdo jiný a byla tu nová láska - teď máme spolu devítiměsíční holčičku a já mám deset kilo navíc....a nějak se mi nechce tak makat (fakt denně)abych je shodila - a léto za pár. Musím to zkusit, budu vás informovat :lol:
Baja
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát kvě 19, 2006 6:23 am

Příspěvekod AURUM » pát kvě 19, 2006 7:38 am

Danielo,
ani nevis, jak jsi me rozesmala. Bricho mi poskakovalo a mozna i zidle, co na ni sedim. Je moc hodin a tak jsem musela byt potichu, jinak bych se rehtala na cele kolo a z plnych plic.
Zrovna pred chvili jsem se po tydnu postavila na specialni a drahou vahu. Tolik jsem se tesila, ze uz jenom kvuli tem mym neustalym myslenkam na hubnuti musim mit neco dole. Ani deko! To je nespravedlnost. A to opravdu nemlsam ani zmrzlinu, ani cokoladu, nic sladkeho. No mozna rano budu mit o neco mene, nebo ze bych si koupila dalsi vahu, uz bych mela doma tri? Ze je to tou vahou!
Holky, ruzne stavy si delam denne v juice makeru, akorat jsem nezkusila tu aloi, i kdyz tady mam jeden list z te rostliny, ktera je urcite starsi, nez 5 let, jak doporucujou znalci. Nejak k tomu nemam odvahu. Jedna babka ty listy macerovala ve vodce s medem a dozila se pres 90 roku. A ja to ani neochutnala :-( Taky jsem ji delala stavu z mrkve a varila ji kasi z ovesnych vlocek kazdy rano. Byla bohata a skudlila na jidle. Mela zaplacene predem balzamovani, no nevim, kde ted strasi, carodejnice.
Aurum
Uživatelský avatar
AURUM
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:57 am

Příspěvekod AURUM » pát kvě 19, 2006 7:47 am

Bajo,
ja kdyz byla nestastna, tak jsem jedla, proto tak vypadam. Ty jsi mlada a urcite mas krasnou dcerusku, tak se raduj ze zivota a netrap se s deseti kily. Kdyz jsem mela 53kg, tak jsem si myslela, jak jsem tlusta. Verila bys tomu?
Aurum
Uživatelský avatar
AURUM
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:57 am

Příspěvekod AURUM » pát kvě 19, 2006 8:04 am

sangria,
ta jedovata a zla baba pila stavu z mrkve spolu s mlekem, taky to tak delam. Pul na pul a zamichat. Pamatuje nekdo na dobre piti z NDR: halb und halb???? Vyrabej to tam nekde? Byl to damsky liker.
Aurum
Uživatelský avatar
AURUM
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:57 am

Příspěvekod daniela » pát kvě 19, 2006 8:33 am

Halb und halb...

abych si nepamatovala...
Moje první zkušenost s tímdle liguééééééééérem byla v mých asi sedmnácti létech, když jsem malou lahvičku - myslím, že byla černá a s krásně barevnou etiketou - přivezla jako vzácnost z NDR...

Ale bylo to děsně fuj - tedy, pro sedmnáctiletou, totálně neznalou alkoholu, natož nahořklých likérů pro dámy :lol: Panebože, teď si uvědomuju, jaxme byly tenkrát proti současnejm sedmnáctkám zavostalý :twisted: :twisted:
Du si dát taky něco na vylepšení života... Manžel mi tu nechal flašku koňaku, že prej "baby si maj dávat ráno lžíci, aby mohly fungovat" :-)...
Tak to někdy zkouším. Jenže - nesmím moc často, tak jednou do měsíce lžíci, páč to má děsně kalorií a to bych už asi nemohla celej den nic jinýho než "hádvěó"...
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Příspěvekod sasa » pát kvě 19, 2006 8:45 am

zajimavy, tvrdej alkohol je tak desne karlorickej a pritom vsichni notorici jsou tak strasne vychrtly :D
Obrázek
Uživatelský avatar
sasa
 
Příspěvky: 51
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:48 am
Bydliště: CZ, Praha

