Kamarádky, které spojil LUPUS - povídání o jejich životě

POVÍDÁNÍ O BĚŽNÉM ŽIVOTĚ - kamarádky, které spojil LUPUS - případně i jiné :-)

Příspěvekod Janda » sob úno 17, 2007 5:32 pm

Alenko, s tím stopařem to je taky dobrá náhoda.... prostě jste známí téměř po celém světě... Jakou Petru myslíš? Jaká tu má být?
Báro, u nás je dneska večer ples. Máme jít, ale mě nějak zatím chybí ta plesová - taneční nálada. Snad se to do večera ještě zlepší...Jinak už se zase teplota blíží k nule- to je to hezké počasí, vypadá to krásně, sluníčko už hřeje, ale večer, když zajde, ještě trochu přituhuje..
Janda
 
Příspěvky: 118
Registrován: čtv kvě 04, 2006 3:24 pm

Jando

Příspěvekod Alenka K. » ned úno 18, 2007 1:23 am

ona tam nekde pobliz zila s nejakym zavodnikem se psama, nejak jsem zapomela jeho jmeno. I jeji, ale nekde ho budu mit.....Mam pocit ze to bylo nekde v Lomnici u vas:) Mate tam hodne snehu, ze?
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Příspěvekod Jana » ned úno 18, 2007 6:58 pm

Ahoj děvčata, tak máme další "jarní" neděli u konce. Před polednem jsem vzala chlupáčky na procházku a vrátili jsem se skoro za 2 hodiny, bylo opravdu krásně. Jando, co ten program obnáší se dozvím až 4. dubna, to jedu do HK, tak měj trpělivost a já Ti vše napíši. Naši mladí dnes odjeli do Benátek na karneval, tak doufám, že jim sluníčko bude svítit i v Itálii a přivezou spoustu zážitků. U nás všude kvetou sněženky, bledulky a kočičky, no prostě pozdravy jara, takže založte zimní boty, šály a čepice, jaro je tu :D :D :D , ráda bych tomu sama věřila. Alenko ty mrazy Ti opravdu nepřeji, my tady vlastně letos vůbec zimu neměli, pokud nepočítám 4 dny, kdy nachumelilo. Jdu na povinnou večerní procházku. Mějte se všechny pohodově.
Jana
 
Příspěvky: 97
Registrován: pát kvě 05, 2006 1:49 pm

Příspěvekod Janda » ned úno 18, 2007 7:36 pm

Ahoj Jani,aha vše se dozvíš až v dubnu, ...já jsem myslela, že to pro tebe obnáší už nějaké změny do té kontroly... 4.4. - to už samo o sobě bude hezké datum, tak to určitě všechno bude na jedničku...
Alenko, o nikom, kdo by tu měl závodnické psi nevím, ale až si vzpomeneš na jméno napiš mi ho- třeba mi to něco řekne a když tak se poptám :-)
Vždycky v zimě tady máme spoustu sněhu - máme tu i skokanské můstky- docela známé, ale letos to bylo špatný. Sníh napadl asi jen na tři týdny. Občas mrze a tak je to bez sněhu snad ještě horší než kdyby namrzal ten sníh. Protože to by s tím alespoň všichni počítali, ale takhle nás ta namrzlá vozovka dost překvapí. Sněženky a bledulky jsem u nás ještě neviděla, ale už se na ně děsně těším....
Janda
 
Příspěvky: 118
Registrován: čtv kvě 04, 2006 3:24 pm

holky

Příspěvekod Alenka K. » pon úno 19, 2007 6:00 pm

Jak rada bych vzala pejsky na prochazku! Ale to jeste chvili potrva. Jo mimochodem....v nemocnici mi ted zjistili, ze nemam lupus nefritis. Pry je to kondice ktera proste nekdy je a nekdy neni. Asi jako chripka.To jsem nevedela. Ale rozhodne jsem rada ze aspon moje ledviny jsou ted v poradku.Je tam desiva zima, dneska rano 35 pod nulou a ma to jit skoro na padesat! A ja uz skoro doufala....no prijde jaro prijde ale jeste mu to bude chvilku trvat. Jinak ted mame pejsky dva, teda Bellu a stene, jednoho si vzali sousedi odnaproti, dve fenecky bohuzel jsou mrtve. Zahynuly na silnici pod autem. A ja byla tak rada, ze maji dobrou rodinu! Jedna z nich byla ze vsech stenat nejhezci a Kennedy nam porad jeste vycita ze jsme ji vubec nekomu dali. Mne to mrzi strasne. Tri psi jim skoncili pod autem (jeden jejich) a oni meli jeste ty nervy po nas chtit dalsiho pejska. Pochopitene ho nedostali.
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Příspěvekod Jana » stř úno 21, 2007 2:59 pm

