Kamarádky, které spojil LUPUS - povídání o jejich životě

POVÍDÁNÍ O BĚŽNÉM ŽIVOTĚ - kamarádky, které spojil LUPUS - případně i jiné :-)

Příspěvekod Monyna » pon pro 25, 2006 11:15 am

Krásné vánoční svátky všem.
Monyna
 
Příspěvky: 78
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:40 am
Bydliště: Kraslice CZ

Příspěvekod Jana » pon pro 25, 2006 10:01 pm

Připojuji se s přáním pohodových vánočních svátků v kruhu svých nejbližších. Jana
Jana
 
Příspěvky: 97
Registrován: pát kvě 05, 2006 1:49 pm

Vam vsem.

Příspěvekod Bara » úte pro 26, 2006 1:57 pm

Take ja se pripojuji k prani. Uzijte si posledni den Vanoc v kruhu rodinnem a s prateli a do noveho roku vykrocte pravou a hlavne hodne a hodne zdravi!!!!!!
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm

Příspěvekod Janda » ned pro 31, 2006 1:23 pm

Také přeji všem do nového roku hlavně hodně zdraví, štěstí a také lásky...
Užijte si Silvestr a Nový rok...
Janda
 
Příspěvky: 118
Registrován: čtv kvě 04, 2006 3:24 pm

Příspěvekod Monyna » úte led 02, 2007 1:47 pm

Ahojky holky,
vítám vás v novém roce :wink: Jak jste prožily Vánoce?určitě fajn.My to měli docela veselé.Míša byla hrozně nedočkavá.Ráno přilítla do ložnice, že Ježíšek sice ozdobil stromek.ale nedal tam žádné dárky.Pomalu začínala natahovat..Vysvětlila jsem jí, že dárky budou,ale až večer.Nechtěla tak dlouho čekat,tak si pod stromeček nanosila plno hraček z pokojíčku a hrála si na "Ježíška" Věčeři chtěla už od čtyř,protože věděla,že dárky budou až po ní..
Když konečně Ježíšek zazvonil ,byla úplně v tranzu,výskala pískala.Potom začala rozdávat dárky,svoje vždy rozbalila ,odložila a šla pro další.Myslela jsem si, že si je snad ani neprohlídne,ale dostalo se na ně, až když se všechny rozdaly a uklidily papíry, tak si s nima začala hrát.
Na mě si Ježíšek také vzpomněl a to dokonce i dvěma dárky, které jsem si sama nezabalila :lol:
Alenko,doufám, že si prožila svátky nejlíp,jak to jen v dané situaci bylo možné.
Monyna
 
Příspěvky: 78
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:40 am
Bydliště: Kraslice CZ

Příspěvekod Jana Čermáková » stř led 03, 2007 11:31 am

Ahoj holky, moc vás všechny zdravím v novém roce a přeju hodně lásky, štěstí a zdraví, ted zejména Alence, držím palečky, aby už brzy byla zase fit. Poslední měsíce jsem nějak v útlumu, tak jsem ani nezvládla dřív napsat, jen jsem sem občas jukla, je to hrozně fain vědět, že s lupusem nejsem sama. No, dala jsem si předsevzetí, že letos nad ním budu vyhrávat já, ne on nade mnou:) Jinak se v únoru chystám do lázní, Klimkovice u Ostravy, nemáte tam některá taky namířeno? Ještě jednou všechno jen to nejlepší v novém roce.
Jana Čermáková
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob srp 26, 2006 5:23 pm
Bydliště: Kroměříž