Příspěvekod AURUM » pát kvě 19, 2006 10:22 am

Danielo,
to byly krasny roky okolo 17, co? moc jsem chtela mit uz 18, abych mohla o prazdniny na cesacku chmele. Kde jsou ty casy....
Taky jsem byla zavostala, jak chtel kluk neco vic, konec, hned jsem mela jineho - az jednou, skoro pred maturitou prisel on, muj ideal. Je zajimave, ze jsme na to obdobi oba s nostagii vzpominali jako na nejhezci roky. Prekvapilo me, co vsechno si pamatoval.
Danielo, tak jak to je, dala jsi si lzici konaku? Cha, ja si dam lzici AMARETTO di AMORE LIGUEUR CLASSICO a nebudu se zdrzovat s nejakou lzici, nahnu si z flasky, uz tam toho moc neni a tiramisu hned tak delat nebudu. Mnam, to je dobry.
Nahodou se ma denne uzivat ta lzice, aby se roztahly cevy, to Ti rekne kazdej normalni doktor a kdyz ne, tak neni normalni.
Aurum
Uživatelský avatar
AURUM
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:57 am

Ahoj býložravá děvčata,

Příspěvekod master » pát kvě 19, 2006 12:08 pm

nechci se vměšovat mezi vaše chutné jídelníčky ani zážitky s hmotností, která, když je tak akorát, dělá ženskou ženskou, ale zaujal mě příspěvek od AURUM, kde píše, že ji chtěli věšet za hlavu a za nohy.
Protože moje žena trpí také častými bolestmi v kříži (sportem ke zdraví), dcera jí koupila takovou skládací „houpačku“. Po nalehnutí na houpačku zády, si upnete nohy řemínky v oblasti nártu a pomalu, pomaloučku zvedáte ruce, až se dostanete do vodorovné polohy, až je vyvážené těžiště a pomalu zvedáte ruce dál, až se překlopíte hlavou dolů, kde je zábrana. A právě tato poloha pomáhá vytáhnout se a uvolnit si to, co je nějakým způsobem jinde, než má. I když žena má také nějakou plotýnku pár mm mimo, říká, že jí to dost pomáhá. Nevýhodou této trubkové konstrukce však je to, že houpačka zabírá v místnosti trochu více prostoru, je ale skladná a po povolení dvou šroubů se dá složit někam do kouta. Tak to je vše, co jsem Vám chtěl říct. Už Vás nebudu rušit v rozjímání nad chutnou stravou.
master
 
Příspěvky: 32
Registrován: čtv kvě 04, 2006 6:42 am

kam napsat jmeno?

Příspěvekod Alenka K. » sob kvě 20, 2006 6:17 am

dieta....velkej problem, Ja osobne bych zesilela z pocitani kalorii. Tudy cesta pro mne nevede. Takze to resim uplne jinak. Rano a v poledne piji S lim fast, vecer se snazim (snazim je to klicove slovo) jist delenou stravu. Na te u mne zavisi ucinek cele diety. To znamena ne chleba a maso dohromady, ale hezky but jedno nebo druhe. Zeleninku mohu k obojimu. Vysledek..mam dole 25 kilo. Tady nekdo rikal ze nema rad zeleninu...ale ja ji nastesti muzu porad. A taky musim. Jo a krome toho piju rejuvenilac ( chutna ai jako kysele zeli a je to voda z kvasenych seminek. Prvni dojem je dost neprijemny, ale jak si na nej clovek zvykne, tak uz nechce pit nic jineho, je az adiktivni. . Cisti organisnus a pomaha s hubnutim. Takze to jsou tri ruzne diety skloubene dohromady. A pracuji!
Jen ke Slim fastu, ten kdyz prestanete brat tak zacnete hned tloustnout. takze......je mi jasny ze je to muj kamos na veky vekuv.
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Alenka

Příspěvekod AURUM » sob kvě 20, 2006 7:50 am

Alenko!
ani jsi nikde nenapsala, jestli si toho ubytku vsimnul Kennedy!!!!
Ja Ti gratuluju, to je teda bomba.
Pozadala jsem Danielu, aby Ti poslala moji mailovou adresu, ten oak jsem ja. Pokud nekdy budes mit trochu casu, muzeme rozebirat pribeh Elsy tam. Jsem jednoznacne na jeji strane, muzes ji to pak dat precist.
Vidis a ja obcas Slim fast koupim, kdyz vidim dobrou cenu a pak ho nemam, je mi to jasny, v tom je ten problem. Uz se nemam na co vymlouvat, tech Tvych 25kg mluvi za vsechno. Kdyz se chce, vsechno jde. :D :D :D :D
Aurum
Uživatelský avatar
AURUM
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:57 am

PředchozíDalší

Zpět na HUBNUTÍ s Kudlankou

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron
[CNW:Counter]