Alenko, ta zima je opravdu krutá, moc ráda bych Ti poslala trošku toho skoro jarního počasí, ale bohužel se nedá. Osud pejsků mě moc mrzí je to vyloženě nezodpovědnost jejich majitelů. Lidé jsou občas strašně bezcitní. V úterý jsem byla ve měste a u květinky byl uvázaný pejsek dalmatina naříkal, tak jsem ho pohladila a chvilku si s ním povídala, docela se uklidnil. Šla jsem nakoupit a co nevidím, když jsem se vracela pejsek tam smutně přivázaný seděl stále. Zašla jsem do květinky jestli tam náhodou není jeho majitel, ale bohužel. Prodavačky o pejskovi věděli a vše nahlásili na policii. Policajti přišli a odvedli si psa na služebnu, jaký byl další jeho osud nevím, ale já sama jsem z toho byla dost smutná, co dokáže udělat bezcitný člověk. Bez jakýchkoliv okolků se zbaví milujícího tvora.
Jana
 
Příspěvky: 97
Registrován: pát kvě 05, 2006 1:49 pm

Jo Jani,

Příspěvekod Alenka K. » stř úno 21, 2007 11:34 pm

je to moc smutne a je to velka odpovednost nekomu dat psa. Toho se vzdycky desim. Bude se o nem starat?
Jinak u nas porad skoro padesatky. Donovan (zije tady vedle) ma tehotnou zenu s dvojcaty. Mel jet dneska do Whitehorsu na ultraasound. V techto teplotach je to fakt nesmyslne jezdit kamkoliv a nikdo nejezdi pokud nemusi. Tak zavolal do nemocnice ze neprijede a oni se desne divili proc.....co kdyz se ji narodi deti predcasne? Tak rekl ze je lepsi aby se predcasne narodily tady, nez v aute po ceste pri 45 pod nulou! Oni ve Whitehorsu maji normalne tak deset min, takze oni to nejak vzdycky nechapou!
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

dotaz

Příspěvekod manty » sob úno 24, 2007 11:23 pm

Ahoj Aleno, prosím tě, já ti psala do těch diet, ale asi tam nechodíš, ptala jsem se na tu zázračnou polévku. Taky rozhzodně potřebuju zhubnout, mohla bys mi poradit? Děkuju.
Uživatelský avatar
manty
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 20, 2007 9:12 pm

dieta

Příspěvekod Bara » pon úno 26, 2007 8:43 pm

Monty, zrovna dneska jsem cetla v Blesku - Dieta z jednoho hrnce - nekolik druhu zeleninovych polevek. Mrkni se na to. A preji ti uspech !!!
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm

Monty

Příspěvekod Alenka K. » pon úno 26, 2007 10:22 pm

mohla bych se zeptat proc potrebujes zhubnout rychle? zdravotni ci esteticke duvody? Vis, ja jsem si tu dietu uzpusobovala. Je desne tezke drzet dietu a nikdy se nenajist co mas rada. To se da tyden, mozna dva. A pak to priberes i s pridavkem. To je nejvetsi problem crush (rychlych) diet.
Ja ted cvicit nemohu, zlomila jsem si pater v listopadu a porad jeste nemohu chodit. Tedy ani cvicit. Jinak co se diety tyce jsem zjistila, ze mne osobne vyhovuje tahle polevka a k tomu stridava dieta. Tedy kdyz jis maso, nejis chleba, zeleninu muzes kdykolv.......jinak ja jsem byla taky jeste na slim fastu, to asi znas, ten pracuje pro mne perfektne. Ale musis ho brat 2x denne. Ja ho beru rano a odpoledne. Fakt po nem mizi pocit hladu. A pozor..zase rikaji kdyz ho prestanes brat priberes. Jinak uplne chapu potrebu zhubnout....a pokud mozno co nejrychleji. Ale nedavej si zadne goly. Je to fakt rehole. A nejhorsi je, co pracuje pro jednoho nemusi pro druheho. Vis mela jsem kamaradku. To by asi Dorka naprosto nesouhlasila. ale bylo to pod doktorskym dohledem a ona pila jenom vodu. Nic jineho. Rekli ji ze jestli nezhubne okamzite (mela skoro 300 kilo) vypovi ji vsechny zivotne dulezite organy. Al od te doby jsem s ni nemluvila, tak nevim jak na tom je dneska. Vim jen ze shodila asi 100 kilo za mesic. Ale to je i podle meho nazoru silenstvi, ktereho je clovek schopny pouze kdyz mu jde o zivot a opravdu za dozoru lekaru. Takze prosim te bud opatrna. Jinak kdyz jsem hubla tak jsem cvicila aspon hodinu denne.
Moc ti preju abys zhubla Ale nedelej to nasilim! Ted mi manzel sdelil ze ji potkal na potlachu v Texasu a byla asi jako ja ted. Ale tohle se musi delat jen za denniho dohledu lekare! Nedovedy si to vubec predstavit. To bych umrela!
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