Příspěvekod Monyna » ned led 07, 2007 9:20 am

Ahojky holky,ahoj JaniČ.. Opravdu si tu dlouho nebyla,ale to neva,hlavně,že si o.k.Držím moc pěsti,nejen tobě,ale mám všem,abychom ten boj vyhrávaly zápas po zápasu :lol: Lázně ti závidím,fakt.ten klídek,odpočinek,tu péči.Řádně si to všechno užívej Já naštěstí problémy s klouby nemám,tak do lázní nejezdím.Nevím jestli jsou nějaké lázně na "ledviny".Mezi mámi si asi nedovedu představit,že bych na tři týdny nebo měsíc vypadla z baráku.Ti dva doma by se asi zbláznili :-))) začala jsem v listopadu pracovat na částečný úvazek a mužský tráví víc času s malou než přijedu z práce. A pak mě vítá doma s velmi otevřenou náručí :lol:
Tedˇ k práci. Je fajn,prvotní nápor únavy je za mnou.Minulý týden jsem byla na odběrech a výsledky se zhoršily.Na podzim jsem byla plná optimismu,protože se výsledky dost zlepšily,ale ne na dlouho.Nevím jestli je to tou prací nebo i tím, že jsem na podzim byla u léčitele.Možná obojí.V úterý jedu do Prahy,tak jsem sama zvědavá,jak to dopadne.Snad nebude docentka zvyšovat Medrol. Biochemie je dobrá,ale ty protilátky.Tak uvidím.
Monyna
 
Příspěvky: 78
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:40 am
Bydliště: Kraslice CZ

Příspěvekod Jana » pon led 08, 2007 7:53 pm

Ahoj děvčata, tak se také znovu hlásím. Nebyla jsem tu dost dlouho, ale novinky sleduji. Mony z těch výsledků si nic nedělej, vždyť to znáš jednou jsme dole a potom zase nahoře. Vůbec se Ti nedivím, že máš strach z medrolu. Já jsem ho měla měsíc zvýšený na 32 mg a je to skutečně děs, vypadám jako pořádný meloun, ale na druhou stranu se mi trochu ulevilo, povolily bolesti kloubů zato se přihlásily svaly. Je to začarovaný kruh. Do nového roku jsem šla jako velký optimista, že letos bude lépe. Na kontrolu do HK jedu 31.1. tak musím být fit. Jinak všechny mazlíci už mají své nové rodiny. Je mi po nich smutno, ale musí to tak být. Letos jsem udělala dost otřesnou zkušenost. Narazila jsem na podvodníka, který mi blokoval pejska celých 7 týdnů a v den odběru se vůbev nedostavil a nebylo se možné s ním kontaktovat. Nakonec mi volali z brněnské policie a vyptávali se mě na kontakty s tím člověkem. Řekli mě, že jsem měla velké štěstí, protože to je údajně násilník, který se před ničím nezastaví a přitom to byl takový příjemný "člověk". Teď už vím, že naletět podvodníkovi není vůbec žádné umění, oni to prostě s lidmi umí ještě, že mi nevzal štěňátko. Vůbec nemáme žádné zprávy o Alence, víte některá o ní něco. Děvčata v novém roce Vám všem přeji jenom samé pohodové dny bez známek nám všem důvěrně známého "příživníka", prostě velkou hromadu zdraví, přátel a milých lidiček.
Jana
 
Příspěvky: 97
Registrován: pát kvě 05, 2006 1:49 pm

Alenka

Příspěvekod daniela » pon led 08, 2007 10:53 pm

Děvčata,

Alenka měla před vánoci dopravní nehodu, díkybohu to dopadlo nakonec dobře,
i když jsem byla ze všeho dost vyděšená.
Marko psal, že už ji přivezli do Whitehorsu, takže se pozvolna uzdravuje...

Všechny vás moc pozdravuje. Napíšu tam a jak se něco dozvím, tak vám všem dám zase vědět.

A - ještě vám musím vysvětlit tu změnu jmen
- víte, bohužel se na ta anglická jména nachytávala děsná spousta spamů,
nestačily jsme to mazat... Takže jsem její krajinu přejmenovala :-) :P
- doufám, že to nebude nikomu vadit a hlavně - že se to trošku zlepší...

Všem vám přeju ty nejkrásnější a nejpohodovější dny
...

.