Až ji příště uvidíte,

Příspěvekod petruša » úte úno 27, 2007 1:10 pm

tak už bude sublimovat. Taky mám ráda pohádky... :D
Uživatelský avatar
petruša
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 27, 2007 1:06 pm

ne je to jedno

Příspěvekod Alenka K. » stř úno 28, 2007 3:28 pm

ta osoba je pravdiva, nevymyslela jsem si slovo. K tomu ze pila jenom vodu delali ji masaze, vyplachy strev a ja nevim co jeste. Jmenuje se Hanka a je majitelkou pohrebniho ustavu myslim nekde v Karlovych Varech. Jinak jsem to pridala jenom pro zajimavost a nehodlam o tomhle vubec diskutovat. Tady se bavime o lupusu a jinych vecech a ne o dietach. Jenom jsem chtela odpovedet Monty a nehodlam tady zavest dietni tema. OK?
Uživatelský avatar
Alenka K.
 
Příspěvky: 348
Registrován: pon kvě 01, 2006 10:49 pm

VELKÁ OMLUVA

Příspěvekod manty » stř úno 28, 2007 3:35 pm

Moc se omlouvám, že jsem tedy svůj příspěvek vložila tam,
kam se to nemělo, to mě opravdu mrzí.
Ale když já jsem na tom foru, kde se Alenko věnuješ tomu hubnutí,
tak tam jsem se tvojí odpovědi nedočkala.
Myslela jsem, že to tedy napíšu sem. A že sem nějaké odpovědi přijdou.

Je mi líto, já už sem tedy psát nebudu,
když tak to tu všechno, co jsem sem napsala smažte.
Nebo tak já to napíšu Kudlance, ať to tu smaže, ok.
tak promiňte.
Uživatelský avatar
manty
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte úno 20, 2007 9:12 pm

Co jsem napsala tak špatnýho?

Příspěvekod petruša » stř úno 28, 2007 3:51 pm

Ty nemáš ráda pohádky a nevěříš na ně? Tak to já zase jo! :oops: Jinak jak říká manty (ne monty, jak říkáš ty), v dietách nereaguješ a tady si povídáte o všem možnym, tak jsem v tom taky neviděla nic špatnýho, asi je to tu privátní klub, rači už sem taky nepolezu, teda jestli to vydržím... :twisted:
Uživatelský avatar
petruša
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte úno 27, 2007 1:06 pm

Příspěvekod Jana » stř úno 28, 2007 8:04 pm

Ahoj děvčata. Nějak jsem z posledních příspěvků zmatená. Mám pocit, že toto je pohodové fórum a je úplně zbytečné napadat názory zúčastněných. Takže prosím, zachovejme tady pohodu mezi pisatelkami. Alenko, jak zvládáš rekonvalescenci v domácích podmínkách? Já už dva dny bojuji s bolestmi kloubů a svalů, tak se nečinně válím v posteli a dost mě to deprimuje. Asi se mi probouzí nezvaný host "lupus" :roll: . Musím s ním udělat krátký proces a nedat mu šanci. Mám domáci pečovatelku, manžel má ruku v sádře a tak o mě pečuje, kupodivu je náramně spokojený, že o mě může pečovat. Chvílemi si připadám jako paní sládková ve filmu Postřižiny, když si udělala výron na noze a ten její manžílek ji celý blažený opečovával. To jen trošku humoru na odlehčení, ani nevím jestli jsi tenhle film viděla, já ho mám docela ráda. Jando a Mony, Báro dlouho jste se neozvaly, co je u Vás nového?
Jana
 
Příspěvky: 97
Registrován: pát kvě 05, 2006 1:49 pm

PředchozíDalší

Zpět na NA KUS ŘEČI

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
[CNW:Counter]