Obrázek
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

Příspěvekod Monyna » stř led 10, 2007 9:25 am

Ahojky,
Danielo, nový název je hezký,takový celý pohádkový :) Alenku pozdravuj,všichni tady se už tešíme až se zase ozve. :wink:
Monyna
 
Příspěvky: 78
Registrován: čtv kvě 04, 2006 9:40 am
Bydliště: Kraslice CZ

Příspěvekod Jana » čtv led 11, 2007 8:21 pm

Ahoj Danielo a všechna děvčata. Nový název je skvělý a nevidím důvod, proč by někomu vadil. Spamy to je skutečná hrůza, ač mi syn pravidelně nahrává různé programy proti těmto nešvarům, vždy si najdou cestičku jak narušit pohodu. Doufám, že Alenka bude brzy na příjmu. Zatím ji přeji rychlou a bezbolestnou rekonvalescenci. Děvčata, také je u Vás jaro? Včera jsem byla na procházce a teploměr ukazoval skoro 16 stupňů, tak nevím jestli bdím nebo sním. Na zahradě nám lezou petrklíče a krokusy :roll: Mějte se prima.
Jana
 
Příspěvky: 97
Registrován: pát kvě 05, 2006 1:49 pm

Příspěvekod Janda » sob led 13, 2007 10:28 am

Ahojky, nový název mi taky připadavá fajn. Nejvíc se mi ale líbí, že to moc pomohlo proti těm spamům. V jednu chvíli jsme se v nich úplně ztráceli. Teď už je to zase krásně přehledné- díky Danielo.
Jani, to jsi mi vyrazila dech, těmi petrklíči- u nás nic nekvete. Je fakt, že mi už jsme skoro na horách. Ale manžel tomu počasí říká- hnusné léto. Je to fakt, taky dokáže být v létě 16 stupňů. Jsem zvědavá, co nám příroda ještě letos předvede. Když je v lednu takové teplo, tak doufejme že nebude v dubnu mrznout a sněžit. Hezký víkend..
Janda
 
Příspěvky: 118
Registrován: čtv kvě 04, 2006 3:24 pm

Příspěvekod Bara » sob led 13, 2007 1:34 pm

Ahoj, take vas zdravim ze zeme tulipanu. Nebude to dlouho trvat a pokvetou !!! Kdyz brzy na jare zacinaji vsechny tyhle kyticky vylezat, ma z toho clovek naramnou radost a nemuze se dockat jara. Na moji zahradce jsou vic jak 10cm velke narcisy a hycinty, krokusy uz kvetou a nekde pry zacinaji ovocne stromy rasit kvety. Jenze ted na to clovek nevericne s obavou kouka, jak to pujde dal a ze bychom se z toho radovali mi nepripada. V NL je nejstudenejsi mesic unor, tak snad to nepomrzne.
Momentalne ale strasne fouka, kolem baraku to duni a stromy se ohybaji az skoro k zemi. Dneska uz to neni tak strasne jako vcera a predevcirem, ale predbezna skoda co ten vitr napachal je asi 15 milionu euro.... odnasel strechy, na mori utrhaval lode, nadzvedaval a prevrhoval auta, o stromech ani nemluvim, des.
Nejak se ta priroda na nas zlobi a neda se ji porucit.
Preji vam pekny vikend, kdyz uz to nebude na prochazku, tak s hezkou knizkou, ahoj
Uživatelský avatar
Bara
 
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 28, 2006 9:02 pm

Příspěvekod dorka » ned led 14, 2007 10:04 am

Janda píše:Ahojky, nový název mi taky připadavá fajn. Nejvíc se mi ale líbí, že to moc pomohlo proti těm spamům. V jednu chvíli jsme se v nich úplně ztráceli. Teď už je to zase krásně přehledné- díky Danielo.

Nepomohlo, jednou až dvakrát denně to mažu... :evil:
Uživatelský avatar
dorka
 
Příspěvky: 16
Registrován: úte črc 04, 2006 8:30 pm

Příspěvekod Janda » ned led 14, 2007 12:05 pm

Ahoj Dorko, tak to jsem nevěděla. Já jen vidím, že jich tu už tolik není.... Díky moc, že nám to tu čistíš....
Janda
 
Příspěvky: 118
Registrován: čtv kvě 04, 2006 3:24 pm

PředchozíDalší

Zpět na NA KUS ŘEČI

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
[CNW:Counter]